Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
cześć jestem tu nowa.
death note to anime które ostatnio oglądam, problem w tym, że po pierwsze to w oryginale czyli po japońsku (+napisy) nie da się oglądać-nie działają linki, więc znalazłam z lektorem...bardzo mnie te anime wciągnęło,lecz było tylko 19 odcinków.., zaczełam szukać po internecie...ale nic z tego.
Później pomyślałam, że ściągne z aresa (p2p) , znalazłam po japońsku z napisami po hiszpańsku,oczywiście długo ściągało i tylko dwudziesty odcinek,bez tłumaczenia..no to później chciałam ściągnąć napisy i trafiłam na tą stronkę
Ściągły mi się napisy ale ten odcinek nie był zgrany z napisami, wogóle do siebie nie pasowały...i tak spędziłam dzień na szukaniu i CHĘCI oglądania...
może znacie jakąś stronke gdzie można pobrać już te anime z napisami,oczywiście za darmo.dzięki za ewentualną pomoc
to jest mój e-mail sabulka89@o2.pl piszcie na niego , albo poprostu w tym temacie buziaki
Ostatnio edytowany przez sabulka89 (2009-02-05 19:46:15)
A nie łatwiej dopasować napisy do anime?
nie umiem tego napisać i nie wiem czy mnie dobrze zrozumiesz... :
one są do tego odcinka, tylko musiałabym przesuwać,ustawiać każde zdanie osobno (napisy)
Przecie są napisy od 3xA. W dodatku na polskich warezach aż roi się od linków (głównie rapid, MU) do tych napisów....
jasne że chce bedę ci wdzięczna a mozesz na poczte wysłać bo ja nie wiem gdzie mam te prywatne wiadomosci
Na tej stronie w zakładce "MU" masz linki do megauploadu z polskimi napisami.
http://www.akatsuki.xk.pl/
jesteście kochani:)
http://realitylapse.com/videos/death-note.php a na tej znajdziesz z and subami, format rmvb *zdaje się, że są napisy dopasowane do tej wersji
Wystarczyło skorzystać z szukajki i już na forum ansi, konkretnie podforum AG, byś miała linki
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
mam pytanie do tego megaupload czy tam moge wszystkie odcinki sciagnac za darmo?? narazie sciaga mi sie jeden
odp
Tak wszzystkie możesz za darmo tylko po koleji musisz ściągać. Nie możesz kilku na raz. No chyba, że masz konto wykupione.
dziekuje ci bardzo normalnie dalabym ci buziaka:) jeszcze raz dziekuje
Ewentualnie wciśnij ctrl + shift + Q i zmień FPS na 23,97...
Naprawdę super anime oglądałem je z wielkim zainteresowaniem chociaż od kiedy pojawił się Near jakby coś straciło w sobie. Za to końcowe minuty były bardzo wczuwalne. Oglądałem ten kawałek paręnaście razy i dzięki muzyce i danemu klimatowi pewnie jeszcze do tego wrócę :) Tak jakby powrót do początku i zrozumienie swoich błędów..
wiecie, według mnie nie ma sensu pisać nowych napisów, bo już zostały one zrobione na pewnej stronie - tu macie dokładny adres do filmu z napisami polskimi: http://www.anime-shinden.info//1898-dea … nline.html
miłego oglądania
Ostatnio edytowany przez ORU (2010-01-14 08:05:56)
Dobrze, geniuszu. Teraz popatrz, kto te napisy 'napisał', i porównaj z tym, co mamy na ansi.
Temat zamykam i przesuwam.
ORU, pomyśl, zanim w przyszłości coś napiszesz.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Strony 1