Nie jesteś zalogowany.
Dwie sprawy: zdecyduj się, chłopie, w którym temacie piszesz, bo się bałaganik robi. 2. - dlaczego upierasz się przy mkv, skoro nie chodzi ci o soft? Nie rozumieć.
Ok sorki że w dwóch tematach piszę. Dzięki ogromne za pomoc, ale już znalazłem DVDrip Hunter x Hunter. A wiecie może gdzie są napisy do anime Tenjho Tenge bo jak wpisuję w wyszukiwarce to nigdzię nie ma.
To może wpisz Tenjou Tenge?? Albo samo Tenge?? Trochę pokombinować trzeba
Ok już znalazłem, ale z kolei nie mogę znaleźć do History's Strongest Disciple Kenich. Kombinowałem ale nie mogę zgadnąć.
Wiesz Shadow7, na stronce jest coś takiego jak katalog alfabetyczny. Spróbuj tam najpierw szukać.
Wiem, wiem przepraszam. Ale dzięki za wszystko. Obiecuję że jak tylko obejrzę pierwszy odcinek to skomentuję napisy.
Oj szanowny kolega Shadow7 albo ma pecha i to czego szuka jest praktycznie nieosiągalne albo nie szuka i idzie ciągle na łatwiznę.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Witam poszukuję Spiral: Suiri no Kizuna od [AIF] albo czegoś co podpasuje pod napisy PL. Cokolwiek oprócz irca i formatów rmvb i rm. Z góry dzięki.
Witam poszukuję Spiral: Suiri no Kizuna od [AIF] albo czegoś co podpasuje pod napisy PL. Cokolwiek oprócz irca i formatów rmvb i rm. Z góry dzięki.
~dzadzar
Jak by Cię intersowała wesja mkv+dual audio na MU, to prosze:
http://www.da-anime.info/index.php?opti … &Itemid=29
Wielkie DZIĘKI
Ostatnio edytowany przez dzadzar (2009-03-06 20:29:03)
cała przyjemność po naszej stronie...
Poszukuję - jeśli istnieje - 13 odcinka Blade of Immortal. Jedne źródła podają że odcinków całość ma 13. Inne że 12. Ktoś rozwieje moje wątpliwości?
Poszukuję - jeśli istnieje - 13 odcinka Blade of Immortal. Jedne źródła podają że odcinków całość ma 13. Inne że 12. Ktoś rozwieje moje wątpliwości?
Odcinków jest 13, tyle niby Zero-raws wydało rawów. Natomiast chyba tylko 12 odcinków zostało zsubowanych po angielsku.
Tokyotosho twym źródłem. Ono cię poprowadzi do 13 epka.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2009-03-09 10:24:29)
poszukuje jakiegoś ddl z D.N Angels od exiled destiny
Shinsen-Subs mają dość szybkie boty, poza tym są na nich(chyba) wszystkie ich relki.