Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam.
Już jakiś czas temu kupiłem odtwarzacz MP4. Jak to zwykle bywa są jakieś pliki testowe. I otóż znajdował się na nim taki oto teledysk. Wie ktoś może co to za zespół?
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Ja może nie pomogę, ale podepnę się do tematu:
ktoś pamięta nazwę tego zespołu japońskiego, gdzie takich dwóch gostków "mnichów", chyba braci, grało na shamisenach i przy okazji do tego była dokładana różnorodna muzyka w postaci podkładu?
Ja może nie pomogę, ale podepnę się do tematu:
ktoś pamięta nazwę tego zespołu japońskiego, gdzie takich dwóch gostków "mnichów", chyba braci, grało na shamisenach i przy okazji do tego była dokładana różnorodna muzyka w postaci podkładu?
Yoshida Brothers / Yoshida Kyōdai
Z ciekawości wyszukałem na YT i jestem pod wrażeniem ^^ Utwór Storm zajebiaszczy Wybaczcie ot.
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
żeby nie zakładać drugiego tematu...
co to za zespół, albo z jakiego anime, gdzieś już go słyszałem, ale gdzie to nie pamiętam %)
http://www.wrzuta.pl/audio/9KdmBy4jQZ/bez_tytulu
włączyłem nagrywanie w złym momencie, liczą się tylko 15 ostatnich sekund, bo raczej wcześniej nikt się nie skapnie co to ^^
to wszystko wyjaśnia, koleżanka mi go nie dawno pokazywała i pewnie usłyszałem jakoś ending.
Wielkie dzięki m-jay
Strony 1