Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Ostatnio ktoś polecił mi na forum ( już nie pamiętam jakim ) stronke o Naruto. W pierwszym momęcie pomślałem:
ehhh... kolejna strona o Naruto. Jednak z ciekawości zerknąłem co tam jest. Jak się okazało, zostałem mile zaskoczony. Przyjazna atmosfera, ciekawi ludzie, z którymi można pogadać na forum w shoutboxie. Są odcinki online
( co najważniejsze - umieszczane są jeszcze w czwartek i tłumaczy je redakcja narutoins.pl ).
Organizują też dużo konkursów - z nagrodami, ostatnio zająłem drugie miejsce. Z tego co wiem to pracują nad wersją v2. Więc może będzie ciekwaie. Polecam stronke, jest naprawde super. To tylko moje zdanie, Wam może też się spodoba.
Link:
Co moge powiedziec...
W pierwszym momęcie pomślałem: ehhh... kolejna strona o Naruto.
Jednak z ciekawości zerknąłem co tam jest.
Jak się okazało, ehhh... kolejna strona o Naruto...
"Z tego co wiem to pracują nad wersją v2. Więc może będzie ciekwaie"
To jak jest na prawde? Jest czy MOZE bedzie tam ciekawie?
Generalnie strona reprezentuje nic ciekawego - kiepski layout, nawigacja a opis pieczeci to juz miszczostwo swiata
A co do userow, pozwole sobie zacytowac pierwszego z brzegu:
(gra x czy y)
"EJ TO BYŁ MUJ TEMAT tylko moje konto zostało usuńente"
To by bylo moje zdanie.
W pierwszym momęcie pomślałem: ehhh... kolejna strona o Naruto.
Jednak z ciekawości zerknąłem co tam jest.
Jak się okazało, ehhh... kolejna strona o Naruto, tylko ta jest bardziej 'żywa'
mało intuicyjna, nie podoba mi się wygląd i forum jest... tak na pierwszy rzut oka trosze 'oszukane' (GTW i takie tam)
O, to jeszcze powstają strony o Naruto?
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
O, to jeszcze powstają strony o Naruto?
Tak, choć ze względu na brak domen następne będą miały adresy mniej więcej takie: naruto-pralka.pl, naruto-guzik.pl, naruto-czanik.pl...
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Kolejne konto, założone tylko po to, aby zareklamować dość "średnią" stronę.
Trochę się z wami zgodzę, ale do laya bym się nie czepiał, bo sami lepszego nie zrobicie zapewne. Mówię tak dlatego, bo nie jedna osoba, którą znam, a która robi grafikę i koduje themy mówiła, że them jest świetny.
To twoja strona nie? ;p (do autora topicu)
Śmieszne, że czepiacie się wyglądu strony, zwłaszcza, że IMO obecny wygląd ansi jest przeszpetny. No ale
Obecny wygląd forum jest tymczasowy i zostanie zmieniony na jak najbardziej przypominający stare forum :-)
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2009-02-25 18:34:23)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Śmieszne, że czepiacie się wyglądu strony, zwłaszcza, że IMO obecny wygląd ansi jest przeszpetny. No ale
Pytanie tylko kiedy? Już ponad pół roku jest taki i nic.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2009-02-25 19:23:55)
Strony 1