Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
(dobra najpierw powiem tak, jak była taka propozycja to mówcie bo w przy obecnym stanie wyszukiwarki i mojego neta to nie znalazł bym żadnego tematu :/)
Dobra, chodzi o to, żeby użytkownik mógł kasować własne posty, bo było by to przydatne, głównie dlatego, że nie będzie już dubli i tym podobnych pierdół, ale trzeba by ustalić w jakim odstępie czasu mogła by istnieć taka możliwość bo jak by ktoś zaczął kasować swoje posty z przed miesiąca to by się burdel zrobił.
Oczywiście najważniejszą, rzeczą jest to czy skrypt daje takie możliwości, jeśli nie to nie ma co kombinować i można zamknąć/usunąć temat.
Nie. Prawo do tego powinien mieć tylko MODek. Była już o tym kiedyś mowa.
Jestem za ale za usuwaniem tylko ostatniego swojego postu. Jeśli post jest własnością usera to dlaczego prawo do niego ma mieć tylko "MODek"?
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
No ale w zasadzie efektywnie można skasować swój post korzystając ze "zgłoś mod." lub edytując jego zawartość, tak że zwróci uwagę cleanerów... Pewnie już o tym była mowa...
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Mimo wszystko ta opcja była by dobra, wiele tematów śmieci tylko forum a "MODek" ma pewnie też swoje życie poza czyszczeniem forum i usuwaniem głupich postów. Ale najlepiej jak by sam powiedział co uważa za słuszne.
W końcu po to spowalniacze (definicja fizyczna ) są - mają zajmować się obsługą forum. Jeśli kasowanie postów się do tego nie łapie, to...
Strony 1