Nie jesteś zalogowany.
Informacja na przyszłość, gdyby ktoś chciał wyłudzić ode mnie przedwcześnie jakieś napisy (chociaż pewnie Afro jest wyjątkiem) to nie oferować żadnych wirtualnych rzeczy, tylko konkretną walutę: piwo, wódkę itd
Żeby nie było, że post wziął się z kosmosu, przed chwilą miałem taką sytuację xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
A jak Cię dodam na naszej-klasie to zmienisz zdanie?
A ja WIEM skąd wziąć napisy do Afro Samurai
Dudi, dla Ciebie... chyba się zgodzę
szymon_j, pewnie teraz zostaniesz zaspamowany pytaniami
Hm, salej nie mam tekstu do Bloody Samurai, znaleźć też nie znalazłem. Najwyżej kiedyś się zupełni by co. Suby idą jutro do drugiej korekty, gdyby ktoś pytał, co z nimi xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Witam, chciałbym wyłudzić od kogoś napisy do Afro Samuraia 2009.
Moja oferta to:
-1 lech duży 0.66l zimny prosto z lodówki.
-Konto rapidshare
Ktoś chętny pisać na gg: 12330122
Za jedno piwo to Q może najwyżej porozmawiać o napisach
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
No ale piwko zimne siedzie w lodówce już z dwa dni
Achm3deK, przecież wczoraj ci pisałam, że sama przedpłata to skrzynka piwa Jak możesz tak bezczelnie obniżać łapówkę. Ponieważ napisy są już po pierwszej korekcie cena wzrosła ;] Cena wywoławcza: skrzynka piwa i 2 kg bananów (dojrzałych:P). Licytacja otwarta
A czy tylko ty masz napisy? nie! =) więc może znajdzie się osoba która będzie miała mniejsze wymagania.
konto rapidshare czeka czeka =0
Ale wiesz, Achm3deK, Hiki sobie jaja robi. Coś ty taki poważny. Przejdą napisy korektę, to sobie obejrzycie.
Jak na razie mam je tylko Tandem HQ. Dziś będzie je miał Wan, po nim KAT. Spróbuj szczęścia u nich, ale że to rodzina, to bez opłacenie nas i tak się nie obejdzie
sorry że się wwalam.
Słyszałem że można oglądać bez znajomości Afro Samurai.
Czy to prawda? Jeśli nie to jak wypadła podstawka ? Bo nie trawię za bardzo dziwnych pomysłów Gonzo
A może to jest coś innego?
Ostatnio edytowany przez KKnD (2009-02-20 15:43:54)
W sieci od połowy tygodnia są jakieś suby amatorskie... koleś tłumaczył ze słuchu ale większych wpadek nie zauważyłem...
KKnD - tak, można oglądać bez znajomości pierwszego Afro bo w Ressurection wytłumaczyli najpotrzebniejsze wątki...
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
Ale po co, skoro można obejrzeć jedynkę przed?
Dla mnie całość jest zajebista. Jeśli ktoś uważa, że różne naciągnięcia są przesadzone, to widać oglądał za mało animców i filmów I nie określiłbym tego jako "dziwne pomysły Gonzo", bo oni byli tylko wykonawcami. Winę, by co, trzeba zwalić na Okazakiego
Sledziu_w, a myślisz, że moje z czego są, jak nie ze słuchu? Kto będzie chciał, ten poczeka na moje i tyle.
EDIT
Właśnie znalazłem te napisy. Od groma błędów, worda nie zaznały, interpunkcja leży. Format: tmp. Przekład w wielu miejscach też leży, np.:
00:15:51:To 4 razy 4 czoło.[gra słów]
00:15:54:To mają na myśli mówiąc ćwierćgłowy [headquarters-kwatera główna], jesteś mistrzem łba.
Widać nie chciało się pomyśleć. Ogólnie ocena w skali ansi: słabe. To nie moja wredność, to rzeczywistość
Dziękuje za odpowiedzi
Dajcie linka do tych amatorskich napisów do afro. Nie będę się prosił tych z AnimeGarden łaski bez!
edit mam juz ;p
Ostatnio edytowany przez Achm3deK (2009-02-20 20:52:07)
To zostaniesz zbutowany jeśli trafisz na kogoś z AG i okolic
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
up heh już chyba z domu nie wyjdę
bb idę oglądać Afro, a wy se czekajcie czekajcie jak się z AG ulitują...
Achmed, jak se chcesz, komu zależy na jakości, ten poczeka
qiwg, szkoda czasu na n00by, lepiej w mahjonga zagrać