Nie jesteś zalogowany.
Rumbel (jak i Tadashi) zawiesili swoją działalność przy Soul Eaterze. Tak więc wszystkie wstawki na ich trackerze padły.
to co teraz najlepiej sciagac:) i dlaczego zawisili?
Odcinki [Rumbel] można pobrać stąd
http://getfansub.com/wiki/Soul_Eater
RAWY takoż.
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Odcinki [Rumbel] można pobrać stąd
http://getfansub.com/wiki/Soul_Eater
RAWY takoż.
Hmm nie wiem jak reszta, ale pierwszy lepszy odcinek jaki chciałem pobrać (24-ty; dowolnej grupy) został usuniety przez "naruszenie regulaminu" O_o
Zapomnialem dodać, ze odcinki tlumaczone przez grupe Tadashi są dostepne na róznych torrentach (da się je pobrac), lecz ja szukałem raczej wersji XviD, gdzie rozmiar oscylował w okolicach 172 MB.
Jeśli ktoś wie skąd pobrać bede wdzieczny za informacje. Bądz jeśli ktoś posiada taką wersje na płytkach z checia wymienie je na czyste dvd.
Jak wam się podoba Soul Eater po wprowadzeniu nowych postaci?:)
Dla mnie CZAAAD ;-) Jakby nie patrzeć to chyba obecnie anime ktore najbardziej mnie cieszy Tylko że nie wiem do konca na odcinki jakiej grupy się decydowac ;-) Moze dariusz666 jak tu zajrzy by się wypowiedział której grupy będzie tłumaczył to sie na ta przerzuce bo chlopak dobrze tlumaczy (gratuluje jak to czytasz:) i dzieki za twoja robote )
Ps. sadzicie że po tych 51 odcinkach coś jeszcze będzie?:D
Mi się Soul Eater, że tak się brzydko wyrażę, zajebiście podoba XD.
Dariusz chyba już nie tłumaczy xP teraz 2Pack to robi (no i ja jeden ep lolz) ^_^
Teraz do wyboru jakie są grupy? Z tłumaczących to SEF i Tsubaki-Hatsuyuki, z czego ja wolę tę drugą, bo robi softy, a rawy to zawsze to samo xPPP
Ja uważam, że zrobią drugą serię. To znaczy... Mam taką nadzieję xD.
SEF wycofała swoją działalność. Natomiast Tsubaki i Hatsuyuki połączyły swoje "moce" xD i ich przekład jest bardzo dobry Dla osób nietłumaczących najlepiej jest ściągnąć rawa, bo obecnie, do niego, to wszystkie napisy pasują:D
no to trza się zastosowac
Wydają odrazu po premierze w japonii, więc się domyśl ^.^
a jeszcze pytanie czy te Soul Eater 40 [h264] Sef Subs jest 25 czy 23,976 fps ? bo ostatnio mialem problemy by mi napisy pasowaly :/ i co 5 min jak je ustawialem za chwile znow nie dzialaly :/ Mam nadzieje ze ktos mysli o tych co w wysokiej rozdzielczosci lubia oglądać
No własnie tego się obawiałem, napisy z czasem znow sie rozregulowuja czysby to byl koniec ogladania w HD
Ostatnio edytowany przez Rudyy (2009-01-26 02:01:00)
poszukuję rawów od Shinsen-Raws (BS-J 1920x1080 x264-AAC)... chodzi mi o epy: 17, 19, 21 i 24 (ten ostatni ściągam torrentem, ale transfer nie dochodzi nawet do 1 kB/s)
mam pytanie: czy ma ktoś może synchro do wersji:
"[Yousei-raws]" 31-40 (Late show)
lub
[AllHailExcalibur] 29-32 (Late show)?
czy ktoś zamierza robić synchra do wersji "Late show"?
ja na razie zacząłem robić małe synchro do rumbela 1280x720 late show do ep.27 i ep.28 (dalej nie wypuścili), a potem do AllHailExcalibur ep.29 i ep.30. Wysyłam je autorowi Dariusz666 (narazie ep.27). Dalej nie mam tych "Late Showów", ale z tego co wiem to praktycznie nie różnią się od tych cutów od Tadashi, a prawdziwe uncuty mają wyjść jak wypuszczą dvd.
PS: Dalszych od AHE nie mam, bo ściągam via rs.com, a nie mogę znaleźć epów >30 do late show.
ja mam odcinki 1-40 i nie mam problemów. Wszystkie rumbel, potem Tadashi (szkoda że w tadashi są napisy ang.), a dalej demonsubs, anonymous, i sef. Ściągałem napisy z animesub.info i wszystko gra. Jak mi timing nie pasował to mimo że dla napisów i filmu był ten sam FPS, to po pokombinowaniu zwykle było git.
Ostatnio edytowany przez radek_rr (2009-02-04 01:50:48)
bo anime już odeszło od mangi...
czy ktoś zamierza robić synchra do wersji "Late show"?
Ja robię tłumaczenia Soul Eater właśnie na podstawie Late Show, czyli grup Rumbel i później AllHailExcalibur, cała twórczość leży oczywiście na ansi.
...
a co myślicie o nowym ed?
wg. mnie fajny (lepszy od poprzedniego), tylko kreska w jednym miejscu jest badziewna (tsubaki w podczas 奈{な} くした君{きみ} の [naku shita kimi no])
Ostatnio edytowany przez Jar (2009-01-28 18:36:29)