Nie jesteś zalogowany.
Afro Samurai Resurrection
Jest jakakolwiek szansa na to? :> (jest już dvdrip)
Afro Samurai Resurrection
Jest jakakolwiek szansa na to? :> (jest już dvdrip)
Odpowiedź w poniższym temacie ;D
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=254273
Mógłby ktoś dokończyć "Tetsuwan Birdy DECODE" ??
Odcinków jest 13 a przetłumaczonych 9.
Przetłumaczy ktoś może anime Devilman Lady ?
Ludki, pomóżcie bo nie wiem do kogo się z tym zwrócić.
Nigdzie nie mogę znaleźć napisów do Infinite Ryvius (czy też Mugen no Ryvius), Strony z których niegdyś można było ściągnąć hardsuba już dawno nie działają, linki z emule i torrentów również milczą. Mógłby ktoś udostępnić do tego napisy, albo dać chociaż jakiegoś linka.
Zapytaj na http://www.fansubs.pl/ albo napisz do grupy, która to tłumaczyła.
www.basaka.friko.pl/subs_ryvius.php
Znajdziesz tam hashcody do Moorhunta. Sam kiedyś ściągałem, ale nie wiem, czy skrzynki jeszcze działają.
Hmm, tu masz ed2k Pierwsze, oraz drugie. Pisałeś, że nie działają, nie wiem nie sprawdzałem, ale już półtora roku temu nie działały. W takim razie trzeba użyć google, a wtedy wyskakuje MUGEN NO RYVIUS !! Bardzo fajne anime, warto obejrzeć.
Heh, albo ślepy jestem, albo nie umiem szukać i niepotrzebnie zacząłem ściągać Moorhunta
Tak czy inaczej dzięki i sory za zawracanie gitary...
Przetłumaczy ktoś Raimuiro Senkitan ? Fajne anime lecz nie ma napisów.
Witam, mógłby ktoś przetłumaczyć nowy OAV Seto No Hanayome? ([Anon-NknF] Seto no Hanayome Ova Gi 2)
Dzięki
Podpisuję się pod prośbą nyga
Czy ktoś bedzie tłumaczył buzzer beater 2007 do końca
Ma ktoś może brakujące napisy do Cowboy Bebop ? epki od 9 do 14 THX
Dokończy ktoś anime pt.Nijuu-Mensou no Musume?Na razie napisy są do 15 ep.,a anime ma 22.
Kodomo no Jikan Ni Gakki S1 Shiro-chan, Kuro-chan już wyszło. Może ktoś przetłumaczy.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2009-02-17 16:36:13)
Katekyo Hitman Reborn
Zajac_2006 ja mam napisy do Cowboy Bebop. Ale nie są tworzone przeze mnie i pewnie mają gdzieś jakiegoś nieznanego mi właściciela więc umieszczając je złamie jakieś nieznane mi punkty regulaminu. Ale jakby co to przesłać je mogę na maila.
Zajac_2006 ja mam napisy do Cowboy Bebop. Ale nie są tworzone przeze mnie i pewnie mają gdzieś jakiegoś nieznanego mi właściciela więc umieszczając je złamie jakieś nieznane mi punkty regulaminu. Ale jakby co to przesłać je mogę na maila.
Będę wdzięczny
btw wysłałem ci PW
Capeta - 0d 10 odcinka
akagi - całośc