Nie jesteś zalogowany.
Ps. nie bić, nie pluć, nie kopać, krzyczeć, wyrzywać się, śmiać się itp
edit: wyżywać się,
Ostatnio edytowany przez Tanis (2009-02-13 07:18:45)
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Skazani na klęskę.
Wystarczy przejrzeć kilka randomowych podstron, żeby sobie wyrobić negatywną opinię na temat twórców tego marnego pseudo serwisu.
Wróćcie do podstawówki i nauczcie się pisać, a dopiero potem bierzcie się za pisanie recenzji i tworzenie stron internetowych.
Aha, nie "wyrzywać", tylko "wyżywać".
wyrzywać
Oo matko przenajświętsza... Oo
Ło panie trzeba było uprzedzać, że strona jest tak oczojebna Oo
Ktoś chory na epilepsję mógłby dostać niechcący ataku...
przeglądnąłem nieco stronę i...
w tedy gdy nasz podciwy
każdemu kto chce lubi
pozostawię to bez komentarza Oo ktoś w ogóle sprawdza chociaż w wordzie
te wasze recenzje?
recenzje zostały napisane mniej więcej około 2 lat temu xD [wtedy dużo błędów się robiło ortograficznych xD
W której recenzji są wymienione błędy błędy?
Ps. Isao co to znaczy cytuję " że strona jest tak oczojebna" xD
[nie]Milo usłyszeć, że strona zrobiona przezemnie nie zachwyciła nikogo
Kamieniami już obrzucili... kto wyciągnie teraz dłoń Miło było by usłyszeć co można poprawić...
Ostatnio edytowany przez Tanis (2009-02-13 04:28:48)
Nie, to nie było obrzucanie kamieniami, tylko wyrażeni swojej własnej opinii
widać niektórzy nie potrafią przyjąć konstruktywnej krytyki do siebie...
Nie wspomnę o głupim przedstawieniu się choćby nickiem podczas rozmowy na gg... heh
Ostatnio edytowany przez Isao (2009-02-13 04:43:06)
Lol xD W którym zdaniu jest napisane, że nie przyjąłem krytyki xD Myślisz po co napisałem do ciebie na gg? Żeby jak najszybciej poprawić błędy w recenzji w której znalzły się błądy. xD Lubię takich ludzi z byle powodu zrobią burdę Chyba, że to przez niemożność ujrzenia emocji :x
A oto nasza rozmowa xD Zapewne znajdą się ciekawscy, którzy chciali by zobaczyć jak przebiegła
03:29:24 sebawilk
Czesc
03:29:32 sebawilk
mam pytanie odnoscnie twego komentarza o fushigianime
w której recenzji
03:29:45 sebawilk
są błedy któe wymieniłes w poscie
?
03:30:08 Z animesub
z grzeczności wypadałoby się wpierw przedstawić prawda... ;/
03:30:14 Z animesub
co do błędów np D.N Angel
03:30:38 Z animesub
nie wspomnę o inrerpunkcji powtórzeniach i składni
interpunkcji*
03:31:54 sebawilk
Hehe widzę xD recenzja były napisane dość dawno
03:32:17 sebawilk
i za bardzo nie były sprawdzane
03:32:54 sebawilk
acha i co to znaczy "że strona jest tak oczojebna Oo"
xD
03:34:28 Z animesub
to w końcu recenzja czy recenzje były napisane 'dość dawno'
03:34:48 Z animesub
oczojebna hmm w takim jakby to powiedzieć zrozumiałym języku... jebie kolorami i grafiką po oczach i to strasznie
ale to moje zdanie jest
03:35:02 Z animesub
niekoniecznie inni muszą je podzielać
03:35:27 sebawilk
jebie? znaczy smierdzi? [recenzje były napisane 2 lata temu ]
03:36:24 sebawilk
dobra jakoś może kiedyś zmienię wystrój
03:36:39 sebawilk
na razie czasu nie ma. ok dzięki za rozmowę
03:37:30 Z animesub
nie jebie w sensie kuresko razi po oczach trza było sprawdzić co to znaczy epilepsja jest
03:37:36 Z animesub
dawno nie dawno word by to z pewnością wyłapał
03:37:52 Z animesub
w każdym razie ja nie dziękuję za rozmowę skoro nawet nie potrafiłeś się przedstawić
03:41:26 sebawilk
