Nie jesteś zalogowany.
To urok fillerów ;]
Naruto schodzi na psy ostatnio, az sie odechciewa ogladac, akcja sie ciagnie jak flaki z olejem i te irytujące żaby....naprawde czekam az sie ta seria w koncu zakonczy, bo oglądam z przyzwyczajenia (glupio teraz przerywać), a mam poczucie straconego czasu -_-. Z akatsuki byla fajna akcja, ale teraz znowu gowniane fillery, to juz naprawde przesada, wiecej szacunku dla fanow powinni miec :/
ja nie rozumiem czemu teraz są fillery jak manga jest daleko od anime. najlepiej jednak jest w one piece bo fillery trwaja 2-3 epy a nie 15
Nie wspominając już o tym, że zapełniacze z One Piece to przynajmniej poziom trzymają, a nie tak jak w tym... czymś...
...
Teraz w Naruto są fillery, z tego samego powodu co poprzednie. Koniecznie chcą pokazać jeszcze Ero-Sennina
~Pawello86 ma racje ale jeszcze bierzcie pod uwage wydawanie specjali (2xepków na raz)
wolą się zabezpieczyć przed nadgonieniem
jak juz robią te fillery to imo być one powinny śmieszne...są co tu dużo pisać..żałosne
Oj tam, te poprzednie z shippuudena nie były takie tragiczne... [pomijając kwestię surfowania na trumnie xD]. Tutaj natomiast zapowiada się, a właściwie już jest, nudno i bezbarwnie. Założę się, że w następnym odcinku Naruciak dowie się, że Yamato, Sakura i Sai udają się na misję i się do nich przyłączy... Mogliby chociaż w fillerach sobie na chwilę go odpuścić Chociaż nie wiem co lepsze: strata czasu na oglądanie zidiociałych żab czy oglądanie naruciaka co chwile krzyczącego coś w stylu "SASKEEE!" ^^.
EDIT: No i się sprawdziło
Ostatnio edytowany przez Revan (2009-02-08 19:21:33)
Mam pytanie. Którą grupę robiącą napisy do Naruciaka moglibyście polecić?
[Taka], [KGSubs], [AnimeBento], [HorribleSubs]?
Jak [DB] wydawało, to nie było takich dylematów
Taka fansubs.
[HorribleSubs] oni poprostu siągają profesionalne tłumaczenie ze strony CR za które trzeba jako tako zapłacić, a oni to udostępniają
http://www.megaupload.com/?d=TSVTLSLG
full version, song miażdzy
A czy wiadomo już kiedy 2 kinówka Shippuudena wychodzi na DVD???
Ja bym miał prośbę, aby ktoś zrobił timing do wszystkich epków Naruto po tym jak skończyło tłumaczyć DB do grupy DB-BR. Ja nie ściągam anime w mkv i pewnie nie tylko ja, dlatego chciałbym, aby ktoś robił timing do Naruciaka w tej wersji. Czy jest szansa, że to zostanie zrobione ?
Wątpie. Lepiej sciągnij sobie subedita i sam się pobaw z timingiem.
http://www.megaupload.com/?d=TSVTLSLG
full version, song miażdzy
jak dla mnie usuneli to, co było najfajniejsze z krótkiej wersji :/
dalej lecą fillery ??
tzn akcja z kryształową wojowniczką? tak
Te fillery są ciekawsze, niż niektóre odcinki idące zgodnie z mangą. Walki przedłużane ile się tylko da i podrzędni przeciwnicy to fillerowy bubel co prawda. Mimo to jest ciekawie wyłącznie dzięki historii Yukimaru, który stanie się trzy ogoniastym Jinjuriki (czego w mandze nie pokazano). Happy endu dla niego i jego "opiekunki" na pewno nie będzie.
Zauważyłem, że niektóre wioski miały po dwa jinchuriki, z jednej wioski są cztero i pięcioogoniasty, a z innej dwu i ośmioogoniasty. Sprawdźcie sobie na tapecie z wszystkimi junchuriki, przyjrzyjcie się ich ochraniaczom.
Bringer Of Peace