Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Czyli Internetowa parodia Haruhi, która ma wywołać apetyt na nadchodzącą drugą serię. Choć nie wiem, czy to prawda z Haruhi 2, bo nie śledzę zbytnio tematu. Pierwszy odcinek Haruhi-chan pojawił się na youtube bodajże w piątek, trwał ok. 5 minut i przedstawiał historię zmęczonego Kyona, który śni się absurdalny sen. Według mnie warto, chociaż nie jest to raczej arcydzieło. Ogląda ktoś?
A skoro już nawet na f.pl podano linka, to i tutaj wrzucę - pierwszy odcinek na youtube po polsku:
klik
Cieszcie się nic, póki nie usunęli.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2009-02-17 00:22:01)
Widze, że moja inwencja z zakładaniem tamatu popchnała i ciebie
Zgadzam się Melancholy of Haruhi-chan bardzo ciekawe i w 100% pobudza apetyt w oczekiwaniu na Haruhi 2.
Film został usunięty. Dziwne, bo trzymał się, póki go tu nie wstawiłem. xD Może wydam jakieś mkv.
Szkoda, że wyrzucili ;(
~tornadoretkinia wyrzucili pewnie za licencje tzn. jej brak, ale jest dużo innych filmików z haruhi których nie wyrzicili, ale do polaków zawsze się przy***.
Kier Napisał:
Szkoda, że wyrzucili ;(
~tornadoretkinia wyrzucili pewnie za licencje oczkod tzn. jej brak, ale jest dużo innych filmików z haruhi których nie wyrzicili, ale do polaków zawsze się przy***.
A czy te filmiki które nie zostały wyrzucone posiadają pełną nazwę ?
Zazwyczaj ludzie używają tak zwanych tricków '' pisanie skrótami , prywatne '' , nie wiem akurat jak jest w tym przypadku.
ファンのファンのために
~Czolgi tak np. Suzumiya Haruhi-chan no Yuuutsu (Episodie #1) i jest na YT
No to na prawdę dziwne .....
ファンのファンのために
Tu jest mkv z subami PL do zassania i przy okazji 1 tom nowelki na podstawie ktorej zrobiono Anime. Kolejne w drodze.
A czy te filmiki które nie zostały wyrzucone posiadają pełną nazwę ?
Zazwyczaj ludzie używają tak zwanych tricków '' pisanie skrótami , prywatne '' , nie wiem akurat jak jest w tym przypadku.
Nie będę się bawił w takie rzeczy. Zresztą na youtube by to raczej nie przeszło. Myślałem, że skoro anime jest przeznaczone na YouTube, to jest jakaś szansa, że nie będą usuwać innych wersji językowych. Trudno. Mogę udostępnić plik .avi, który tam wrzucałem (do ściągnięcia tutaj). A jak wyjdzie w lepszej jakości, to będzie mkv.
BTW, czy postacie w tym anime nie są trójwymiarowe czasem?
Ostatnio edytowany przez lb333 (2009-02-17 17:37:14)
...teraz gdy o tym wspomniałeś....
W każdym razie jest już 2ep... trzy dni po premierze pierwszego. Trzeba im przyznać, że mają niezłe tempo
Strony 1