hmmm przedstawić się można tylko czemu miało by to służyć? Chyba że masz już około 40 lat i jesteś starym zgorzkniałym konserwatystą ^ ^ W sieci każdy może mieć wiele imion. Możesz nazywać mnie Pan tajemniczy : ]
03:42:20 Z animesub
chłopczyku dobra kultura tego wymaga by chociaż nickiem swym się przedstawić prawda, ale to już nieważne ech późna godzina, a żem starym prykiem to czas udać się na zasłużony spoczynek żegnam
03:44:47 sebawilk
dowidzenia xD 22 lata to nie jeszcze pora isć na zasłużony odpoczynek xD
I to wszystko xD Dzięki za drastyczne odmłodzenie xD do stanu "chłopczyka" Jeżeli chcesz udawać poważnego człowieka [zapewne studenta] xD to jak już chcesz kogoś krytykować to albo zostaw dla siebie i nic nie pisz albo pisz pełnymi pięknymi [po stylu bycia twoim czuję, że lubisz pokazac jaki to ty nie jesteś xD] zdaniami. Od krytyki do uzasadnienia swojej oceny. To wszystko dziękuję za krytykę postaram się w jak najszybszym czasie poprawić błędy na stronie [recenzje albo wyrzucę albo poprawię błędy] Jak tylko sesje się skończą.
Ostatnio edytowany przez Tanis (2009-02-13 05:05:48)
Isao, nie sraj ogniem, bo se dupe poparzysz. @_@ Ja też się nie przedstawiłem ci na gadu, ale mnie od razu jakoś 2 dni temu skojarzyłeś i nie było burda.
BTW loga: Się "aha" pisze, nie "acha". XD Się robiło kiedyś błędy, a się robi dalej, co.
Isao, nie sraj ogniem, bo se dupe poparzysz. @_@ Ja też się nie przedstawiłem ci na gadu, ale mnie od razu jakoś 2 dni temu skojarzyłeś i nie było burda.
BTW loga: Się "aha" pisze, nie "acha". XD Się robiło kiedyś błędy, a się robi dalej, co.
Hehe Każdy robi błędy chyba że na forum jest jakiś Bóg który leci przez życie bezbłędów : D
Ps. nie wiedziałem że pisze się aha zamiast acha. Człowiek od człowieka uczy się
Ostatnio edytowany przez Tanis (2009-02-13 05:28:36)
Ja też się nie przedstawiłem ci na gadu, ale mnie od razu jakoś 2 dni temu skojarzyłeś i nie było burda.
haha no ciebie nie sposób nie skojarzyć ^^ biczo jedna ;d
I nie sram ogniem... grzecznie napisałem co mi się po prostu nie podoba
widzę koledze się to najwidoczniej nie spodobało ;d
Tanis a ładnie to tak prywatne rozmowy publicznie udostępniać bez wcześniejszego
choćby najmniejszego powiadomienia o tym osoby z którą ową rozmowę się prowadziło?
to jak już chcesz kogoś krytykować to albo zostaw dla siebie
To tak z czystej ciekawości po co tutaj zamieszczałeś tego linka?
Chyba po to jest forum aby każdy mógł wyrazić swoje zdanie odnośnie danego zagadnienia...
Albo po prostu ja czegoś nie rozumiem...
albo pisz pełnymi pięknymi [po stylu bycia twoim czuję, że lubisz pokazac jaki to ty nie jesteś xD] zdaniami.
Cóż skoro oceniasz kogoś po stylu w jakim składa zdania...
idąc tym tropem zatrzymałeś się na podstawówce... wpierw sam naucz się
dobrze wysławiać dopiero później wypominaj to innym dobrze?
Co do wstawienia prywatnej rozmowy. Swojej częsci nie mogłem wstawić bez twojej, jakby to wyglądało Napisałeś "Nie wspomnę o głupim przedstawieniu się choćby nickiem podczas rozmowy na gg... heh" co ludzi pomysleli by o mnie jakbym nie pokazał przebiegu rozmowy? Teraz każdy może ocenić jej przebieg.
Isao napisał: To tak z czystej ciekawości po co tutaj zamieszczałeś tego linka?Chyba po to jest forum aby każdy mógł wyrazić swoje zdanie odnośnie danego zagadnienia...
Albo po prostu ja czegoś nie rozumiem...
