Nie jesteś zalogowany.
Witam. Oglądałem kiedyś to anime ale przerzuciłem się na inne. Teraz chciałbym je dokończyć. Problem tkwi w tym że nie pamiętam na którym odcinku skończyłem a same tytułu za wiele nie mówią. Jeśli ktoś ma na tyle dobrą pamięć żeby na oko przybliżyć który to mógł być odcinek to bardzo proszę o pomoc. Ostatnią rzeczą która mi się przypomina to motyw z poszukiwaniem Cross'a, z jakimś domem pełnym pułapek oraz z tym kotem co chciał zabić Allana (była tam jakaś wioska którą atakował chodzący posąg a na koniec ten cały kot zniszczył most) Była jakaś dziewczynka która chciała zabrać innocence Allanowi (to chyba nawet ten kot w przebraniu czy tez na odwrót :]. Nic mi się więcej nie przypomina ale chyba podałem wystarczająco dużo informacji. Dzięki wielkie za pomoc.
Jestem Pewny Ze Chodzi Ci O Odcinki 45+
taa, coś koło tego pamiętam, co wtedy Lulubell się chyba pojawiła.
Dzięki za pomoc. Skończyłem na 55 ale zapomniałem o tym upadłym :]
Hej, czy ktoś wie coś o kontynuacji?
Wreszcie obejrzałem ostanie 3 ep i się przeokrutnie zdziwiłem że nic jeszcze nie wychodzi
na razie to jest wielka kaszana, bo twórca nie tworzy nowych chapterów mangi, bo chyba coś mu dolega (dokładnie nie wiem), więc może się okazać, choć mam nadzieję, że nie, że DGMa już nie będzie...
Edit:
Manga jest wstrzymana do odwołania, bo pani Hoshino ma problemy z ręką.
Widocznie za dużo Hentai
Ostatnio edytowany przez Arst (2009-01-19 21:30:57)
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Manga jest wstrzymana do odwołania, bo pani Hoshino ma problemy z ręką. Nawet po ostatnich chapterach można było poznać, że jest coś nie tak, bo kreska była strasznie kiepska, a sama fabuła też pozostawiała wiele do życzenia.
Wybacz, w sprawach mangi jest ignorantem.
Manga zatrzymała się tak jak 103ep?
EDit:
xD
Widocznie za dużo Hentai
Ostatnio edytowany przez KKnD (2009-01-19 21:37:13)
Manga jest już o wiele dalej, zresztą w anime jest sporo (albo i więcej) zapychaczy.
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Trochę to dla mnie dziwne, no ale to często praktykowane.
Dziękuje bardzo za odpowiedzi.
moimi zdaniem to wczesnie niz w polowie 2010r nie zobaczymy (obym sie mylil )
Mam pytanie. O ile jest manga dalej niż zakończenie anime ? Na którym rozdziale mangi kończy się anime ?
Co do anime to druga połowa była naprawdę świetna tylko dlaczego ożywiają postacie jak w DB ? Albo co również denerwujące za każdym prawie razem oszukują oglądających pokazując że ludzie są śmiertelnie ranni, a po walce okazuje się że wszyscy żyją z lekkimi obrażeniami tylko.
Choćby ostatnie odcinki anime.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2009-02-02 15:37:02)
I długo oczekiwana kontynuacja tego anime (prawdopodobnie) znów ruszy pełną parą ponieważ Katsura Hoshino po długiej przerwie w rysowaniu mangi (z powodów zdrowotnych) znów popraca, a co z tym idze jak mange wznowili to według w 90% jest pewne, że wznowią też emisje anime. Pod tym linkiem możecie przeczytać informacje na temat wznowienia mangi link.
no i bardzo dobrze bo to jedno z lepszych anime jakie oglądałem i które darzę wielkim sentymentem
Co do anime to druga połowa była naprawdę świetna tylko dlaczego ożywiają postacie jak w DB ? Albo co również denerwujące za każdym prawie razem oszukują oglądających pokazując że ludzie są śmiertelnie ranni, a po walce okazuje się że wszyscy żyją z lekkimi obrażeniami tylko.
Choćby ostatnie odcinki anime.
Mam dla ciebie niebywale łatwa odpowiedź, wiec siądź i patrz BO TO SHOUNEN, a nie total realne anime
Super anime czekam na drugą serie :] niezwykle bardzo mi się podobają OP i ED tego anime po prostu wymiatają xD
Ależ się mocium pan rozpędził ze swoimi pościkami. Masz zamiar do każdego tematu dorzucać swoje trzy grosze, składające się z góra dziesięciu wyrazów? Syto. ;P
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
no baa xD żart :]