Nie jesteś zalogowany.
Według tego co jest napisane na AniDB nie ma tego odcinka z angielskimi napisami a najlepsza wersja jest w formacie .mp4
z tego co widac na anidb ten special nie zostal jeszcze przetlumaczony
EDIT:
damn.. too late..
Ostatnio edytowany przez jajcan (2009-01-27 23:29:28)
Jak S^M nazwało OAVke Hajime no Ippo: Champion Road?? Znalazłem takie coś: [アニメ DVD] はじめの一歩 TVSP 「チャンピオンロード ~Champion Road~」 (640x480 WMV9 QB90 24fps), ale nie jestem pewny, czy na pewno tak to powinno się nazywać. Niby wszystko pasuje, ale czy na pewno?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Szukam RAW'ów One Piece 376-... , do tej pory ściagałem VP-Raw ale jak na razie nie wydają kolejnych odcinków, a nie wiem do jakich raw'ów będą pasowały napisy z ANSI.Proszę o pomoc.
Hmm jeśli chodzi tobie o raw'y to mogę ci pomóc bo sam szukałem takowych
Tylko że ja głównie szukałem mp4. szukaj pod takimi nazwami:
Raw Anime [Zero-Raws]
[TV-J] ONE PIECE - 384 Raw
Po prostu wpisz sobie na tej stronce i powinieneś bez problemu odnaleźć raw'y takiej samej jakości jak VP Raw
poszukuje neo angelique abyss. Second Age
I love spaghetti but I got shhit on it!
ja szukam angielskich napisów do saint seyia, jakos nie wiem co wpisac w google nawet zeby mi znalazło, chodzi mi o odcinki 50+
jakby ktoś miał coś w stylu ansi, tyle że po angielsku do wyszukiwania napisów to bym prosił o linka
Szukam [zero-raws] one piece 378, ściągałem torrenta z nyaatorrents.org ale stanęło mi na 20%. Może ktoś poratuje?Chyba, że ma ktoś synchro do [VS] to z chęcią przygarnę.
Edit: Problem rozwiązany, znalazłem napisy do [VS]:D
Ostatnio edytowany przez dzadzar (2009-01-29 23:19:31)
ja szukam angielskich napisów do saint seyia, jakos nie wiem co wpisac w google nawet zeby mi znalazło, chodzi mi o odcinki 50+
jakby ktoś miał coś w stylu ansi, tyle że po angielsku do wyszukiwania napisów to bym prosił o linka
Tutaj na ansi są angielskie suby aż do 114 odcinka.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2009-01-29 21:23:31)
a zna ktoś linki do neo angelique abyss: second age nie torrentowe? Need HTTP
Tutaj => http://getfansub.com/wiki/Neo_Angelique … econd_Age- znajdziesz odcinki 01-10 na megaupload
@iglasty zastanawiam się czy czytałeś mojego posta?
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Jubei dzięki za cynk, jakos mi umknęły
nareszcie skończę tą serie (mam wersję z anime za free gdzie w 5x odcinku zaczynają się suby z nierozpoznawalnym dla mnie językiem )
@iglasty zastanawiam się czy czytałeś mojego posta?
tak przeczytałem - nie dość że są tam same torrenty to jeszcze zdechłe, a z MU mi sie ciężko ściąga... ale widze że nie mam wyjścia
Ostatnio edytowany przez iglasty (2009-01-30 01:54:46)
Szukam linków do 20 i 21 odcinka Kenichi grupy [umai-Doremi]. Najlepiej byłoby z http, bo pewnie wszystkie torrenty zero seeda. Proszę o pomoc
@dól
Dzięki wielkie.
Ostatnio edytowany przez Harz (2009-02-02 10:22:20)
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Szukam linków do 20 i 21 odcinka Kenichi grupy [umai-Doremi]. Najlepiej byłoby z http, bo pewnie wszystkie torrenty zero seeda. Proszę o pomoc
Tutaj masz na MU:
Kenichi
Nie będę spamował w nowym wątku, wiem że ten temat dotyczy anime i przepraszam za off.
Do rzeczy, poszukuję ebook'a anglojęzycznego wydania Eiji Yoshikawa "Musashi". Wszystkie wersje, jakie znalazłem były w języku hiszpańskim.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..