Nie jesteś zalogowany.
Oj, w Gintamie to walki to zdarzają się bardzo rzadko, a prawie nigdy (oczywiście godne podziwu).
Ja zacząłem przygodę z Gintamą przez przypadek bo czytałem pewną mangę i tam było w tej mandze wymienione kilka tytułów popularnych mang co występują walki na miecze (...)
I tam Gintamę koleś wymienił jako pierwszą chyba nawet XD Bakuman! : D
No, Gintama jest po prostu dobra... Chociaż czasem mi się wydaje, że z lekka niedoceniana przez to, że jest tasiemcem xD. Może to przez to, że też się, jakby, powoli rozkręca? Mi się spodobała dopiero w drugim sezonie D:
I w Gintamie są walki! Jak się potem rozkręca, to Gin-san często kogoś rozpiernicza (a jak mnie to denerwuje to poezja xD)
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2009-02-11 19:20:05)
ee tam, ja swoją przygodę z Gintamą zacząłem przez filmik na youtube XD i nie narzekam anime bardzo fajne. Warte oglądania, a co do walk to jest ich mało ale są efektowne (nie są nudne).
A ja się chciałem zapytać czy ktoś posiada napisy do 47 odcinka. Wydawało mi się że ktoś je wrzucał, ale zniknęły.( Albo mi się wydaje, że były ) W każdym bądź razie będę wdzięczny za info.
~dzadzar jego jeszcze nie ma, ale lb333 pracuje
~Qashqai wiem, że są walki ale sporadycznie np. Benizakura arc, albo np. walki + śmiech kyube arc Przynajmniej tyle widziałem do 100 epka, w którym mi się spodobało:
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-02-11 20:13:12)
Aha. To mi się musiało coś pokiełbasić Dzięki za info.
Dokładnie było to w bakumanie(kocham tą mangę) podobał mi się tekst odcinka 141 "walczyłem z nim 3 dni i noce aż w końcu:przepraszam muszę się wysrać to była pierwsza walka zakończona z tego powodu.
Hmm, szukałem odcinków 101-143 od Horriblesubs, ale za bardzo nie ma źródeł nigdzie :<
Lece oglądać 101 epek bo Rubmel właśnie wydało
O! Dobrze wiedzieć. Już zasysam z irca^.,^
Ostatnio edytowany przez gorczaker (2009-02-12 23:09:02)
Ma ktoś może napisy do Jump Festy 05???
Na pytanie odpowiem, że mam.
Na to, które by się pojawiło zaraz: Nie dam.
Chcę to wydać jako hardka, ale to zrobienia jest full efektów, więc ciągnie się to ślamazarnie.
Ja się nie mogę doczekać napisów do 142 epka ech zapowiada się Świetnie Gintama wymiata )
Ja mam inne pytanie. Czy odcinek 144 kończy Kamui Arc? Chciałbym całość za jednym razem zobaczyć, a nie czekać tydzień na następny odcinek.
Nie, lepiej poczekaj na razie.
Nie, lepiej poczekaj na razie.
Ja nie poczekałem i teraz żałuję, bo to chyba najlepsza walka w Gintamie do tej pory, a nie mogę zobaczyć zakończenia. Ja chcę już!
BTW, piosenki z Gintamy są przepiękne. Właśnie sobie słucham. Macie jakąś ulubioną?
Ja bym mógł wymienić wszystkie, zwłaszcza endingi, ale teraz mam fazę na Kelun - Signal i Snowkel - Kiseki. Cudo!
Ostatnio edytowany przez lb333 (2009-02-18 23:32:03)
W Gintame jest dużo fajnych piosenek Łatwiej byłoby wymienić, które się komuś nie podobaja np. najnowszy 6 op (takie moje zdanie).
~lb333 jak chcesz, a nie masz to sciagnij sobie pełne wersje tych piosenek w koncu w op czy endingu jest ich tylko urywek. Link.
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-02-18 23:50:17)
LBuś, tylko nam się tu nie popłacz.[cmok] To od którego zaczynają się te najlepsze walki, bo nie chce mi się szukać w temacie?:P
LBuś, tylko nam się tu nie popłacz.[cmok] To od którego zaczynają się te najlepsze walki, bo nie chce mi się szukać w temacie?:P
Co ja poradzę, że wrażliwy jestem.
Od 139. do teraz.
Ło, to jeszcze sporo przede mną. Teraz mam zamiar oglądać po kolei, bo akcję z banizakurą widziałem, dziś(mam taką nadzieję) siadam do 36., zobaczymy, ile zmęczę.:P
Ło, to jeszcze sporo przede mną. Teraz mam zamiar oglądać po kolei, bo akcję z banizakurą widziałem, dziś(mam taką nadzieję) siadam do 36., zobaczymy, ile zmęczę.:P
Jakbym mógł oglądać jeszcze raz, to obejrzałbym najpierw Itou Arc (101-105), bo jest niezły, ale po odcinkach z klanem Yato wszystko się wydaje gorsze.
BTW. Może jednak wezmę się za napisy do Itou Arc.
Kier, dzięki, ale na Gendou jestem zbanowany. Nie mam pojęcia za co, a na maila mi nie odpowiedzieli, więc sobie odpuściłem. Piosenek poszukam gdzie indziej, jak będę miał czas.
101-105 mówisz? Cholera... ściągnę i zobaczę, bo mnie zaciekawiłeś.:P
Na Gendou konto jeszcze mi zipie, więc jeśli będziesz coś chciał, daj znać.