Nie jesteś zalogowany.
Ktos pewnie juz pytal ^^ ale ja zapytam raz jeszcze cos w stylu Clannada lub True Tears albo Kanona prosze o pomoc ^^
@MisQL próbowałeś takich szlagierów jak hiruigaschi? czy z powerów to może hitman reborn
@ okazaki air, onegai twins, onegai teacher
@jinjej
Dzięki za propozycje, 2 serie już się ciągną
@Jackal333
Higurashi mi nie podeszło, a hitman rebor? Za dlugie to, tak do 50 odcinków (najlepiej 12-26)
Ktos pewnie juz pytal ^^ ale ja zapytam raz jeszcze cos w stylu Clannada lub True Tears albo Kanona prosze o pomoc ^^
no to może love hina, sola, hapy lesson, może jak chcesz coś o szkole i do tego z świetna komedia to myślę school rumble(ale pewnie już to widziałeś)..........
@MisQL a fate stay night? bądz samurai deeper kyo albo soul hunter(bardzo dobre), albo co juz chyba kazdy widział slayers(magiczni wojownicy)
Osobiście odradzam Samurai deeper kyo i soul hunter. Może by ci podpasował Soul Eater , Darken then black, Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou Tou ,że nie wspomnę o Trigun?
co do samurai deeper......no to tak trzeba już lubić ten styl samuraje, katany te sprawy.
ale soul hunter? anime mi akurat wydało się bardzo dobre........to może mało znane anime z powerem bardzo dobre, rewaluacyjne pomijając filery BLEACH
Ostatnio edytowany przez Jackal333 (2009-01-26 12:14:18)
Polećcie mi jakąś dobrą serię steam punkową. Coś w stylu Last Exile.
Steamboy, tyle że to pełen metraż
@ okazaki air, onegai twins, onegai teacher
Okazaki Tomoya napisał:Ktos pewnie juz pytal ^^ ale ja zapytam raz jeszcze cos w stylu Clannada lub True Tears albo Kanona prosze o pomoc ^^
no to może love hina, sola, hapy lesson, może jak chcesz coś o szkole i do tego z świetna komedia to myślę school rumble(ale pewnie już to widziałeś)..........
@MisQL a fate stay night? bądz samurai deeper kyo albo soul hunter(bardzo dobre), albo co juz chyba kazdy widział slayers(magiczni wojownicy)
dziekuje Wam ^^
Ostatnio edytowany przez Okazaki Tomoya (2009-01-26 19:18:40)
@Jackal333 FSN i slayersów widziałem, a reszta jakoś mi nie podchodzi z tego co wymieniłeś Przynajmniej po reckach.
@dzadzar DtB widziałem, Triguna od czasu do czasu oglądam kolejne odcinki (nie porwało mnie ;p), Tokyo Majin na liście want to watch ale z drastycznego powodu 80mb wolnych na partycjach przezemnie używanych musi poczekać xD
@MisQL - to może to podobne do tokyo, SaintBeast-Kouin-Jojishi-Tenshi-Tan albo dn angel
a soul hunter dobre jest jeśli lubisz taki gatunek
mówię ci bierz bleach
Ostatnio edytowany przez Jackal333 (2009-01-26 18:29:15)
Chcesz mnie zabić takimi pomysłami? (Bleach xD)
DNAngel - oglądałem... nie dotrwałem do końca xD
Z tym życiem z powerem to może jednak sprecyzuje wole realistyczne, tak jak w BL (nie mówię tutaj o trochę przesadnych umiejętnościach Revi ), tokyo akurat mi wpadło w oko, ogólnie liczę na dobrą fabułę i dużo akcji (z przewagą pierwszego ;p). No i takie przestawiające zło, ludzkie problemy itp. jak w Elfen Liedzie też ciekawe są, ew. główny bohater może mieć takowe. Blah... ale namotałem. xD
@misQl - może berserk albo hellsing dużo powera, FMA, nie ma bardzo dużo akcji ale świetne samurai champloo i może jescze VK lub FMP
żeby główny bohater miał problemy psychiczne/albo jakieś poważne rozterki życiowe albo czegoś pokazującego życie z "powerem" (Black Lagoon).
Sci-fi Harry, Chaos;head (choć tu się można po paru epach rozczarować wątkiem "problemów psychicznych" głównego bohatera).
Chcesz mnie zabić takimi pomysłami? (Bleach xD)
a co ty chcesz przecież dobre jest xD
no to może Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto - jak dla mnie dobra faubała ciekawe postacie..............
@hehex Berserka i Hellsinga pewnie zobaczę, VK muszę sprawdzić i zoabczymy co z tego będzie, FMP i FMA widziałem, samurai champloo porzuciłem ;p
@lb333 Sci-Fi Harry- ciekawie się zapowiada. Chaos;Head również. ;p
@Jackal333 Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto sprawdzę.
A co do Bleacha to nie.... dla mnie tasiemce nie są dobre. ;p
Jak na razie dzięki za pomoc, już sporo tego jest. ;p
Ostatnio edytowany przez MisQL (2009-01-27 08:25:43)
Onegai Twins zaliczone (ubaw po pachy uhuhu ) polecam wszystkim ^^
oglądałem, ale onagi teacher lepsze mi się wydało ale najjjjjjj to school rumble tego nic nie przebije jeśli chodzi o komedie
Łyknij też Iriya no Sora UFO no Natsu (to nie jest komedia) oraz DearS. Spodoba ci się.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2009-01-27 14:56:01)
school rumble tego nic nie przebije jeśli chodzi o komedie
Przyznam, że school rumble było śmieszne, ale jeśli chodzi o komedie to wg. mnie jedynie Gintama ^^
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso