Nie jesteś zalogowany.
Zapomniałem wcześniej o tym napisać.
Projekty:
Archiwum Ryoko Yakushiji i Gintama zostają porzucone, chyba że ktoś z KA zechce je kontynuować.
8 odcinek Majora do pobrania z MU
Obrazek jest odsylaczem do epka
A bodzio nie wkleil, ze Skip Beat! sa juz epki:
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2009-03-07 18:53:24)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Czyżby rozdzielczość się zmieniła? Chyba że tylko takie screeny dałeś.
Screen, co by się dziwne pytania rodziły... Nie zwróciłem uwagi na ich rozdziałkę ^^
To ty mnie więcej w błąd nie wprowadzaj.:P
Cóż by rzec... kłamstwo ma krótkie nogi. A po drugie, czasem warto uwierzyć w bajki o Kopciuszku, bo potrafią się ziścić, o ile ktoś wykaże się ogromnym samozaparciem i determinacją...
Skip Beat 20
Praca wre! To chyba będzie najszybciej zrobiony pl hardek(całej serii).;-)
Czyżby Kyoko miała zrezygnować z głównej roli w filmie? A co z jej marzeniami o karierze i przyćmieniu Fuwy Sho?
Skip Beat 22
Wyszliśmy na bieżąco. Dziwna, rzadko spotykana w pl fansubingu rzecz.
bodzio powiedz lepiej, że seria urzeka co nie jest tak częste po obejrzeniu n-tej wersji schematu made in Japan.
Mam nadzieję na coś ze starszych serii, które czekają na wolne moce przerobowe twojej skromnej osoby
Ale ja w KA już tylko gościnnie, składając to, co mi jeszcze zostało... Skip, Saiunkoku.
Sam za to chcę wydać kolejny movie Urusei Yatsura i coś jeszcze, właśnie ze starszych pozycji, ale to na razie w fazie rozważań. I czekania na moc przerobową.
Nabari 14-17
Jest to wersja LQ, 704x396, od 16 epka obraz się poprawił, bo użyłem tylko filtru do zmiany rozdzielczości bez ani jednego, słownie, ani jednego filtru do poprawy (psucia) obrazu. Dzięki czemu odcinek wygląda lepiej. Zastosowany został jednak pewien skrypt (modyfikacja jednego z profili megui). Sami osądzicie w czym tkwi moc kodowania. ^^
Nabari no Ou 14
Nabari no Ou 15
Nabari no Ou 16
Nabari no Ou 17
Są też linki do epków wcześniejszych, upload by qwig
Nabari no Ou 1v2
Nabari no Ou 2
Nabari no Ou 3
Nabari no Ou 4
Nabari no Ou 5
Nabari no Ou 6
Nabari no Ou 7
Nabari no Ou 8v2
Nabari no Ou 9
Nabari no Ou 10
Nabari no Ou 11
Nabari no Ou 12
Nabari no Ou 13
Ostatnio edytowany przez bodzio (2009-03-20 20:06:30)