Nie jesteś zalogowany.
Czyli zwykłe, przeciętne i lekkie ecchi. Premierę miało w styczniu '09 i wciąż wychodzi.
Garść informacji o wydaniu:
Rozdzielczość: 1024x576
Napisy: soft
Kara: brak
Typesetting: Pr0, czyli cały sub jedną czcionką.
Kodowanie: ja, ale nie ja, czyli ja z pomocą bodzia, który przygotował skrypt.
QC: Dudi
Link do zajawki na Azunime
Link do anidb
Odcinek 1. v2
DDL (hasło na dole posta)
torrent Megaupload by Lawliet
Odcinek 2.
DDL(hasło na dole posta)
torrent Megaupload by Lawliet
Odcinek 3.
torrent Megaupload
Odcinek 4.
torrent
Mediafire by Besamir cz. 1
Mediafire by Besamir cz. 2
Mediafire by Besamir cz. 3
Odcinek 5.
torrent
+++++++Patch, naprawiający czcionki i błąd w timingu:++++++++
Sendspace (hasło na dole posta)
Chomik
Odcinek 6.
torrent
Odcinek 7.
torrent
Odcinek 8.
torrent
Odcinek 9.
Odcinek 10.
Odcinek 11.
Odcinek 12.
Hasło do DDL:
lb333
Ostatnio edytowany przez lb333 (2009-04-26 13:39:06)
Kolejny emo...
Anime zaczęło mi się podobać, więc mogę wspomóc, jeśli chcesz.
Kolejny emo...
Wiedziałem, że ktoś to powie.
Anime zaczęło mi się podobać, więc mogę wspomóc, jeśli chcesz.
Ok. Weźmiesz suby z ansi czy wolisz, żebym Ci wysyłał razem z wideo przed wydaniem? Jakby co poprawki wysyłaj na gg albo maila.
Widziałem jeden odcinek, przyznam szczerze, że trochę za dużo golizny, mimo to coś w tym jest. LBuś, nie poddawaj się, walcz! Liczę na ciebie, wierzę w ciebie, wspieram cię! Uda ci się to skończyć!:D (bo chcę to obejrzeć z twoimi subami)
Widziałem jeden odcinek, przyznam szczerze, że trochę za dużo golizny, mimo to coś w tym jest. LBuś, nie poddawaj się, walcz! Liczę na ciebie, wierzę w ciebie, wspieram cię! Uda ci się to skończyć!:D (bo chcę to obejrzeć z twoimi subami)
Wiesz, nie widziałem wielu ecchi, ale wydaje mi się, że nie ma tu dużo golizny. Raz na jakiś czas bohater dotknie cycka (nie gołego) i chyba tyle. A anime wziąłem w ramach postanowienia, że wreszcie skończę jakąś serię. Dobrze, że ma mieć tylko 12 epów.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2009-02-09 00:21:07)
A jak w księgarni palnął twarzą między nogi jakiejś laski w okularach? Dla mnie przegięcie. xD
Ale ogląda się fajnie, blond siostra z małym dekoltem jest fajna. Miałem wspomnieć, że w końcu coś dociągniesz do końca, ale nie chciałem być 100% cham, wyręczyłeś mnie.[cmok]
DUDi napisał:Anime zaczęło mi się podobać, więc mogę wspomóc, jeśli chcesz.
Ok. Weźmiesz suby z ansi czy wolisz, żebym Ci wysyłał razem z wideo przed wydaniem? Jakby co poprawki wysyłaj na gg albo maila.
Już zaciągnąłem, ale pierwsza porcja nie pojawi się raczej przed środą.
Niestety Spokojna Egzystencja Stała się Je*aną Apokalipsą...
Ok, i tak rawy wolno wychodzą, więc nie ma się gdzie spieszyć.
A jak w księgarni palnął twarzą między nogi jakiejś laski w okularach? Dla mnie przegięcie. xD
To chyba była jedyna taka akcja do tej pory. Ale to w końcu ecchi, więc o to w tym chodzi.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2009-02-09 00:43:44)
Jak dla mnie anime-cudeńko - wprawdzie oprawa A/V "tylko" niezła, fabuła w sumie również, ale te postacie... jak dla mnie dla Ibuki, Ayame i Chihaiy mogliby z tego zrobić nawet tasiemca .
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2009-02-09 01:42:01)
Aż tak kochacie upcale, ludzie?
Kolejny emo...
Bo KA to kuźnia emo i loliconów... kto przekracza normy, to odchodzi z grupy i zakłada własnonickową grupe XD
Ostatnio edytowany przez qwig (2009-02-10 20:01:28)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Aha, czyli jest już 2. Czekam, aż dulu coś wyda pod własnym szyldem
DUDi napisał:Kolejny emo...
Bo KA to kuźnia emo i loliconów... kto przekracza normy, to odchodzi z grupy i zakłada własnonickową grupe XD
buahahahaha.... Po prostu w KA ludzie nabierają takiego skilla, że nie potrzebują nikogo do pomocy... motywacji też nie potrzebują jak lbuś, ale to inna bajka
Aha, czyli jest już 2. Czekam, aż dulu coś wyda pod własnym szyldem
Myślę nad tłumaczeniem... ale dram, bo do anime nie mam już(na razie) serca.:P
Czcionkę miałem już w systemie, to pewnie dlatego czcionkę mi czytało. Niemniej na v2 i resztę odcinków będę czekał, bo coraz bardziej mi się to podoba.
łeee ^^ Już na to 720p nie mogłeś się pokosić No zobaczymy jak to Ci wyszło, ale już na v2 poczekam ^^ Wytrwałości życzę
Z chęcią zrobię nawet 1080p, ale póki co nie ma z czego. A różnicy pomiędzy 576p a 720p w tym wypadku praktycznie nie ma (wina rawa), oprócz tego, że 720p więcej by ważyło.
Po prostu w KA ludzie nabierają takiego skilla, że nie potrzebują nikogo do pomocy... motywacji też nie potrzebują jak lbuś, ale to inna bajka
Do pomocy zawsze się ktoś przyda (Dudi się zgłosił do QC przecież), ale bez grupy mi lepiej, bo jak mi się odechce, to bez wyrzutów sumienia mogę rzucić to w pizdu. A motywacji potrzebuję, ale dobrze... wyważonej. Tzn. nie mam obowiązków wobec grupy, więc mam luz, ale za to pomaga mi konkurencja, np. w Asu no Yoichi (sofy na ansi).
Właśnie wydałem v2 pierwszego epa. Link do torrenta.
wrzucę to na MU jak ściągnę
// przy obecnym transferze to się zejdzie (ściąganie) XDD
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2009-02-12 20:18:57)