Nie jesteś zalogowany.
~dulu, przez Ciebie jeszcze bardziej się nie mogę doczekać kolejnego chaptera
Za parę godzin powinien już być, tak jak w zeszłym tygodniu.
Już od jakiegoś czasu jest na necie nowy chapter. No i nie powiem jest dobrze. Kolejny raz Kishi zaskakuje.
Ostatnio edytowany przez Tommy (2009-03-13 10:47:49)
Fajny chapter No i pojawienie się 4 Hokage, no i w koncu usłyszał w prost od mniego samego, że jest jego synem Ciekawe jak się potoczy dalsza rozmowa (bo pewnie nastepny rozdział będzie o gadaniu, zero akcji).
Było pięknie. 4. był strasznie pewny, no co za gość. Jeszcze będzie, że sam wyjdzie rozprawić się z przeciwnikami. xD
Ciekawe jak powstrzymają Naruto kiedy będzie ma te 8-9 ogonów? Może Danzou pomoże ze starszyzną?
Ostatnio edytowany przez Marcelinho (2009-03-13 14:43:48)
Bringer Of Peace
Wątpię, żeby Danzo coś zrobił. On pewnie czeka, aż Naruciak nie będzie miał już sił i wtedy go capnie. Minato nie pozwoli na zdjęcie pieczęci, teraz jego syn się uspokoi, w końcu jest przy nim jego ojciec - 4.
Dokładnie, a Danzo to taka 10. planowa potać
o jaki remisie mowi Minato miedzy nim a lisem ??
piękny chapterek dawno takiego nie czytałem, a 4 nie wyjdzie on jest tylko wspomnieniem zapisanym jako blokada dla pieczęci naru. Choć jest tez możliwe ze w tym samym czasie co 4 zakładał pieczęć 9 ogoniasty wciągnął go razem z sobą wgłab niej.
ps poprawki specjalnie dla dulu
Ostatnio edytowany przez Zwierz (2009-03-13 22:58:00)
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Zwierz, błagam cię, napisz to choć trochę po polsku, bo nie idzie zrozumieć(a naprawdę się starałem).
Nooo jeden z lepszych chapów;p Może Naru nauczy się jak opanować moc ośmiu ogonów;p Albo chociaż mniejszej ilości;p
On: Chapter zajesuper Może będzie coś w stylu: Kyuubi się wydostaje->Naruciak jest wolny->wiocha i tak już jest zniszczona, więc przełomu nie będzie->wszyscy walczą z 9'->wielu znowu ginie->ktoś znowu się poświęca->Kyuubi z powrotem w klatce->akcja toczy się dalej... Hmm, zbyt przewidywalnie xD. Mam nadzieję, że jeszcze nie raz zostanę zaskoczony .
Off: Hmm, to w tym tygodniu tylko Lufacz z OP nie dostał żadnego powerupa
a mi się chapter podobał Naru ładnie poleciał z koxem i naprawdę zdziwiło mnie tak nagle 8 tailsów wyskoczyło nie wspominając że kyubi już prawie lata na wolności again ? 4 też mnie zaskoczył
Nie ma potrzeby dawać spoilera, bo kolejny chapter naruto i bleacha już wyszedł:)
Już mnie o tym koleżanka uświadomiła. Idę czytać.:P
Wyjątkowo szybko chaptery w tym tygodniu wyszły . Bliczygo i Naruciak są, więc tylko brakuje jeszcze OP .
Czuję jakiś niedosyt po dzisiejszym chapterze. Pewnie dlatego, że chciałbym już następny, ale cóż... trzeba czekać kolejny tydzień
Ostatnio edytowany przez gorczaker (2009-03-19 17:45:08)
Już myślałem, że blondasy zaczną miedzy sobą walczyć, szkoda.:P