Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Temat o anime w AXN już był!
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=254338
Ostatnio edytowany przez Roval (2009-02-16 10:38:31)
Temat o anime w AXN już był!
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=254338
Tak, tylko, że tam była mowa o AXN Sci-Fi o o serialu anime, a ja tutaj mówię o zwykłym AXN i o aktorskiej wersji Death Note.
Ostatnio mało kto czyta ze zrozumieniem, ale to inna bajka... Co do wrzucenia tego tematu do topicu z AXN-Sci-Fi, no cóż, względy pragmatyczne przemawiają za, transparencja kłóci się jednak z tym.
W sprawie tematu mam nadzieje, że tłumaczenie będzie w miarę dobre, tzn. tłumacz pokusi się o zbadanie tematu. Jeszcze live action nie widziałem, więc mam nadzieje że się nie rozczaruję.
Ps. Dzięki za info.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Ooo super A wiadomo o której?
Ooo super A wiadomo o której?
"Death Note na AXN 27II09
Dobra wiadomość dla wszystkich fanów oraz tych którzy nie mieli jeszcze okazji obejrzeć. 27 lutego na AXN o godzinie 23:00 zostanie wyemitowany film Death Note. Powtórka w nocy z piątku na sobotę o 2:50. Następnego dnia również o 23:00 zostanie wyemitowany Death Note the Last Name." Wszystko pisze na stronce podanej przez ~Rafaga ;-) pozdro tylko niebadzicie rozczarowani ;p (az chce wiedziec jak wy skomentujecie fil Death Note hihihi)
Jak wam się podobał film?? Napiszcie wasze opinie o tym filmie ;-) (nie będę niepotrzebnie zakładać nowego tematu ;p)
Do bani.
Widziałem już go wcześniej i był OK, ale w axn to żenada.
Do bani.
Widziałem już go wcześniej i był OK, ale w axn to żenada.
Dokładnie jak powiedział Sir Mavins. Też widziałem to wcześniej z napisami i o wiele lepiej się oglądało. Cóż tak to już w Polsce ( i nie tylko jest). Jak jakaś telewizja wykupi anime/Live Actiion to tłumaczenie jest średnie, wkrada się cenzura ( z tego co czytałem- osobiście nie oglądam- nieźle spaprali Naruto. Dubbing do bani, mnóstwo scen powycinanych... Przypomniały mi się czasy Dragon Ball'a, Groch, fasola, Mydło powidło , ale to już dyskusja na inny temat.)
Dlatego też ja się cieszę, że mało anime leci w tv, bo i tak bym tego nie chciał oglądać, no chyba, że tak jak na HYPER
Sorki za Offtopa
W telewizji to powinien być lektor bo po co mi tak samo oglądać jak anime z neta, a i tak wszystkie oglądam na telewizorze, który jest monitorem.
Nie każdy ma telewizor podłączony do komputera. Tak tak polski tłumaczenie hihihi xD
Strony 1