Nie jesteś zalogowany.
No i oddajemy Wam także napisy do 8 odcinka Clannad After Story.
Konflikt między dwoma miejscowymi gangami przybiera na sile. Nieustanne uliczne walki zaczynają powoli zwracać uwagę policji. Nasi bohaterowie twierdzą, że obecną sytuację może jedynie załagodzić ponowne pojawienie się na ulicy Miyazawy Kazuto, brata Yukine, który rzekomo przebywa teraz w szpitalu. Niestety, nasi bohaterowie nie wiedzą, jaki los tak naprawdę spotkał brata Yukine...
Tales of the Abyss - 16 i 17
Skip Beat! - 16
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Sagiri (2009-01-30 00:40:30)
Uff, dawno nie miałem wpisu. Nadrabiam...
Do pobrania udostępniono właśnie Urusei Yatsura 009.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Skip Beat! - 17
Pozdrawiam
cieslak już wraca drugi raz... ;p Głupio z pustymi rękoma, więc możecie pobierać suby mojego autorstwa do Kigeki.
a kejdy bydom suby do HnI 2? xD
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Na dniach. Ze slymscem będziemy tłumaczyć na zmianę, więc szybko nadrobimy zaległości.
Ostatnio edytowany przez cieslak (2009-02-08 14:13:10)
cieslak już wraca drugi raz... ;p Głupio z pustymi rękoma, więc możecie pobierać suby mojego autorstwa do Kigeki.
To gdzie Ty byłeś? Już Ci miałem tego Ippo podebrać.
Też jakoś zwiał po moim odejściu, ale szybko wrócił
Przynajmniej popilnuje KA.
Hehe, Ippo na dniach nadrobimy, więc spokojnie.
Ależ ten cieślaczek jest zmienny. Tylko niech się chłopaczyna nie tnie, bo i niego będą od emo wyzywać.;P
Ostatnio edytowany przez dulu (2009-02-08 15:20:00)
Aż tak głupi to ja nie jestem
Nie musi się ciąć, by zaczęli go tak nazywać. Znam to z własnego przykładu (ukłon w stronę Freemana xD).
Te, Cieslak, wydaj coś jeszcze, bo na razie to głównie spam dzisiaj.
Możliwe, że wydam.
Beck : 08
Pozdrawiam
Suby do trzeciego odcinka nowej serii Ippo dopiero na ANSI. Ale spokojnie, na dniach kolejne epy.
Saiunkoku Monogatari S2: 25
Pozdrawiam
Możecie już, a raczej dopiero, pobierać suby do czwartego epa Kara no Kyoukai. Dzięki za to, że czekaliście.
Kiedy piąty, oj nie wiem.
Bierz gg, bo Cieslak nie chce już hardków.