Nie jesteś zalogowany.
Szukam tłumacza do tłumaczenia One Piece. Nikt się tym nie zajmuje.
Wie ktoś czy powstała kinówka Gekijouban Aquarion, bo na anidb niby jest napisane że tak, ale nie ma żadnej grupy ani czasu trwania więc już sam nie wiem, i jeśli wyszedł to prosiłbym o jakiegoś linka do niego bo znaleźć nie mogę nigdzie.
Poszukuję odcinków naruto od 1 do 135 w Rawach albo DVDrip. Bardzo proszę o pomoc.
01-108 od Anime-Ancestors. Reszty dvdripów nie ma. Rawy będzie ci ciężko znaleźć, zawsze możesz poszukać sobie na 'winny'. A jak naprawdę potrzebujesz dvd, ściągnij sobie ISO i przekoduj.
Wiem że grupa Narutoteam i l33t wydała rawy ale nigdzie ich nie mogę znaleźć. A naruto od Anime-Ancestors taż nigdzie nie ma. Torrentów nie ma a na kanale Irc nie mają bota. Proszę o pomoc.
Napisz maila, najlepiej do wszystkich. No i jeszcze pozostaje ci to, co wymieniłem w poprzednim poście.
Poszukuję także wszystkich odcinków bleach DVDrip od 1 do 80.
Witam! Poszukuję Final Fantasy: Advent Children bez angielskiego dubbingu i tylko ddl.
No tak zapomniałem. Sorki za kłopot przypomnienia mi o tym:)
Wie ktoś skąd można pobrać Death Note z lektorem? Dobrze by było gdyby był jakiś żywy torrent, ale inne możliwości też mogą być.
Szukam Peace Maker Kurogane od [a4e] najlepiej na mu
Zobacz tutaj tylko nie wiem od jakiej jest grupy. Pliki mkv.
Wie ktoś skąd można pobrać Death Note z lektorem? Dobrze by było gdyby był jakiś żywy torrent, ale inne możliwości też mogą być.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Jupiter napisał:Wie ktoś skąd można pobrać Death Note z lektorem? Dobrze by było gdyby był jakiś żywy torrent, ale inne możliwości też mogą być.
wiedziałem, że ktoś to tak skomciuje xD
mam i oglądałem już wersję z napisami, ale w domu poza mną nikt nielubi w takiej postaci ogladać filmów, a DN i Monster to chyba jedyne serie które wzbudziły u mnie w familii jakieś zainteresowanie. Może ktoś poza mą by się wciągnął.
Prey napisał:Szukam Peace Maker Kurogane od [a4e] najlepiej na mu
Zobacz tutaj tylko nie wiem od jakiej jest grupy. Pliki mkv.
Tam niestety jest wersja od [AHQ] , i tu moje pytanie czy ktoś wie czy będą do niej pasowały napisy do wersji od [a4e] ?
Pomocy, poszukuję Hunter X Hunter DVDrip w mkv. Nie muszą być koniecznie angielskie soft suby. Proszę o pomoc