Nie jesteś zalogowany.
Dla mnie ciekawymi anime w tym sezonie jest DB Z, SENJOU NO VALKYRIA( mam nadzieje że anime będzie tak dobre jak gra na ps3), FMA 2 i HNG 2
Cóż, tak naprawdę to z anime, które ujrzą światło dzienne w kwietniu, najbardziej czekam na kinówkę Eureka 7. Mam nadzieję, że będzie to sequel do serii telewizyjnej. Jestem także ciekaw, co wyjdzie z K-ON! i Eden of the East, bo ciekawie się prezentują. No, i na pewno wezmę się za tłumaczenie Queens Blade, bo jakże mógłbym odpuścić połączeniu Ikkitousena z Claymore.
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
K-ON! i mnie ciekawi xD... kolejny yonkoma no i teraz pytanie co to z tego wyjdzie, czy będziemy mieli hit, czy też może znowuż przynudzajka xD (wydaje się, że może być fajne - wszystko zależy od realizacji ^^).
Poza tym na pewno obejrzę FMA 2, Chi's Sweet Home oraz Phantom i Pandora (te dwa tytuły mam zamiar tłumaczyć). A czy sezon kiepski... nie mniej to oceniać, wszystko wyjdzie w praniu, nie mnie trochę ciekawych tytułów jest ^^.
Ostatnio edytowany przez Pyuuu (2009-03-14 16:35:53)
Widzę kolejną OVA z serii Lupin III ^_^ warto poczekać zapowiada się ciekawie
jak zresztą większość pozycji związanych z ową serią :d
Leciwe to draństwo, a ciągle bawi jak jasna cholera
Cóż, tak naprawdę to z anime, które ujrzą światło dzienne w kwietniu, najbardziej czekam na kinówkę Eureka 7. Mam nadzieję, że będzie to sequel do serii telewizyjnej.
Tak, ale z kinówkami jest tak, że zobaczymy to dopiero w połowie 2010 pewnie. Ze screenów jakie ktoś ostatnio na /a/ zapodał wyglądało to na kontynuację, byli mali Renton i Eureka (ich dzieci?), wściekła Eureka przystawiła komuś pistolet do skroni i był też jakiś mały "pokemon".
Dobrze, że niedługo Eureka seveN wyjdzie na Blu-ray.
Widzę kolejną OVA z serii Lupin III ^_^
Miałem to samo, nagle zobaczyłem, że będzie tam Detective Conan, RAGE!
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2009-03-14 16:37:09)
Yay for Sugar Bunnies and Jewel Pets!
Oba trafiają do must see.
Boshhh... Kto to ogląda?
DUDi... dzieci xP?
Chyba jestem masochista ale większość lukne tak po 2 ep no max 3
ale najprawdopodobniej skoczy się na tych:
- Guin Saga
- Phantom
- Senjou no Valkyria
- 07-Ghost
- Hatsukoi Gentei
I'm not doing shit today!
Och, pamiętajcie, że dzieci w Japonii też coś muszą oglądać, to pewnie i tak będzie okaże lepsze niż nasze Leniuchowa, Johny Questy i tym podobne.
Ja z kontynuacji czekam na FMA, Hayate no Gotoku i DB, z OAVów Tsubase i Spice and Wolf.
Sugerując się zapowiedziami całkiem ciekawe może się okazać Guin Saga i K-ON.
<KieR> robotic notes bylo niezle
Js się chyba skusze na:
phantom
hanasekeru seishounen
07-Ghost
a później sie zobaczy ^^.
Yay for Sugar Bunnies and Jewel Pets!
Oba trafiają do must see.Boshhh... Kto to ogląda?
Cześć DUDi
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ja się pewnie rzucę od razu na K-On (jako przyjemną acz relaksującą historyjkę). Z anime do sprawdzenia być może (i skończy się pewnie na tym że nie będę na bieżąco nic oglądał):
- Sengoku Basara (fajny czas akcji, luźne nawiązania do historii, raczej mocno przesadzone)
- Natsu no Arashi! (od autora school rumble, wykonanie Shaft)
- Eden of the East (zaintrygował mnie opis)
- Ristorante Paradiso
- FMA (z ciekawości jak to będzie wyglądać w stosunku do poprzednika)
- Valkyria Chronicles (mimo fajnego designu postaci gra mnie nie przekonała do siebie, może anime się uda)
No i na koniec... Souten Kouro. Tocząca się w czasach Trzech Królestw historia skupiona na postaci Cao Cao, oparta na mandze pod tym samym tytułem. Trafiłem jakiś czas temu na kilka losowych stron i muszę przyznać że wyglądało to ładnie i krwawo.
Brak nowych informacji odnośnie Rainbow mnie dołuje, anime może zostać przesunięte na kolejny sezon.
Nie wiem jak to przegapiłem na tej liście, ale to Higepiyo jest u mnie od dzisiaj wyczekiwane.
Na pewno będę oglądał:
Guin Saga
Fullmetal Alchemist
K-ON!
Pandora Hearts
Hayate no Gotoku 2
Eden of the East
Na pewno sprawdzę i raczej będę oglądał:
Hatsukoi Limited
Dragonball Kai
Saki
Asura Cryin
Tayutama
Może sprawdzę, jak mi się zachce :
Phantom ~Requiem for the Phantom~
Natsu no Arashi?
Basquash!
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2009-03-27 01:28:03)
Na pewno NIE będę oglądał:
Mainichi Kaasan
Metal Fight Beyblade
Jewelpet
Być może obejrzę:
Charady no Joke na Mainichi
Marie & Gali
Basquash!
Resztę oglądam na 100%, chyba, że nie nie będzie ang. tłumaczenia.