Po co wstawiłem? Żeby przeczytać krytkę i poprawić swoją stronkę i jak zauważyłeś nie odrzuciłem krytyki, przyznałem się do błędów ortograficznych są w reckach [nie da się ukryć] To prawda, nie zrozumiałeś mojej odpowiedzi po twoim pierwszym poście użyłem emotek do pokazania mojej postawy wobec twojej krytyki i kolegi, który napisał wyżej. "Obrzucić kamieniami" miało znaczyć, iż dostałem krytyką, która jest prawdziwa [kara ukamieniowania za coś...], a emotka [[papa]] oznaczała, że przyjąłem krytykę w pozytywny sposób, bo przecież od czegoś one są co nie
Isao napisał: Cóż skoro oceniasz kogoś po stylu w jakim składa zdania...
idąc tym tropem zatrzymałeś się na podstawówce... wpierw sam naucz się
dobrze wysławiać dopiero później wypominaj to innym dobrze?
Przyjąłem do wiadomości a czy ty jesteś w stanie przyjąć moją krytykę do swojej wiadomośći?
Ps. Mam nadzieję że nie idziemy w spór kto tu jest mądrzejszy tylko wymieniamy poglądy Bo jeżeli kłócimy się to nie ma sensu pisać; zapewne w twoim gronie jak i w moim gronie znajomych, przyjaciół znajdziemy osoby z którymi możemy się kłócić.
Pozdrawiam : ]
Ostatnio edytowany przez Tanis (2009-02-13 06:08:49)
joo piątka [; jest ok... ^_^
^^
Wracając do tematu... co sądzicie o zebranych przezemnie teledyskach i koncertach openingów i endingów anime. tutaj Żadna dotychczas strona o anime nie posiada takiego zbioru, chyba że ktoś już skopiował mój pomysł.
Ostatnio edytowany przez Tanis (2009-02-13 07:29:54)
Dla mnie wygląda ładniej niż AnimeBrat xD
wystrój zbyt ecchi :/
Isao@ jak by było jasno zielone, albo różowe tło to dopiero by było oczojebne, ale fakt z tonowaniem kolorów jest lekki problem Jezusie przenajświętszy zobacz co jest na samym dole na forum u nich.... myślałem, że oślepnę, tak się świeci i błyszczy ! 0o
Tak w sumie to nic ciekawego widziałem lepsze strony, co prawda anglojęzyczne, ale zawsze
Ostatnio edytowany przez luki349 (2009-02-13 14:05:29)
Mnie rozwalił tekst na dole głównej - "Tanis zmodyfikowany przez Tanisa" - cholera wie, co to ma oznaczać, może to coś a la 667 - upgradowana wersja Szatana
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
@Quithe
Jak kiedyś wielcy ludzie nazywali swoje wynalazki bądź inne rzeczy swoimi imionami.. tak teraz jest moda, nadawania przerobionym skryptom/kodom swoich nicków
Ładna kolorowa strona na pewno działa zachęcająco.
Nie słuchaj tych marud bo im się nudzi więc tylko potrafią pisać bzdury.
Klikam na odnośnik "Tanis" i przenosi mnie na stronkę szabloniki.com...
Okeeeeeeej...
hahaha rozbawiłeś mnie tak wyglądała Nie mam umiejętności pisania skryptów html tak jak potrafiłem tak zmodyfikowałem kod Link zostawiłem zgodnie z umową wynajmu skryptu
Co do postaci na dole forum to dawno zapomniałem o nie Jakoś człowiek nie zwraca na to uwagi... a co do błyszczenia hmmm u mnie nie błyszczy znaczy nie aż tak że wypala oczy : P
Stronka bardziej jest nastawiona na teledyski niż na recki bo są owiele lepsze strony z tym związane. A teledysków i koncertów openingów i endingów na stronach o anime jest niewiele albo wcale.
Ostatnio edytowany przez Tanis (2009-02-14 00:41:54)
Pomysł z tymi klipami miałeś świetny, rzeczywiście nie widziałem tego na żadnej innej stronce (ale mało jeszcze w życiu widziałem )... i gdybyś o tym nie wspomniał to bym nawet nie wiedział, że istnieją "normalne" teledyski do poniektórych piosenek. W tej kwestii przyznaję Ci dużego plusa.
A o reszcie poruszanych tu tematów ... to może raczej się nie wypowiem