#1 2009-03-12 18:54:08

snajpa
Użytkownik

animelegion.eu

Forum kilku fanow anime, jpmusic i czegokolwiek zwiazanego z anime i manga.
Dodatkowo zajmujemy sie wrzutami anime na jeden pl tracker wiec mozna requesta rzucic.

Zapraszamy wszystkich na nasz board moze znajda tam miejscowke dla siebie i zostana;d

peace [;

#2 2009-03-12 20:05:32

Pyuuu
Użytkownik

Odp: animelegion.eu

[ciach]

Co do forum - fajno... tylko prawda jest taka że właściwie nic na nim nie ma... pytanie czy macie zamiar to zmienić, czy dajecie link z myślą "rozreklamujemy, zrobimy hałas i wszystko będzie dobrze"? Ogolnie życzę powodzenia, chociaż taki stron internetowych i for jest od groma i jeżeli niczym ciekawym ludziów nie przyciągniecie, to nie ma szans, by to się rozrosło ^^".

Edit mod: wywalono odpowiedź na usunięte posty

#3 2009-03-12 20:33:52

snajpa
Użytkownik

[ciach]

@Pyuuu forum powstalo w pewnym celu (upload anime) i jezeli reszta dzialow nie wypali to bedzie zylo w tym wlasnie celu ale przypuszczam ze z czasem dolacza do nas ludzie tylko musi sie postow nazbierac;d

Edit mod: wywalono odpowiedź na usunięte posty

#4 2009-03-12 21:16:59

Pyuuu
Użytkownik

Ega0, jak na moje - prowokujesz tylko niepotrzebny flejm  xP.
A co do bb3 - funkcjonalność chyba przewyższa skrypt, na którym stoi to forum, wygląd... coż, to już kwestia gustu i przyzwyczajeń, a baza... a cóż złego w tamtej bazie? Bo nie sądzę by konstrukcja była nieprzemyślana (chociaż się nie przyglądałem), tworcy skryptu jakieś tam doświadczenie już mają xP.

Snajpa - obawiam się, że same posty niewiele dadzą, jeżeli czymś konkretnym userow nie przyciągniecie (może i na sam download anime się skuszą, nie mam pojęcia), to nic z tego raczej ^^".

#5 2009-03-13 01:18:26

sokolb
Użytkownik

Pyuuu napisał:

Snajpa - obawiam się, że same posty nie wiele dadzą, jeżeli czymś konkretnym userow nie przyciągniecie (może i na sam download anime się skuszą, nie mam pojęcia), to nic z tego raczej ^^".

Z tym też będzie ciężko bo już i tak jest sporo takich stron. No chyba, że dalibyście jakieś ciężko dostępne anime. No i oczywiście na jakiś dobry serwer bez limitów musicie dać to podstawa!!!

sokolb.jpg

#6 2009-03-13 13:29:22

snajpa
Użytkownik

@sokolb

Kolega widze nie zrozumial. My nie dajemy direct download linkow, my dajemy linki do strony torrent na ktorym sa wrzuty robione gdzie seedujemy anime.
Odnosnie wrzucania to glownie sklaniamy sie ku prosba userow o anime, jesli jest zapotrzebowanie na dane anime to staramy sie je zdobyc i wrzucic.

#7 2009-03-13 13:39:26

sokolb
Użytkownik

snajpa napisał:

@sokolb

Kolega widze nie zrozumial. My nie dajemy direct download linkow, my dajemy linki do strony torrent na ktorym sa wrzuty robione gdzie seedujemy anime.
Odnosnie wrzucania to glownie sklaniamy sie ku prosba userow o anime, jesli jest zapotrzebowanie na dane anime to staramy sie je zdobyc i wrzucic.

No dobra to rzeczywiście nie zrozumiałem. Ale tak będzie wam jeszcze ciężej się wybić (to tylko moje zdanie). Ale życzę powodzenia smile_big

sokolb.jpg

#8 2009-03-13 13:45:01

Krzyżu
Użytkownik

Zajrzałem na to forum i muszę powiedzieć, że niczym specjalnym się nie wyróżnia. Wygląda na to, że kolejna kropla spadła do wielkiego morza.

Aczkolwiek miałem rycie, jak czytałem tematy w dziale "Napisy".

lastfmbuttonbykiokuh.png

#9 2009-03-13 15:11:16

Klapo
Użytkownik

przedstawiając własną stronę na ansi, człowiek musi być gotowy na przyjęcie wielkich ładunków zła kierowanych w jego stronę. Tak to się ma.. smile
Forum.. niczym się nie wyróżnia.. a co do phpbb, to dobrze że nie jest to przynajmniej phpbb By przemo ;p

A to: "Nie istnieją żadne działy lub nie masz uprawnień do ich zobaczenia."
skomentuje śmiechem smile)

klapos.png

#10 2009-03-13 22:39:08

Leman
Użytkownik

Kolejne kiepskie forum , a i jenda ciekawwa rzecz :
http://anime-online.info.pl/articles.php?article_id=244 zobaczccie na samym dole strony i na banner forum... taki sam jak na tej stronie ciekawe kto od kogo zlamował.

Leman.jpg

#11 2009-03-13 22:41:27

Ega0
Użytkownik

Leman napisał:

Kolejne kiepskie forum , a i jenda ciekawwa rzecz :
http://anime-online.info.pl/articles.php?article_id=244 zobaczccie na samym dole strony i na banner forum... taki sam jak na tej stronie ciekawe kto od kogo zlamował.

FAIL!

#12 2009-03-13 22:42:19

fOXi
Użytkownik

TO jest jeden z dostepnych log domysnych tego stylu forum [AnimeZone] wiec ....
Zreszta bedzie zmienione w niedalekiej przyszlosci ...

Stopka forum

© Animesub.info 2024