Nie jesteś zalogowany.
To jest Sró-chan, wita i kłania się nisko.
Sró-chan prezentuje Alignment You! You! The Animation w ramach akcji "Wafelek".
Opis:
Czy hentaice potrzebują opisu? No dobra. Ten jest na podstawie mangi pana Matsumoto Drill Kenkyujyo. Główną bohaterką jest nieszczęśliwie zakochana licealistka, która nie może wyznać miłości swojemu ukochanemu - Ooharze, ponieważ... jest martwa. Jednakże szybko poznaje drugiego, oczywiście niewyżytego, ducha z nadzwyczajnymi zdolnościami.
Czy Takahashi w końcu wyzna miłość swojemu wybrankowi, co zmieni w jej życiu pozagrobowym dziwny duch, czy wybory znów wygra PiS? Odpowiedzi proszę szukać w tym przejmującym i pełnym zaskakujących zwrotów akcji anime.
O Sró-chan słów kilka.
W sumie najważniejszą rzeczą jest to, że Sró nie jest typową grupą. Prędzej porównałbym to do inicjatywy, jakiegoś małego eventu, który łączy ludzi tylko na dany projekt. Drugą najważniejszą rzeczą jest to, i nie będziemy tego ukrywać, że pod szyldem Sró będą wychodzić "niechciane" tudzież "wstydliwe" serie, które mogą nieco popsuć ciężko wypracowaną opinię (markę) istniejących już grup. Jak wspomniałem, tutaj nie ma stałych członków, a ekipa zawiązuje się tylko w ramach danego projektu. Tym razem wypadło na "Wafelka", za którym kryje się dość długa, śmieszna i najeżona wieloma podtekstami historia. W każdym razie dziękuję organizatorom warszawskich spotkań ANSI za natchnienie XD
Jedyną "stałą" osobą jestem ja - koni. Mam nadzieję, że pomysł się spodoba i będą chętni do współpracy. ^^
Dane techniczne:
> cenzura - tak (przekroczcie bramy wyobraźni, wkroczcie do świata bez granic ^^')
> full softsub
> kodek x264
> rozdzielczość 720x480 AR 16:9,
> bitrate coś koło 800
> audio: AAC LC bitrate 96.
Ekipa:
Nadzorca projektu: koni
Tłumaczenie: koni
Korekta: Ichii, Arst
Timing: [Killer-Maid]
Typesetting: koni
kodowanie: [osoba ujawni się sama]
QC: koni
Dziękuję ludzikom z SAS, że zgodzili się na takie rozwiązanie i aprobatę dla Sró.
Odcinek do pobrania na stronie: fansubs.pl
Anime makes you stupid
Tej... ale wiesz, że cię za to kocham xD Sró xDXD :*:*:*
Francuska Noc Yaoi nadal w planach?
DUDi, wiesz co? Przez Ciebie Isao jest zazdrosny XD
Czy francuska noc jest w planach? No ba! Ale wiesz, trzeba wiecej wina kupić, by nie bolało Może zrodzą się kolejne zryte pomysły jak ten
Anime makes you stupid
O, to się coś i bez nas odbywa? W sumie, to miałbym pomysł, więc pogadamy przy okazji spotkania
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
przykro mi tak bardzo... ;(
idę się pociąć mą jakże przyjazną złoto-platynową emo żyletką... ;(
żegnajcie... na zawsze... ;(
Ale wiesz, trzeba wiecej wina kupić, by nie bolało
Tu nie wino, a wazelina jest potrzebna xD
Dobrze czasem wydać coś innego, z jajcem, nie?
Nazwa grupy ciekawa, z czymś się nawet kojarzy. Wchodzę w następny projekt. A to z ciekawości sprawdzę.
Rein, dobrze ci się kojarzy -.-" .
Niedługo wam się nazwy skończą. A za rok będzie tak, że każdy kto bierze się za subowanie będzie miał swoją własną, jedno osobową grupę w której i tak będą spektakularne rozłamy, kłótnie, łzy, komedie romantyczne. A teraz Sruuuu
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
O, to się coś i bez nas odbywa? W sumie, to miałbym pomysł, więc pogadamy przy okazji spotkania
Roger ;]
Niedługo wam się nazwy skończą. A za rok będzie tak, że każdy kto bierze się za subowanie będzie miał swoją własną, jedno osobową grupę w której i tak będą spektakularne rozłamy, kłótnie, łzy, komedie romantyczne. A teraz Sruuuu
- powiedział, co wiedział.
O to chodzi, aby coś się działo, aby były tematy do dyskusji.
BTW: Sró to nie jest typowa grupa, ale jednoosobywm tworem nie będzie (choć tak może się wydawać).
Isao, Isao, nie może Ciebie zabraknąć na następnym spotkaniu!
Anime makes you stupid
jak nazwe grupy zobaczyłem, to pierwsza myśl, ze Kira cos wydał
Ale sam pomysł nawet spoko
Rein, dobrze ci się kojarzy -.-" .
Dziwnie jesteś spokojny na bezpośre... tfu, analny atak na Mró-chan Empire
lol, berecik ugniata XD
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
_KiRA napisał:Rein, dobrze ci się kojarzy -.-" .
- qwigu, bez przesady, bez przesady ^^. Owszem, miało być for fun, no ale są pewne granice, a my ich nie przekraczamy, co nie?
Anime makes you stupid
Czy francuska noc jest w planach? No ba! Ale wiesz, trzeba wiecej wina kupić, by nie bolało
Leśny Dzban FTW!
_KiRA napisał:Rein, dobrze ci się kojarzy -.-" .
LOL, bez takich... My są grzeczni!
Nazwa więcej niż dobra;) Ale co do samego relka - boję się spytać o gatunek, a sam go nie sprawdzę, bo loli zajeżdża... pis.
Zapomniałem napisać, ale jest już drugi (i ostatni) epek tej zacnej, kształcącej i w ogóle naj serii.
Tutaj znajdziecie więcej info!
Ktoś jeszcze chętny do wspópracy z Sró?
Anime makes you stupid
Dziś mam dwie informacje do przekazania.
Pierwsza: Nowe logo Sró-chan!
Druga: Nowy projekt!
Hentai Express w ramach akcji "By mechtardy też miały przy czym fapować".
Opis:
Znudzeni mechami i kosmicznymi walkami? Ja nie...bo nie oglądam. HE to jednoodcinkwy hentai (tak, Sró kiedyś wyda i normalną serię), który początkowo miał mieć więcej odcinków, ale coś nie wyszło twórcom i więcej nie wydali. To anime nie należy do specjalnie udanych, ale jak ktoś lubi gundamy na śmieszno, to może sprawdzić.
Motyw przewodni: kobieta poprzez pieszczoty (masturbację) napędza robota... Tak, wiem, jeden wielki LOL.
Więcej o projekcie i download znajdziecie: TUTAJ
Anime makes you stupid
Nie żebym się czepiał ale same ambitne projekty . Widziałem urywki Alignment You! You! The Animation i ujrzawszy dziewczynę ducha z penisem padłem.
Już nie wspomnę o tych głębokich dialagach które przerywa wsadzony w usta drąg xD
Dlaczego ciągle te hentaie? Wydać coś ciekawszego. A najlepiej coś, co ma 26 epów. Z tego, co wiem, macie sporo takich projektów, więc o co chodzi?
Zdaję sobie dobrze sprawę z tego, że "walczę teraz z wiatrakami za pomocą drewnianego miecza" (tak to się mówi? xD), ale co tam.