Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Panie i panowie, oto nadeszła wielkopomna chwila kiedy to jakże zacny i szanowny jegomość w czerwonym garniaku i gustownym kapelusiku odwiedził nasz zacofany kraj, Polskę - witamy Alucarda .
A teraz do rzeczy. Siedze sobie u dziewczyny na necie, patrze na Anime Gate i co widzę? Licencja na Hellsinga. Od razu banan na twarzy i hihihi. Trzeba się podzielić wiadomością z innymi. Premiera 1 volka przypada na kwiecień, drugi zaś na czerwiec. Pewno jak znam życie i polskie realia to wiele osób będzie kręcić nosem, ale fani i tak kupią. Ja na pewno. Miałem seryjkę w planach kiedyś, ale skoro jest na licencji, to zajmę się czym innym (taki niespodziewany zrzut mró-chan to miał być). Dodam jeszcze, że będzie wydana u nas klasyczna 13 odcinkówka, nie Ultimate, co się Gate'owi chwali, że wybiera klasyki, niż ten nowoczesny shit.
Link potwierdzający dla niedowiarków
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2009-03-18 22:37:41)
Był puszczany w TV kiedyś tam... chyba na Canal+ i/lub Hyperze.
Fajnie... ale ja jednak wolałbym Ultimate (tak wiem seria jeszcze wychodzi i przez jakiś czas niema na to najmniejszych szans).
Prawdopodobnie się w to zaopatrzę, chociaż o ile pamiętam Hellsing był tworzony w wersji 4:3, a tu mamy 16:9 (ciekawe jak bardzo będzie ścięty obraz).
co się Gate'owi chwali, że wybiera klasyki
Skoro o klasykach mowa liczę, że wezmą się też za Cowboy Bebob, NGE i Slayers (no co?)
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2009-03-18 22:53:47)
Może Hellsing będzie potem wydany w innych krajach na BD, kto wie xD
^^, fajnie, że się pojawi w Polsce na DVD ^^, trzeba się przygotować na zakup xD
Strony 1