Nie jesteś zalogowany.
http://rapidshare.com/files/193992552/Kappu_hits_vol1.part1.rar
http://rapidshare.com/files/194018802/Kappu_hits_vol1.part2.rar
Mam nadzieję, że się spodoba. 1wszy vol. już dostępny :] 2 w produkcji. Będzie zawierał spokojniejsze kawałki, które również zostaną wydane w wersji 2 płytowej.
Pozdro i miłego ściągania
Ostatnio edytowany przez kappuchu (2009-02-05 13:05:03)
Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.
Zrobiłeś to w Audio CD? Czy po prostu MP3, czy coś?
Jak Audio CD, to jak? MP3 -> WAV?
EDIT:
Głupie pytanie, przecież jedno CD ma niecałe 100 MB.:P
Ostatnio edytowany przez Hatake (2009-02-05 02:57:34)
trza bedzie zassac i posluchac.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Super, super tylko jedno zasadnicze pytanie xD
Dlaczego nie FLAC'i ^_^
Lol, większych obrazków się nie dało wrzucić? Poza tym na okładki do cd to nie wygląda, zbyt prostokątne Poza tym nazwa brzmi, jakby to były "twoje" kawałki
Tak, tak, czepiam się, bo wstałem 1,5h wcześniej niż zawsze i jeszcze kawy nie wypiłem "I like my coffee with sugar and cream", nawiązując do hitów. Kto wie, skąd to, ma u mnie szacuna (ale te obrazki to mógłbyś zmniejszyć...)
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-02-05 11:57:52)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Lol, większych obrazków się nie dało wrzucić? Poza tym na okładki do cd to nie wygląda, zbyt prostokątne Poza tym nazwa brzmi, jakby to były "twoje" kawałki
Tak, tak, czepiam się, bo wstałem 1,5h wcześniej niż zawsze i jeszcze kawy nie wypiłem "I like my coffee with sugar and cream", nawiązując do hitów. Kto wie, skąd to, ma u mnie szacuna (ale te obrazki to mógłbyś zmniejszyć...)
ad1. Obrazki zmniejszone :]
ad2. To są idealne kwadraciki i pasują do CD a w paczce jest jeszcze panel boczny.
ad3. Pod tym względem to na pewno nie są moje, ale kawałki, które uważam za jedne z lepszych z mojej mini kolekcji.
ad4. Ja już po kawce
ad5.
Ostatnio edytowany przez kappuchu (2009-02-05 13:45:08)
A, Kappu, teraz mi się przypomniało, weź dokończ to, czym się zajmujesz przy Mnemo, a potem baw się w składanki Trochę ludu na to czeka Nawet Vira od jego laski odciągnę, żeby to dokończyć xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
A, Kappu, teraz mi się przypomniało, weź dokończ to, czym się zajmujesz przy Mnemo, a potem baw się w składanki Trochę ludu na to czeka Nawet Vira od jego laski odciągnę, żeby to dokończyć xD
może być na dziś?? odkopałem już wszystko ze starego kompa to mogę już podrzucić. Zupełnie o tym zapomniałem i sobie leżakowało
Q, nie przekonasz go. On już nad mnemo siedzi kilka miechów i ciągle mówi "że ma zrobione", lol.
PS. Q, masz trochę za długi jęzor Trudno
Co do składanek: rotfl xD
Q, nie przekonasz go. On już nad mnemo siedzi kilka miechów i ciągle mówi "że ma zrobione", lol.
PS. Q, masz trochę za długi jęzor Trudno
Co do składanek: rotfl xD
coś ci się pomyliło virusiku. zobacz kiedy mi linki podesłałeś i dopiero wtedy się wypowiadaj, co do punktualności również nie jesteś osobą, która powinna się odzywać a poza tym wszystkim kontynuujesz offtopa, którego staram się zakończyć więc powinieneś przemyśleć to, o czym wypada ci pisać...
Ostatnio edytowany przez kappuchu (2009-02-05 14:34:11)
O, dzięki za składankę. Z chęcią sobie trochę posłucham, odchamię się.:P
Dla hipokrytów idealna, dulu.
Pozwól, że zawodowiec oceni...
Ostatnio edytowany przez dulu (2009-02-05 15:24:55)
FLAC or gtfo...
najlepsza jakość jaką znalazłem...
To słabo się starasz. ;D
War... War never changes.
ciężko z lat 90 znaleźć kosę jakość, dałem z siebie wszystko połowa jest z albumów, ale to chyba widać, które :]
ciężko z lat 90 znaleźć kosę jakość, dałem z siebie wszystko połowa jest z albumów, ale to chyba widać, które :]
To zapodaj tymi trackami, a zobaczymy, co wujek Google zrobi dla Ichii'ego. ^_^
cd2 track 5 i 12, cd1 track 2 - te trzy uważam, że mogłyby być lepsze, ale złe też nie są :]
Dobra, zdam małą relację:
1. Naomi Tamura - Yuzurenai Negai
Tu na początku nic nie znalazłem... Ale będę jeszcze szukać.
2. Megumi Hayashibara - Get Along
http://vnsharing.net/forum/showthread.php?t=38231
Have fun. ^_^
Znajduje się na dysku 2gim.
3. Salia - Trust (masz BUGa w okładce. ;p "Salia" ma być, a nie "Saila".)
Tutaj na razie znalazłem wersję MP3 CBR 320kbps dostępną TU.
Ale doszedłem też do pewnej rzeczy, która się zowie "Reunion GONZO Compilation 1998~2005 Disc 1~3".
Google coś tam nawija, że są FLACi, ale jakoś na razie źródła porządnego znaleźć nie mogę. xD
mam te same wersje, ale to nie to, czego szukałem