Nie jesteś zalogowany.
Ok, dzięki, sprawdziłem i git. A teraz jeszcze miałbym pytanko. Szukam jakieś anime, które miałoby od groma odcinków (lubię takie rzeczy, bo jak się coś szybko kończy, pozostaje niesmak hehe). Chodzi o to, żeby miało przynajmniej ze 300 odcinków No i, żebym znalazł do tego PL napisy ;-) Dziękuję za uwagę.
Tyle odcinków ma one piece bardzo fajne anime jeśli nie oglądałeś to polecam.
One Piece, Naruto. Możesz jeszcze Bleacha zobaczyć, choć ma dwieście coś odcinków dopiero.
Mieciu, znów mnie uprzedziłeś.:P
Ostatnio edytowany przez dulu (2009-02-25 16:11:40)
Naruto, w tej chwili oglądam ale niedługo kończe więc przydałoby sie coś innego "długotrwałego". Zaraz sprawdzę "One Piece" Thx.
Nie poleciłby mi ktoś może jakiejś komedii w stylu Hayate no Gotoku, Gintamy, Excel Saga, Hale + Guu, Sayonara Zetsobu Sensei czy też Abenobashi Mahou Shotengai?
<KieR> robotic notes bylo niezle
Nie poleciłby mi ktoś może jakiejś komedii w stylu Hayate no Gotoku, Gintamy, Excel Saga, Hale + Guu, Sayonara Zetsobu Sensei czy też Abenobashi Mahou Shotengai?
Pierwsze co mi się nasuwa to Seto no Hanayome i Full Metal Panic (chociaż typowa komedia to dopiero druga seria - Fumofuu) trochę inny typ chumoru tak mi się wydaje, ale raczej powinno ci się spodobać!
Ostatnio edytowany przez sokolb (2009-02-25 18:32:19)
Poszukuję anime, w którym nie ma podziału na dobrych i złych, bo każdy ma swoje racje. Żadnej infantylności i supermocy. Najlepiej jak by było gangsterskie, albo pseudo-historyczne. Bez wyraźnego przesłania, mile widziany turpizm behawiorystyczny i skrajny naturalizm. Im bardziej szokujące tym lepiej.
Gungrave moim skromnym zdaniem. O mafii:)
~dzadzar zgadzam się.
Gungrave właśnie oglądam. Nie znacie czegoś jeszcze? Najlepiej bez gościa, od którego odbijają się kule, walczącego z Orcmanami czy innymi wampirami.
Dzięki, popróbuję.
Na mandze Monster poległam, anime sprawdzę choć przeraża mnie liczba odcinków.
Black Lagoon, Trigun - dzięki za przypomnienie o tych seriach.
Baccano! - nie słyszałam do tej pory, ale wygląda interesująco zwłaszcza: włoski tytuł i że historyczne.
Darker than BLACK - zabierałam się za to od jakiegoś czasu, może teraz się zmotywuję.
Ostatnio edytowany przez Kythwena (2009-02-26 23:45:14)
Nie wiem czy to się dokładnie wpisze w twoje wymagania no i czy jeszcze tego nie oglądałeś, ale może... Monster?
To możne coś z tego: Black Lagoon, Trigun, Baccano!, Darker than BLACK.
Mam pytanko czy: Skip Beat! jest podobne do NANY?
I jak możecie polećcie mi jakiegoś fajnego shounena z super mocami i fajnymi walkami, i najważniejsze akcja jest wciągająca
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-02-26 22:27:20)
Witam,
poszukuje anime w której jest dobra kreska , muzyka (nie jakieś stare
czyli coś podobnego do :
Bleach
Naruto
Dragonball
Hungry Heart : wild strike
Capitan tsubasa 2002
Prince of tennis
Hikaru no go
Death note
Kiba
Fate stay night
darker than black
Claymore
Saint Seiya
Slayers
Soul hunter
Soul Eater
Chodzi mi o jakieś nawalanki, sportowe, lub coś w stylu death note
licze na was dzięki
Tengen Toppa Gurren Lagann
Major
Black Lagoon
Hajime no Ippo (możne trochę starsze ale imho wymiata w kategorii "jakieś nawalanki, sportowe" + świetny ost)
guzik -> może Code Geass? Trochę tam mechów, ale przypomina nieco Death Note i trochę wojny jest :p
właśnie myślałem nad tym bo kumpel mi polecał chyba się za to zabiorę tylko że mechów itp nie lubię ale k , słyszałem też że berserker godny polecenia trzeba sprawdzić.
W sumie powiem tak wymiencie swoje anime godne polecenia trzeba zawsze czegoś nowego liznąć .
Z0n9er, jeśli lubisz TTGL spróbuj Soul Eatera. SE to nie są mechy, ale za to ma wiele cech wspólnych z gurren-lagannem: ost z wokalem, akcja, śmieszne sceny (w SE jest ich znacznie więcej) no i... SZALEŃSTWO XD
Paranoia Agent, idealne anime dla osób lubiących przekręcone anime.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
~~guzik Berserk to klasa sama w sobie, tylko nie spodziewaj się jakieś "wyczesanej " kreski, anime juz swoje lata ma (i przygotuj sobie coś do zdewastowania przy oglądaniu końcówki serii, ja się z góry nie przgotowalem i mój ulubiony kubek poszedł się je**c;)
~~Minimus Milo mi ze chcesz mi polecić fajne anime (soul eater'a znam i lubię ale mimo wszytko preferuje "papierowa" wersje) ale ja podawałem tylko parę tytułów dla guzik'a a nie szukałem czegoś dla siebie
Przypomne się. Mam pytanko czy: Skip Beat! jest podobne do NANY?
I jak możecie polećcie mi jakiegoś fajnego shounena z super mocami i fajnymi walkami, i najważniejsze akcja jest wciągająca