Nie jesteś zalogowany.
O tym mahjongu to tak ogólnie, czy jakaś konkretna data szykuje się?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
... lepiej w mahjonga zagrać
e e e ja od paru dni gram w "Mahjong Escape - Ancient China" w oczekiwaniu na suby
Dudi, wiem, aż rzuciłem Hiki, żeby kupić PS3 Mangę się kupi przy najbliżej okazji
daerios, ale my tu o normalnym mahjongu prawimy, nie jakichś podróbach
qwiq, to na spotkaniu 28 omówimy.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ale po cóż od razu rzucać? Przecież PS3 nie jest z mięsa...
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
panowie i panie jak wam poszła ta 2 korekta?? czekam już czekam a tu lipa dalej nic się nie ukazuje
Napisy się przepisują u Wana. Gdy skończy, pójdą do KATa i zostaną wypuszczone. Oby w tym tygodniu jeszcze
Jutro wieczorem podeślę ci korektę. Mam wolne, więc poświęcę go na Afroka. ;]
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Ucieszysz tym masę ludu xD Dzisiaj dostałem kolejną wiadomość na gg, z pytaniem kiedy będą suby. Najlepsze było "jeśli ich nie masz, to czy możesz je napisać"
No dobrze, robaczki. Teraz Afro 2 jest u KATa, więc do niego z pretensjami, że dopiero w weekend pojawi się sub
Bedzie ASS? ;> Mi się nie pali, bo i tak nie mam kiedy obejrzeć, ale kiedyś znajdę te kilka godzin (na oba filmy )
linki usunięto
to dla tych co nie chcą czekać
EDIT by Quithe
No cóż, to temat AG, więc nie będziemy się bawić w takie rzeczy. Gdyby ktoś pytał, nie po raz pierwszy usuwam linki do innych subów w topikach AG. Zapytaj o zgodę autorów i wrzuć po prostu na ANSi
1 Sorki nie zauważyłem tego.
2. Faktycznie nie sprawdziłem napisów do THORY a o axxo to nie wiedziałem ze są podmienione.
3.Napisy znalazłem przez Google więc jak ktoś chce to znajdzie.
Ostatnio edytowany przez szymon_j (2009-02-26 03:49:35)
A teraz małe info na temat usuniętych już linków, które dał szymon_j, gdzie niby była wersja do thory.
1. Synchro pod BD Afro2 jest zerżniętym sychnrem moich napisów, które przygotował BK201, do Afro 1, więc to zwykła lipa. Popis braku inteligencji. Jeden plus że zostały stopki.
2. Napisy do axxo na tej samej stronie zostały przez kogoś podwalone osobie, której sub już tu omawiałem. Zostało wprowadzone trochę poprawek oraz zmienił się "autor" napisów.
3. Pierwowzór do axxo nadal jest kaszaną.
szymonie_j, zanim coś podasz (pomijając kwestię niewłaściwego miejsca), zrób to chociaż po porządnym sprawdzeniu.
Kira, tak będzie ass. Niedługo podeślę Ci gotowy skrypt do jedynki.
Z czystej ciekawosci az znalazlem owe napisy... ale jak to napisal Quithe, wedle skali ANSI - slabe. do tego tlumaczenie tylko do wersji AXXO, takze dla ludzi ktorzy sciagnelu THORA - czytaj ja ^^ na nic te napiski - brakuje polowy tekstow xD
ehhh weekendu koniec sie zbliza a napiskow jak nie bylo tak ni ma ^__^ life is brutal, czekamy dalej... chociaz juz polowe filmu obejrzalem po angielsku xD
Dzisiaj zrobie korekte. Mialem zrobic w weekend ale mi kompletnie z glowy to wylecialo, gdyz wciagnalem sie ostatnio w inny projekt nie zwiazany z tlumaczeniem ;P Tak wiec sorka, ostatnia korekta bedzie dzisiaj.
No to by było na tyle, jedyne co możecie teraz zrobić to zasysać suby i komentować Topik oczywiście może też posłużyć za miejsce dyskusji o animcu.
Quithe, a orientujesz się może czy, któryś z dostępnych w necie DVDRIPów jest UNCUT?
Z wszystkich, które wyszły przed Thorą - żaden (aXXo, ANiHLS). Później przestałem zwracać uwagę, co wychodzi. Najlepiej sprawdź po wpisanej długości trwania. Unc trwa 1:40h z malutkim hakiem, zaś cen 1:30h.
Ok, rozumiem. Pytam się dlatego, że wersja THORA (mkv) tnie u mnie na kompie tyle czekania na marne..
mój pc to: P4 3.0Ghz, 512mb ram i Radeon x800gto 256/256 :/