Nie jesteś zalogowany.
To teraz hot news - Gintama się nie kończy! Mam nadzieję, że to nie żart. Mówił też o tym Gintoki na początku 145 odcinka. Jeśli się sugerować jego słowami, to może oznaczać, że cały czwarty sezon będą siedzieć przy stole i gadać o pierdołach i o tym, jak wydłużyć anime.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2009-02-19 19:00:08)
Wow czyli będą jeszcze fajne walki oprócz 141 ehh nie mogę się doczekać napisów.
Ciekawy ten odcinek 145, a rozmowa Gina wieloznaczna, nie wiadomo czy na pewno będzie dalsza emisja, a jeśli tak, to czy będzie wiało nudą czy nie...
Echh mam nadzieję ,ze to nie będzie koniec ale fajne by było jakby była Gintama w tak dobrej
jakości
Jeśli mowa o muzyce z Gintamy, to mi bardzo się podobają piosenki autorstwa Does, czyli Shura(5 ed) i Donten (5 op).
Tak właściwie to jak wygląda sprawa mangi? tzn ile z mangi zostało zrealizowane w anime?
<KieR> robotic notes bylo niezle
Jeśli mowa o muzyce z Gintamy, to mi bardzo się podobają piosenki autorstwa Does, czyli Shura(5 ed) i Donten (5 op).
Tak właściwie to jak wygląda sprawa mangi? tzn ile z mangi zostało zrealizowane w anime?
W myśl odcinka... anime dogoniło już prawie mangę. Wskazują na to również okładki tomów Gintamy, chyba najnowszy miał Hosena Yato na pierwszej stronie ^^
Anime dogoniło mangę? Ehehe wolałabym żeby skończyli teraz anime i wydali drugą serię za jakiś czas. Też bym się trochę zmobilizowała do skończenia tej serii, jeśli byłaby skończona xDD (stoję na 90-którymś epie)
Co do muzyki, w Gintamie w ogóle jest dobry, całkiem zróżnicowany OST a większość openingów i endingów to fajne,wpadające w ucho piosenki. Najbardziej podobały mi się "Giniro no Sora", "Anata Magic" (opy) i "I, Ai, Ai" (ending) ^_^ a z samego OSTa to motyw Kagury rlz XDD
Przekopałem trochę temat, ale nie mam już siły. Zna ktoś tytuł i wykonawcę piosenki z 59. odcinka?
Ostatnio edytowany przez dulu (2009-02-20 16:57:15)
Ja też spytam przy okazji może ktoś odpowie na jakiej stronie znajdę ost z motywem Kagury?
http://pmsinfirm.org/dl/Music/Gintama/ - ja całą moją gintamową muzykę mam stąd
też stąd ściągałem, ale tylko wersje op i ed ^^ inna muzyka jakoś mi nie przypadła
Ja też słucham tylko Op i End szczególnie shura does i dzięki za stronkę ale nie będę wszystkiego ściągać dla tego jednego osta może potem poszukam ;p.
Tj. ja wiem, że ten motyw Kagury jest na pierwszym, ale nie pamiętam numeru ścieżki. xP ale w ogóle OST Gintamy jest dobry, tag na anidb "great soundtrack" jest dosyć trafny. Chociaż sama dopóki mi ktoś nie powiedział, nie zwracałam na niego uwagi XD a jak ściągnęłam to stwierdziłam, że fajny ^_^
Mógłby ktoś poseedować 140 epek Gintamy od [S^M] ? A najlepiej, jakby dało rade to upnąć na megaupload Dziękuje
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Mógłby ktoś poseedować 140 epek Gintamy od [S^M] ? A najlepiej, jakby dało rade to upnąć na megaupload Dziękuje
A inny rawik cię ustawia? xP
http://www.megaupload.com/?d=YO41DNBS
Ok, dzięki wielkie
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Nie wiem czy ktoś już zadał to pytanie, ale tematu jest 10 stron u mnie a ja naprawdę nie mam dzisiaj czasu, by go wertować...
Ogólnie, to oglądam gintame tak po 2-3 epki na miecha za wyjątkiem Arców (Te oglądam naraz). I tak doszedłem do 100 epka (epki 1-90 miałem zdarte naraz, więc nie niałem problemów w przypadku Benizakura i Kyubei Arc), teraz chciałbym oglądnąć Shinsengumi Revolt (Tak to było?) Arc ale nie wiem w jakich epach się on mieści. Wiem jedynie, że sie rozpoczyna 101 odcinkiem.