Nie jesteś zalogowany.
No, to dobre jest, bo na stronie Afro jest podany 02.03.2009. Nie wiadomo już, komu wierzyć xD Z drugiej strony wychodzi na to, że wyobracali dzień z miesiącem. Amerykańce i ich systemy zapisu Czyli był jakiś wyciek, może ktoś wygrał, albo ukradł z magazynu czy tłoczni No to trzeba będzie się w tym tygodniu porządnie zabrać za tłumaczenie.
EDIT
Dokładnie, Axel, więc i tak sub nie wyjdzie, dopóki nie sprawdzę z wersją wypuszczoną po premierze. Na razie obejrzałem wczoraj 1 serię. 6 raz oglądałem i wciąż jest zajebista
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Jakość od Axxo wg mnie jest słaba, przyzwyczaiłem się do anime w wysokiej jakości xDDD więc czeeekam z niecierpliwością na waszą wersję ;D
ooo i to jest jakosc bo rip wydany przez axxo... brak mi slow obejrzalbym dla samej akcji, ale nie lubie tak slabej jakosci wiec poczekam na lepzego ripa
THORA wydała już swoją wersje http://www.thoranime.org/?p=736 :]
O ja pier... 3,7GB??? Ale ból xD no nic, trzeba ściągnąć i brać się za tłumaczenie, taknie
A, no i macie swoja odpowiedź na to, czy poprzednie były wersją nieocenzurowaną - nie były. DC jest 10 min. dłuższe.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
ściągam tą wersję od Thory, mam nadzieje, że udostępnicie też sofsuby ;D
Będą, będą mam tylko nadzieję, że kilka przycięć podczas oglądania wersji thory nie powtórzy się, bo będzie mała kapa timingiem...
No i właśnie, jeżeli ktoś z was trafi na wersję DVDrip DirCut, to dajcie znać, bo jak na razie się nie pojawiło. Uprzedzam, że trwa ona 1:40:35. Reszta, która do tej pory wyszła jest okrojona i nie warto tego ruszać.
EDIT down:
diesvindu, czytaj ze zrozumieniem. Thora wydała ripa z blue-raya, a to u niektórych osób wiąże się z problemami sprzętowymi I jeszcze raz jasno: thora wydała DC.
o cholera, czyli release THORA'y nie jest DC ?
O ja pier... 3,7GB??? Ale ból xD .
ale co? ze takie male czy takie duże?
Thora to jedna z najlepszych grup ripujacych o ile nie najlepsza. Ci goscie to ci sami co sa z grupy esir ktora wczesniej sie zwała THOR. Wiec rip jest przedni.
A plik bardzo maly jak na pelnometrazowke i ripa z blu.
A i makroblokow u nich sie nie zauwazy. Chyba ze byly w zrodle...
Szybkie sceny:
PS. Oficjalna nazwa to Blu-ray nie Blue-ray
edit:
to zes teraz walnąl qwig
nie bede Ci mowil jaką grupa jest Thora bo njwyraźniej ich nie znasz. Wiec lepiej nie strzelaj takich gaf... nie odpisuj, nie chce rozpoczynac "flejma"
Ostatnio edytowany przez anonymous (2009-01-31 16:00:52)
Ta, strzelić bitrate jak THORA to każdy głupi umie
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Direct Download by GetFansub: http://www.megaupload.com/pl/?d=KNPPML2F - xD have fun only for premium niestety ;s
przyznam ze dość ostro, zlookałem początek a tu już rzeka krwi xD
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2009-02-01 13:44:42)
Przepraszam Quithe za moje niedopatrzenie
Czy jest jakakolwiek szansa na napisy w tym tygodniu ? :>
O ja pier... 3,7GB??? Ale ból xD .
Afro.Samurai.Resurrection.1080p.BD9.x264-ACCLAiM ma 7.63 GB to dopiero ból
diesvindu, taa, szansa jest Tłumaczenie powinno być w tym tygodniu, zobaczymy jak korekta się uwinie. Do dwóch tydni winny być.
dareios, też to widziałem, masakra. Gdy Kira będzie kodował, dostanie przykaz 2GB maks na część.
Jak kodowałem Dead Space to też zmiejszyłem objętość video o ponad 50%, więc, Q, don't worry
Afro_Samurai_Resurrection_(2009)_[1080p,BluRay,x264]_-_THORA 6,52 GB i mniej dla 1080p nie radzę.
Jesli mozna wiedziec to jak idzie praca nad napisami??