Nie jesteś zalogowany.
Poszukuję wszystkich odcinków Crayon Shin-chan.
Jeśli to jest to, tu masz na MU:
Crayon Shin-chan
siema, poszukuje mangi "REAL" - eng, PL znalazłem dwa tomy
http://www.ban-zai.info/mangapolis/www/index.php?go=521
dzięki
Rafaga napisał:Poszukuję wszystkich odcinków Crayon Shin-chan.
Jeśli to jest to, tu masz na MU:
Crayon Shin-chan
Dzięki, ale tam jest tylko parę odcinków.
Nadal czekam na pełną listę, albo chociaż z połowę.
~Rafaga, wiesz, że seria Crayon Shin-chan to prawie 700 odcinków i do tego dochodzi z 20 filmów? To raczej nie licz na jakiegoś zbiorczego torka, czy linki do czegokolwiek. Może z 10 odcinków ściągniesz i będzie na tyle
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
~Rafaga, wiesz, że seria Crayon Shin-chan to prawie 700 odcinków i do tego dochodzi z 20 filmów? To raczej nie licz na jakiegoś zbiorczego torka, czy linki do czegokolwiek. Może z 10 odcinków ściągniesz i będzie na tyle
Wiem o tym. Kiedyś udało mi się znaleźć stronę na której było prawie 200 epów, ale wtedy mnie to przeraziło, dziś żałuję, że nie wsysłem. Sam teraz długo szukałem, ale na nic większego nie wpadłem i miałem nadzieję, że komuś się bardziej poszczęściło, ale chyba kicha z tego będzie.
I albo mam wrażenie albo tylko niewielka część tych ep została przetłumaczona. No chyba, że po japońsku zamierzasz oglądać całość smile_big A jeśli się mylę to poprawcie mnie to i ja zacznę poszukiwania smile_big
Więc pewnie trafiłem na jakieś RAWy. Ech, szkoda, że już w Polsce tego nie puszczają. Ile razy ja rotflałem o północy to oglądając.
Ostatnio edytowany przez Rafaga (2009-02-03 22:55:14)
Na pebie znalazłem polskie tv ripy do 74 epa. Crayon Shin-chan
Jak leciało o północy to i ja chyba wszystkie ep obejrzałem kilkukrotnie i za każdym razem śmiech miałem nieziemski. Jak byś znalazł może jakiś link z większą ilością ep to zapodaj nawet na PW bo sam chętnie zassam.
OK, jak coś znajdę to rzucę. Póki co znalazłem tylko to: http://www.download-anime.info/moony/in … nchan.html (chyba po polsku)
Szukam stronki (najlepiej torenty) skąd mogę ściągnąć rawy Naruto 127-134
Swego czasu leciało anime "Kimba - Biały Lew".
Wspaniała bajka (wtedy dla mnie pojęcie: "anime" nie istniało) i w moim pojęciu - o wiele lepsza od Króla Lwa.
Chciałam udowodnić Młodszemu że nie tylko Disney tworzyć potrafi coś fajnego - niestety chcieć a móc to dwie różne rzeczy. Przeszukałam znane mi strony, efekt był mierny. Przypomiałam sobie, że mieliśmy to nagrane kasetach video - niestety, rozpłynęło się gdzieś.
Dlatego proszę o pomoc w znalezieniu - zależy mi na dub/lektorze polskim, bądź napisach, ale jakość jest niemal całkowicie obojętna.
Moze być torrent, trochę gorzej z MU i rapidem, ale poradzę sobie, może być chomik. Może nawet być emule, ściągnięcie jednego programu więcej to nie problem.
Poszukuję anime linków lub stron gdzie można je pościągać. A może ktoś je ma w swoim zbiorze. Oto tytuły:Zeguy, Moldiver, Fire Tripper, Hummingbirds.
Poszukuje hiszpańskich napisów wyciągniętych z [AMF-Rakuen] Genji Monogatari. Zamierzam przetłumaczyć tą kinówkę więc dzięki za pomoc.
Edit:
Znalazłem rosyjskie napisy.
Ostatnio edytowany przez jinjej (2009-02-04 21:49:51)
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Ja poszukuje anime Dr. Slump w wersji jap+ w miarę możliwośći angielskie suby/hardsuby.