Nie jesteś zalogowany.
// przy obecnym transferze to się zejdzie (ściąganie) XDD
Liczę, że jak się trochę rozejdzie, to będzie lecieć szybciej.
Żeby jeszcze ci, którzy ściągnęli, seedowali.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2009-02-12 21:20:56)
http://www.megaupload.com/pl/?d=L3E1H5MA
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2009-02-13 16:21:25)
jutro będzie na mu
Lawiet thx za 1v2 na mu
Lb333 ekstra to wyszło ^^ Pikne czcionki, ładnie obrobione video, jedyne minusiki to brak karaoke i dlaczego w video jest English wpisane ^^ To chyba od CG brane a nie z raw-a
E tam karaoke. Tylko przeszkadza w śpiewaniu. Zresztą nikt się nie zgłosił. Co do english - może tak jest domyślnie w mkvmerge, bo nic tam nie zmieniałem. Nie zwracam uwagi na takie szczegóły. Zresztą w subach też masz "undetermined". Może od 3 epa się tym zainteresuję. A wideo jest od zero raws. CG zrobiło widescreen chyba tylko do pierwszego epa i nie jestem pewien, czy wcześniej ode mnie (chodzi mi o datę zrobienia, a nie wydania).
PS. Lawliet - to co z tymi linkami (nie wiem, czy wiadomość dotarła)? Mogę ich użyć na fansubs.pl?
#ghostpl22: jak koduje się w meGUI to w wynikowym mkv jest zawsze wpisane w video "english" i raczej w mkvtoolnix nie da się tego zmienić - próbowałem wielokrotnie. Sprawa zamknięta ;]
Kira jak to nie da się zmienić ^^ Wynikowe z megui - ok, ale przecież jeszcze raz rozbijasz to mkvtoolnix od nowa wpisujesz wszystko w video, audio i subtitles Ale nie jestem w tych sprawach super rozeznany więc się nie kłócę A tak w ogóle to nie błąd, więc nie ma co spamu tutaj robić z tego powodu ^^
dopiero wróciłem xD ale jest link~!: D
http://www.megaupload.com/pl/?d=4SU8RH2L
PS. Lawliet - to co z tymi linkami (nie wiem, czy wiadomość dotarła)? Mogę ich użyć na fansubs.pl?
no jasne ;P
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2009-02-14 19:13:38)
#ghostpl22: jak koduje się w meGUI to w wynikowym mkv jest zawsze wpisane w video "english" i raczej w mkvtoolnix nie da się tego zmienić - próbowałem wielokrotnie. Sprawa zamknięta ;]
A ja nie wiem. Ja, jak zmieniałem w MKVToolnix to i tak nic nie dawało, zaś w megui jak zmieniałem w opcjach to i tak był "english".
Odcinek trzeci, z którego możecie się dowiedzieć o sztukach walki rzeczy, o których nie wiedzieliście, np. poznać nowe ciosy.
A ja nie wiem. Ja, jak zmieniałem w MKVToolnix to i tak nic nie dawało, zaś w megui jak zmieniałem w opcjach to i tak był "english".
Zmieniłem mkvmerge na japanese w tym epku i wszystko działa, jak należy, więc to chyba coś u Ciebie.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2009-02-18 18:04:29)
nie wiem kiedy zuupam epka xDD bo net mi zamula postaram się w tym tygodniu ;P chyba, że ktoś mnie uprzedzi xD
nie wiem kiedy zuupam epka xDD bo net mi zamula postaram się w tym tygodniu ;P chyba, że ktoś mnie uprzedzi xD
Może sam jutro upnę.
Dzięki. xD
Mam nadzieję, że wytrwasz, bo chcę całą serię w tej wersji(hard, soft).:D