Nie jesteś zalogowany.
Wlasnie sobie pomyslalem, ze moze warto by zrobic koszulke z logo, napisem, inny pomysl. Mozna by zrobic narzut 20% i w ten sposob tez wsparlo by sie serwis. Co o tym myslicie?
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2009-02-12 17:12:19)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Niezły pomysł. Fajnie by było jakby poza logiem ANSI na koszulce mogła widnieć scenka czy postać z jakiegoś anime lub mangi . Ale wiem że to trochę łamaniem praw autorskich pachnie.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
ja to bym bardziej patrzyl na cene wykonania
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Ciekawa inicjatywa
Może jakiś konkurs na nadruk "oficjalnej koszulki ANSI" ?
Imperare sibi maximum est imperium
ja już się pisze na 1 koszulke z ANSI
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Ciekawe... Ciekawe... Również sprawiłbym sobie taką koszulkę ;pp
ja to bym bardziej patrzyl na cene wykonania
Co do ceny wykonania, może to banał, ale im więcej zamówimy, tym taniej wyjdzie...
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
pewnie ze tak, ale im wiecej kolorow, tym wiecej kasy za nadruk Zwierz, a koszulke z no.1 to dostane ja Konkursik na nadruk nie glupia sprawa. Moze jakies polo wyszywane?? Mnie ponioslo.
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2009-02-12 18:49:08)
Koszulka? Phi lepsze już boxserki albo skarpetki xD
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Déjà vu O.o temat poruszany jakieś półtora roku temu czy jakoś tam przy okazji omawiania itemów związanych z anime na rynku polskim itd. itp. jednak pomysł paaaadł tego samego dnia. Wszytko zależy od ceny, teraz za koszulkę z nadrukiem kolorowym formatu A3 zapłaci się 25zł. i mam taką od prawie roku obraz dalej zajebisty xD
Ale przy zamówieniu Hurtowym może wyjdzie taniej + doliczenie jakiś 2-5zł na rozwój ANSI i sprzedawane po przez internet lub przy stoisku ANSI na konwentach ^^
...teraz za koszulkę z nadrukiem kolorowym formatu A3 zapłaci się 25zł. i mam taką od prawie roku obraz dalej zajebisty xD
Może ktoś polecić jakąś dobrą firmę, która się tym zajmuje w Warszawie? (jakość materiału i nadruku)
Imperare sibi maximum est imperium
można też popytać się na stronach:)
http://katalog.pf.pl/Warszawa/nadruki-W7P0R10C-m09.html
Zgrzyt napisał:...teraz za koszulkę z nadrukiem kolorowym formatu A3 zapłaci się 25zł. i mam taką od prawie roku obraz dalej zajebisty xD
Może ktoś polecić jakąś dobrą firmę, która się tym zajmuje w Warszawie? (jakość materiału i nadruku)
Trochę ostatnio się tym zajmowałem (koszulki wydziałowe, na wyjazdy, itp.) i mogę polecić firmę SCREEN. Co prawda siedziba na zadupiu (okolice Okęcia), ale za to w miarę tanio i porządnie wykonali robotę, a do tego można się z nimi dogadać. Ostatnio przy wykonaniu 100 szt. koszulek kolorowych z dwukolorowym nadrukiem z przodu i jednokolorowym z tyłu o gramaturze 180g (czyli dosyć porządne, nie jakieś ścierki) wyszło nas ok 12,5zł za koszulkę.
W razie czego służę pomocą.
Edycja kolekcjonerska - Avatar, pola 'Skąd' i 'Dołączył'
taaaa, tylko wez zrob dla kazdego inna koszulke ale to bylby wypaaaaas posiadac taka kolszulke :]
no taka koszulka to było bo coś tylko fajnie by było jakby ten pomysł wypalił... bo wątpię żeby tu było ok 100 aktywnych userów którzy by byli chętni na taką koszulke. Ja osobiście jestem za tym pomysłem i bym z chęcią kupił taka koszulkę