Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
31.01.2009 na zakończenie Stycznia z Mangą i Anime odbędzie się Noc Filmowa. Cała impreza ma miejsce, tak samo jak warsztaty, w Kinie Moskwa w Kielcach.
Wyświetlane będą następujące filmy:
* O dziewczynie skaczącej przez czas (Toki o Kakeru Shoujo);
* Japonia moja ojczyzna (Furusato Japan);
* Ninja ressurection (Makai Tenshou);
* xxxHolic the movie (Gekijouban xxxHOLiC - Manatsu no Yo no Yume).
Start 22:30. Koniec ok. 6:00.
Szczegóły na stronie kina "Moskwa"
W razie pytań, proszę pisać na adres mail: kieleckiklubmia@gmail.com
Ostatnio edytowany przez Nero (2009-01-20 18:31:15)
W Kielcach? Przecież tam Liroy jest... scyzorykiem nas straszy ;p
A na poważnie to dobry event, oby więcej takich nocy i nie tylko w Kielcach ;]
Ostatnio edytowany przez Maniack (2009-01-20 18:56:39)
nie boj sie Liroya
ja raczej sie pojawie moze byc fajnie
a nie wiadomo jakas przedsprzedaz jest biletow czy kupie tego konkretnego dnia??
bo wiadomo jak bedzie duze zainteresowanie to sie rozumie ze bedzie problem zebym nei jechal na darmo
Ta będzie dobry event sądząc po tytułach Japonia moja ojczyzna (Furusato Japan) << Tu chodzi o anime? Jak tak to bardzo słabe;
Ninja ressurection (Makai Tenshou) << To to raczej film bedzie ta? Bo o takim anime nigdy nie słyszałem; Za to napewno hitem tego eventu będzie w 100% Toki o Kakeru Shoujo ;]
Ta będzie dobry event sądząc po tytułach Japonia moja ojczyzna (Furusato Japan) << Tu chodzi o anime? Jak tak to bardzo słabe;
Ninja ressurection (Makai Tenshou) << To to raczej film bedzie ta? Bo o takim anime nigdy nie słyszałem; Za to napewno hitem tego eventu będzie w 100% Toki o Kakeru Shoujo ;]
jest i anime Ninja ressurection
Japonia moja ojczyzna bedzie fajne
Toki o Kakeru Shoujo nie tak sie pisze prawidlowa nazwa to Toki Wo Kakeru Shoujo
wiem nie wiele sie zmiania ale jednak jest roznica
jednak niech bedzie ze sie nie czepiam
Toki o Kakeru Shojo, akurat tak pisane nie jest błędem ponieważ to jeden z alternatywnych tytułów.
zgodze sie owszem jednak oryginalnie zamiast "o" jest "wo"
ale koniec klotni na temat tytolow wazne ze fajnie bedzie
Jesli chodzi o tytuł Toki o Kakeru Shoujo, blame AniDB.net, u nich jest taka pisownia.
Przedsprzedaz jest oczywiscie, ale mozna rowniez dokonac rezerwacj. Szczegoly znajduja sie na plakacie na dole^^
Jesli chodzi o filmy, takie udalo nam sie zalatwic. Tylko Anime-Virtual przedstawilo nam sensowna oferte. Ogolnie jest to, z tego co sie orientuje, druga noc z anime w histori polskiego fandomu. Poprzednia byla organizowana przez Otaku w Warszawie. Mysle wiec ze zbytnio nie ma co narzekac.
Pozdrawiam.
Masz racje to wrecz bolesne ze polski fandom przezywa tak trudne chwile w tym zamknietym na piekno kraju ja narzekac nie moge nic a nic
Pozdrawiam i do zobaczenia w Kielcach
Strony 1