Nie jesteś zalogowany.
Tak, napisałem to już w innym temacie. Może jeszcze dzisiaj skończę 95
<KieR> robotic notes bylo niezle
Najwyraźniej, ale to nie powód, żeby pisać post pod postem.
...również nie powód się denerwować, bo nikt nic nie odpisywał czy jest możliwość czy nie.
A no nie da rady, sam kiedyś szukałem choćby z angielskimi subami, ale skończyło się na obejrzeniu wersji włoskiej. No jak by nie patrzeć, to w tamtych czasach wszystkie anime co leciały w TV, miały włoski dubbing z polskim lektorem. No i nigdy nie widziałem w necie jakiegokolwiek epka z lektorem.
Dziękuje za odpowiedź to przynajmniej wiem na czym stoję, pewnie dopiero jakbym się skontaktował z jakimś Francuzem lub Włochem co by przetłumaczył na eng sub co jest nikłe ;/
Poszukiwacz napisów
Pozdrawiam wszystkich.
Niech ktoś przetłumaczy KissXSis odcinek 01 (przypominam że wcześniej był odcinek 00 więc ten jest drugi) z tego co widziałem przetłumaczyła go na ang grupa Anonymous
.
Ostatnio edytowany przez pol26 (2009-09-12 14:54:50)
Ja był bym wdzięczny za przetłumaczenie major od sezonu 2 do 5 i ultra maniac z góry dzięki za pomoc.
Ostatnio edytowany przez jacekchr4 (2009-03-14 17:26:17)
Niech ktoś przetłumaczy KissXSis odcinek 01 (przypominam że wcześniej był odcinek 00 więc ten jest drugi) z tego co widziałem przetłumaczyła go na ang grupa Anonymous
To jest rozkaz?
"Skazany na zajebistość"
Prosiłabym o stworzenie napisów do "Ga-Rei: Zero" wersji [AniYoshi] odcinki od 1 do 4, jako że na stronce mamy tylko od 5 wzwyż. A odcinki od 1 do 4 są do wersji [sMi].
Ostatnio edytowany przez XAniela (2009-03-14 17:35:05)
Witam
Ma ktoś może napisy do Pumpkin Scissors???? Szczególnie do odcinków 12 - 16 i do odcinka 24.
A ja mam takie pytanko, czy ktoś się będzie brał za tłumaczenie drugiego sezonu Hayate no Gotoku ??
[SS-Eclipse] wydali epek "Hayate no Gotoku - 2nd Season - 00"
to jest bodajże OVA ale też bym prosił o przetłumaczenie ^^A 04.04.2009 ma się zacząć druga seria TV
jak ekipa nie nawali to będzie :]
Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.
Witam
Ma ktoś może napisy do Pumpkin Scissors???? Szczególnie do odcinków 12 - 16 i do odcinka 24.
Bodzio zrobił napisy 01-16, zapytaj jego, może ci prześle.
Zrobi ktoś napisy do II sezonu Moonlight Mile ? Z niewiadomych powodów są napisy tylko do I sezonu.
Jest jeszcze fajny HORROR bez napisów Jigoku Sensei Nube . Może ktoś by zrobił.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=2100
Lub lepiej Ghost Stories.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=481
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2009-03-18 03:46:22)
Niestety nie mam żadnej odpowiedzi od Bodzia. Ma może ktoś jeszcze poza nim napisy do Pumpkin Scissors?? Konkretnie do odcinków 12 - 16????
Nie napisałeś mi żadnego pm, więc czego oczekujesz? Nie śledzę wszystkich wątków na ansi ^^ I jak nie napiszesz pm to ci nie wyślę
Przepraszam mój błąd. Zamiast pm wysłałem maila przez forum. Zaraz się poprawie :-)))
Nie wiem czy bylo ale niebardzo mam czas by przejrzec calosc wiec jak powtorze to sorka czy ktos ma zamiar tlumaczyc beyblade? bo na stronce niewidzialem a jesli sa to niech ktos mnie oswieci Oo
siemanko. chciałem zapytać czy są (a jeśli tak to gdzie) napisy do Prince of Tennis (odcinki od 114 do 129) ?? bo reszta napisów jest a tych coś mi nie wyszukuje więc prosze o info.
siemanko. chciałem zapytać czy są (a jeśli tak to gdzie) napisy do Prince of Tennis (odcinki od 114 do 129) ?? bo reszta napisów jest a tych coś mi nie wyszukuje więc prosze o info.
Wiesz co ci powiem... może ich nie ma, bo nikt ich nie zrobił?
Albo usunął...
Chociaż kilka z tego przedziału widzę...
aha ale troche dziwne ze ktoś zrobił do 130 i dalej a nie zrobił 114 ) ale to kaprys tłumaczących więc bede musiał sam se tłumaczyć :|
Raczej usunięte. Zdaje się, że je wcześniej widziałem.