Nie jesteś zalogowany.
Heh, nie no z ciekawości się tak tylko pytam właśnie dlatego . Zawsze ściągam, co pierwsze i przelatuje na szybko cały odcinek i jak tłumaczenie pozostawia wiele do życzenia do usuwam i czekam na coś lepszego .
Jaki jest tego sens?
Nie wiecie może kiedy S^M ma zamiar wydać 3 epek? tak to bym już sobie ściągnął od Zero Raws, ale nie wydaje mi się, żeby nagle przerwali.
co się dzieje że jeszcze nie ma napisów do 3epka ? jakiś zastój :? sesja ? :>
cieslak miał wczoraj studniówkę i teraz zdycha...
i wszystko jasne , zdrowiej ^^
Ostatnio edytowany przez skubii (2009-02-01 22:17:04)
A to wszystko jasne.... Czemu ich nie ma Też nie raz lubie sobie pożądzić
A włsnie tak na temat mangi
There's Thin Line Between Being a Hero and Being a Memory...
If You're Reading This... You're Already Dead
Nie wiem czy już wiecie, czy nie, ale Hajime no Ippo: New Challenger będzie mieć tylko 25epków. Z jednej strony fajnie z drugiej nie Szkoda, że nie bedzie zbliżona ilość do 1 serii 76 epków. A co wy o tym myślicie?
kuso ;[
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
hmmm usso na AniDB nie maja jeszcze żadnej informacji o ilości odcinków wiec nie wiem czy to czasem nie jakiś kawał ... ^^
Tłumaczenie przez cieślaka jest kontynuowane bo coś napisów nie ma do kolejnych epków?
Nie wiem czy już wiecie, czy nie, ale Hajime no Ippo: New Challenger będzie mieć tylko 25epków. Z jednej strony fajnie z drugiej nie Szkoda, że nie bedzie zbliżona ilość do 1 serii 76 epków. A co wy o tym myślicie?
Rly?! Meh, liczyłem na conajmniej 75 epków Właśnie skąd o tym wiesz ?
Ja tam w to nie wieże by drugi sezon miał tylko 26 odcinków....
Ciekawe skad ta informacja bo ja słyszałem, że ma mieć ponad 90....
Może w sumie (1 + nowa seria) 90?
~belghart aniDB wogóle mają wszystkie informacje bardzo późno Coś miesiać poźniej albo 1.5 miesiąca później niż MAL
Idealnym dowodem był D.Gray-man (z tym anime np. było tak, że trwało w najlepsze i jak napisali, że bedzie mieć 103 epki, a był bodajrze 90 to nikt nie wierzył, a informacje o zakończeniu serii na aniDB pojawiły się dopiero jak było 100 epków) albo wszystkie serie z sezonu jesiennego.
I Luffy_19 nie 26, a 25 I co do tych informacji ja jestem pewien na 110%.
Ja jakoś nigdzie nie widziałem żeby pisali, że D.Gray-man ma mieć 52 epki ^.^
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-02-06 16:28:44)
No ale może być tak jak w przypadku D.Gray-man'a, że najpierw pisali, że ma być 52 odcinki a potem się okazało, że będzie więcej....
Kensei, a całkiem możliwe, że nie to olał xD Na stronie KA jest wpisany w stan spoczynku Radzę pognębić go PM, mailem, czy gg
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA