Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Czy ktoś coś więcej o tym wie ^^?
Strona TAI - http://www.anime-innovation.jp/index_en.html
Skąd ta informacja o wydaniu i ta data? Bo na oficjalnej stronie nic takiego nie ma. Pytam, bo póki co nie spotkałem się nawet z informacją, że projekt znalazł sponsora, o wydawaniu czegokolwiek nie wspominając.
Ostatnio edytowany przez Tomusso (2009-03-13 15:30:10)
O, trailer całkiem nieźle wygląda. Gdy dostaniemy coś na poziomie FLCL, to sam biorę się za tłumaczenie Wie może ktoś, jakie studio wzięło się za tę animację? Wygląda mi to na robotę 4°C ewentualnie Gainaxa.
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
no właśnie mamy rok 2k9 i jakoś animca nie widziałem jeszcze a fajnie się zapowiada i tak jak ivelios zastanawia kto odpowiada za grafe bo dziwnie znajoma. Jak by to był projekt Gainaxa to chyba już by wyszedł oni raczej z pozyskaniem sponsorów problemów nie mają. BTW. Taki odrzutowy pet by się przydał @__@
Według ANN jest to pierwsze anime, za którym stoi Anime Innovation Tokyo. I tu jeszcze cytacik:
Anime Innovation Tokyo is an initiative to sponsor anime by independent animators and small studios.
Raczej więc nie mamy co liczyć na obecność tych wielkich, chyba że jako współpracownicy.
A tak w ogóle, to skąd wy wzięliście to skojarzenie z FLCL? Pomimo pewnej (sporej) dozy absurdu, wydaje mi się to raczej dosyć poważny tytuł. No nic, zobaczmy, może będzie ciekawie. Przynajmniej od strony graficznej nie powinno rozczarować.
Mi się raczej z Saikano kojarzy jeśli już o absurdzie mowa;]
Cencoroll - złap je wszystkie Obejrzę z czystej ciekawości, zainteresowany bardzo ładną kreską. Trochę zalatuje Ghost Houndem.
News z ANN - GO, GO, GO!
Powinno wyjść jeszcze w tym roku.
Naprawdę ciekawi mnie, co z tego wyjdzie.
Wyszedł drugi trailer, ta muza to czysty wyczes po prostu.
Quithe napisał:Skoro się ogląda anime o kotkach, to nic dziwnego
Cicho. Każdy wie, że mam dziwny gust. BTW... Wkrótce drugi sezon Chi. ^_^
Co do tematu... Obejrzałem raz jeszcze ten trailer i śmiem stwierdzić, że jak wyjdzie coś dobrego, to może nawet wezmę się za tłumaczenie.
Ty to byś się za wszystko brał. XD Skup się lepiej na czymś, co lubisz i jesteś obeznany, bo cie jeszcze fani FLCL zjedzą. xD
Ty to byś się za wszystko brał.
Tak jak i ty ]:>
Ty to byś się za wszystko brał.
Tak jak i ty ]:>
Jak my obaj.
Koniec śmiecenia.
Średnio do mnie przemawia trailer, ale do mnie nigdy nie trafiają trailery, chyba że czasami w tv jakiegoś starego klasyka zrobią, to tak. Zobaczymy, jak wydadzą jakikolwiek ep. Jestem optymistycznie nastawiony, że mnie coś w końcu mile zaskoczy, bo ostatnio poziom produkcji spadł już poniżej dna bagna.
No co jest, ludziska? Tyle podniety było, a jak tytuł w końcu wyszedł to cisza. Właśnie to sobie lukłem i w zasadzie to nie wiem, co powiedzieć. Fajna animacja, aż na taką wypowiedź mogę się odważyć będąc na trzeźwo, bo żeby móc ogarnąć głębię i rodzaj tego przesłania to już trzeba być po paru głębszych [może umówimy się na jakąś wspólną, grupową kontenplację tego tytułu? ], gdyż ten, co to wymyślał, sam musiał już być na niezłej fazie. Powiem jeszcze tylko, że d*** tam, a nie odrzutowiec. Częściej się w samochód zmienia, a jak już w samolot, to ino roz, i to jeszcze bardziej w takiego biednego szybowca. W dodatku to tylko niecałe 26 min, a szkoda, bo mimo tej ostrej schizy, pozycja całkiem nie głupia, i ja osobiście jak najbardziej mógłbym sobie zlukać jeszcze parę odcinków, ale potem, to by mnie chyba musieli wysłać do hotelu bez klamek. Viva la absurd!
Jest już? I nikt mnie nie poinformował?!
No, mi przypadło do gustu. Daje 9/10.
Trochę inne od całej reszty, ale bez przesady. W sam raz na raz. ;]
Anime makes you stupid
Już jestem po seansie.
Jak na razie jedyne, co mi się narzuca, to: "Fajnie, ale gdzie pozostałe odcinki?!"
Pozycja idealnie nadaje się do dalszego rozwinięcia tematu - tylko bez przesady, powiedzmy max kilka/kilkanaście odcinków.
Już jestem po seansie.
Jak na razie jedyne, co mi się narzuca, to: "Fajnie, ale gdzie pozostałe odcinki?!"
Pozycja idealnie nadaje się do dalszego rozwinięcia tematu - tylko bez przesady, powiedzmy max kilka/kilkanaście odcinków.
Podpisuję się pod tą wypowiedzią w całej rozciągłości
Myślę, że 4 epki były by jak najbardziej ok.
Coś w tym musi być, bo i mi w czasie seansu przeleciało przez głowę wspomnienie o FLCL.
Nie ma to jak założyć temat, podniecać się produkcją, a następnie po obejrzeniu zapomnieć o tym napisać.
Oczywiście też mam podobne wrażenia, że za mało i chciałoby się przynajmniej mini serię OAD jakąś.
Całość mi się bardzo podobała, szczególnie ta koncepcja z nie wiadomo co skąd i o co biega (i dzięki bogu nikt nie starał się tego tłumaczyć).
Zdziwiło mnie za to, że tych kilku odjechanych scen z trailerów ostatecznie nie umieszczono w finalnej wersji, wtf Japan?
Jak na pracę praktycznie tylko jednego człowieka ta animacja to całkiem wyśrubowane osiągnięcie. Nawet pioseneczka z creditsów wpada w ucho.
Strony Poprzednia 1 2