Nie jesteś zalogowany.
anka_haruna co masz na myśli po przez program do emulowania napędu? jaki można mieć program (chodzi mi o nazwę). Co do kupna przejżałam już większość sklepów w moim mieście i nigdzie nie znalazłam a netowi nie wierzę jeśli chodzi o zakup czegoś
anka_haruna co masz na myśli po przez program do emulowania napędu?
A masz chociaż te pliki wypakowane? Jak nie, to ściągnij WinRar i wypakuj.
Do emulowania napędu najlepszy jest Deamon Tools - ściągnij sobie ten program i śmigaj.
jak juz wspomniałam wczesniej tu nie chodzi o wypakowanie tylko o to ze wyskakuje ramka że nie wie w jakim programie powinien otworzyć, ikonka wzgląda jak biała kartka a na środku ramka z małymi ikonkami, w ogóle wiele mam takich przypadków i zastanawiam się co powinnam zrobić
basiek88 a masz Deamon Tools'a? Jeżeli nie to ściągnij i zainstaluj. jest to program do otwierania obrazów płyty. po zainstalowaniu Deamona obok zegarka wyskoczy ci jego ikona. Klikasz na nią prawym myszy, potem napęd wirtualny CD/DVD, Brak obrazu i zamontuj.
A się z ciekawości spytam: Jakie wymagania ma gierka??
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Jest to visual novel więc raczej nie musisz mieć super kompa, ale dokładnych wymagań ci nie podam bo nie znam.
Wymagania są bardzo niskie ;]
System: Microsoft Windows® 98/2000/Me/XP/(nie wiem jak z Vistą) japońska wersja
Procek: Pentium®266MHz albo lepszy (500MHz zalecane)
HDD: Z angielskim patchem ma coś koło 3,2GB
RAM: 64MB albo więcej (128MB zalecane)
Karta graficzna: 16bit z obsługą rozdziałki 640x480 (32bit zalecana)
Inne: Mysz, klawiatura, Directx 5.0 albo nowszy
Lukasz118 nadal nie działa pomimo że zainstalowałam Deamon Tools'a i zamontowałam obraz. Chyba dam sobie spokój a jeżeli naprawdę będzie mnie to wkurzało bo to nie jedyny przypadek i będę chciała to chyba pójdę z nim do naprawy
Lukasz118 nadal nie działa pomimo że zainstalowałam Deamon Tools'a i zamontowałam obraz. Chyba dam sobie spokój a jeżeli naprawdę będzie mnie to wkurzało bo to nie jedyny przypadek i będę chciała to chyba pójdę z nim do naprawy
Po co od razu do naprawy
Montujesz obraz i co dalej? Próbowałaś chociaż uruchomić instalatora w "Moim komputerze"?
no właśnie o to chodzi że nie da się tego zrobić, dobra dajmy sobie z tym spokój
basiek88 napisz mi z jakiego linku masz ten plik.
teraz to już dokładnie nie pamiętam, któryś z tych co na początku ktoś dodał, chyba ten http://btjunkie.org/search?q=tomoyo+after&c=2&t=0&o=52
ta ikonka wygląda następująco, jak z prawej strony jest ramka z ikonkami to to jest ta na samej górze po lewej http://img526.imageshack.us/img526/4674 … ik9xa1.png
po pierwsze i najważniejsze jakie rozszerzenie ma ten plik, a po drugie jaką ma wagę ?
Ostatnio edytowany przez marekku (2009-02-03 00:37:34)
raczej na 100% ma rozszerzenie CLANNAD.cdi i wage 2,21 GB
to nic innego jak obraz plyty basiek88
sciagnij polska wersje deamontools i tam sobie zrobisz
oki spróbuję
Jeśli ktoś ma to prosił bym o podanie linku do gry Clannad (non hentai) bo hentai jest już podany... bardzo bym prosił bo jak oglądałem anme to bardzo mie sie spodobało i chętnie bym pograł
Patrz post nr 51...
to już widziałem ale jak bym mógł i to jest chyba gra w wersji raw.. ja bym prosił po ang jeśli taka jest
Do Tej gry jest tylko angielski patch z tej strony: http://www.adrive.com/public/81884748d7 … f5f4497d95 Ale on nie działa tylko na wersji podstawowej z voice patch'em.