Nie jesteś zalogowany.
Nie no, hardkor totalny .
To nie fake? Nie mogę tego znaleźć na torrenty.org.
Niewiele to się różni od tego co jest u mnie w zakładzie
To nie fake? Nie mogę tego znaleźć na torrenty.org.
Spójrz na datę dodania . Ogólnie rzecz biorąc - obecnie trudno byłoby to ocenić. Inna sprawa... wszystkie odcinki? Przecież wciąż pojawiają się nowe .
To jest fake, zrobiony na odcinku 4878. Zmienili tylko tytuł i rozmiar. Reszta danych jest taka sama.
"O dno, jakie dno" xD Swobodna interpretacja tłumaczenia Wana do "the world" z DN w tragicznym wykonaniu. Tak daremne, że aż śmieszne xD
I jeszcze jedna pamiątka z cyklu "n00b attacks ANSI"
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-03-01 02:02:43)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
"O dno, jakie dno" xD Swobodna interpretacja tłumaczenia Wana do "the world" z DN w tragicznym wykonaniu. Tak daremne, że aż śmieszne xD
Sam miałem to tutaj umieścić (może niekoniecznie w tym temacie). Mnie się tam podoba. Dziewczyna całkiem ładnie śpiewa.
Moje ulubione:
Czarodziejka z księżyca - OP
Toradora - OP
Myślałem ,że to chłopak śpiewa
lb333, może przy innych kawałkach jeszcze jakoś daje radę, ale w tym przypadku tak pojechała, że aua xD
Poza tym, co robisz na necie, maturę masz, ucz się A jak nie, to o 18 pod Saharą Cię widzimy
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-03-01 15:01:53)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
lb333, może przy innych kawałkach jeszcze jakoś daje radę, ale w tym przypadku tak pojechała, że aua xD
Nie wiem, ściągnąłem sobie z chomiczka remake w mp3 i mi pasi. Może jestem głuchy.
Poza tym, co robisz na necie, maturę masz, ucz się A jak nie, to o 18 pod Saharą Cię widzimy
Dobrze, mamusiu, wracam do książek.
... Wy żartujecie czy jak? Mnie to ciarki przy tych dubbingach przechodzą >.< Dla mnie nawet najlepszy dubbing nie ma prawa bytu ;| fajne - ale nie
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Quithe napisał:"O dno, jakie dno" xD Swobodna interpretacja tłumaczenia Wana do "the world" z DN w tragicznym wykonaniu. Tak daremne, że aż śmieszne xD
Sam miałem to tutaj umieścić (może niekoniecznie w tym temacie). Mnie się tam podoba. Dziewczyna całkiem ładnie śpiewa.
Moje ulubione:
Czarodziejka z księżyca - OP
Toradora - OP
Osobiście uważam, że jakiekolwiek tłumaczenie piosenek to chybiony pomysł. Pomyślcie sobie, jak by brzmiał niektóre tłumaczenia, jakie tu na ansi są zamieszczone, gdyby ktoś zechciał je zaśpiewać.
Ciekawe, strona 300 i komu przypadnie post nr 6000 XD
Lobo: Paramiltary Christmas part 1 i Lobo: Paramilitary Christmas part 2 Bardzo idana amatorszczyzna
Tak, zrobiłem to specjalnie, żeby wziąć 6000 post na 300 stronie