Nie jesteś zalogowany.
Możecie sprawdzić, czy nie macie czegoś pokopanego z numerami paczek do irca na stronie? Wczoraj dałem do ściągania Kaibę 01 ze skopiowanej komendy na stronie i pobrało mi Toppen. I jeśli można, podacie mi numer prawidłowej paczki?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ale ona jest nieoglądalna, daruj sobie, sciagaj od ureshii XD
Ostatnio edytowany przez qwig (2009-02-03 23:55:34)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Heh, to miało upewnić Hiki w tym, żeby jednak nie tłumaczyć Kaiby, bo napisy na ansi leżą xD Rzucimy okiem, co tam wyszło, a nuż coś dość dobrego. Jak nie qwig, to będziesz miał co kodować
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ostatnia szansa, by zobaczyć nasze fabulous romaji karaoke na 2 ścieżce z napisami...
Ostatnio edytowany przez MCC (2009-02-13 16:36:58)
Ostatnia szansa, by zobaczyć nasze fabulous romaji karaoke na 2 ścieżce z napisami...
albo mam zrąbane kodeki albo nie widzę napisów O.o próbowałem all (włącznie w wymuxowaniem subów)
K Lite Codec Pack + MPC czyli to samo xD
1 epek mi normalnie śmiga;]
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2009-02-13 18:18:48)
działa.
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2009-02-13 23:01:32)
Może i głupi, ale grupy nie opuszcza, żeby za 5 minut wrócić
Może i głupi, ale grupy nie opuszcza, żeby za 5 minut wrócić
To się tyczy mej osoby?
Ega0 napisał:Na szczęście nie oglądałem i nie oglądam. Mówie tylko, że jesteście żałośni w tym co robicie. Copy&Paste ftw!
Lepiej być c&p niż oryginalnym idiota. Ja ten cytowany..
Rozjebałeś mnie totalnie tym tekstem.
Plagiat vs Orginalny Pomysł -> Plagiat wins!
Yo dawg, we herd that you like fansubs, so we put a fansub in yo fansub, so you can sub while you sub.
qwig napisał:Ega0 napisał:Na szczęście nie oglądałem i nie oglądam. Mówie tylko, że jesteście żałośni w tym co robicie. Copy&Paste ftw!
Lepiej być c&p niż oryginalnym idiota. Ja ten cytowany..
Ty pisac w "orginalny" syl
Czy jakiś mod pousuwa wszystkie komentarze dotyczące grupy oraz odpowiedzi do tych komentarzy? Emo mogą sobie płakać na blogach, nie w tym temacie..
Ega0 napisał:qwig napisał:Lepiej być c&p niż oryginalnym idiota. Ja ten cytowany..
Ty pisac w "orginalny" syl
Czy jakiś mod pousuwa wszystkie komentarze dotyczące grupy oraz odpowiedzi do tych komentarzy? Emo mogą sobie płakać na blogach, nie w tym temacie..
Mały błąd i już się dziecko czepia...