Nie jesteś zalogowany.
Cieslak, bo ta grupa powstała specjalnie dla hentajców, których nie chcieliby wydać, np. pod szyldem SAS
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Dlaczego ciągle te hentaie? Wydać coś ciekawszego. A najlepiej coś, co ma 26 epów. Z tego, co wiem, macie sporo takich projektów, więc o co chodzi?
Zdaję sobie dobrze sprawę z tego, że "walczę teraz z wiatrakami za pomocą drewnianego miecza" (tak to się mówi? xD), ale co tam.
Sró-chan wydaje, co wydaje. Każdy ogląda hentaie.
Quithe w sumie odpowiedział jednym zdaniem na cały sens istnienia tej "przykrywki", bo "grupą" to to nie jest. Nie ma ani jednego (poza mną) stałego obywatela
Cieślak, domyślam się, że rozmawiałeś z panem k.
Zgrzyt, nie podoba się, nie ogląda się.
Od fanów dla funu.
Anime makes you stupid
Nie ma ani jednego (poza mną) stałego obywatela
A ja to co? Póki co jestem w każdym projekcie (2/2 )
A teraz wracam remontować szafę...
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
ee Rambo lepsze jakos serie wybiera ;p
ee Rambo lepsze jakos serie wybiera ;p
Nie powiedziałbym (no i część się ze mną zgodzi), albo są to loli, albo lezby, albo hent, który przyprawia o mdłości (cumshoty bleeech). No, Hatsu Inu był git i LS z przymrużeniem oka. Weźmy pod uwagę fakt, że dawno nic nie wydawał - czyżby grupa dead? Na ich forum też zbytnio ruchu nie ma.
turunks napisał:ee Rambo lepsze jakos serie wybiera ;p
Nie powiedziałbym (no i część się ze mną zgodzi), albo są to loli, albo lezby, albo hent, który przyprawia o mdłości (cumshoty bleeech). No, Hatsu Inu był git i LS z przymrużeniem oka. Weźmy pod uwagę fakt, że dawno nic nie wydawał - czyżby grupa dead? Na ich forum też zbytnio ruchu nie ma.
Bo na twoim to jest...
Do tematu:
Owszem, raczej to twór, który trzeba traktować tylko z przymrużeniem oka,
co do wyboru animców, ktoś takie rzeczy ogląda. A czy lepsze, czy gorssze od innych wydawanych u konkurencji, nie mnie to oceniać... ^^
Dobra robota, Koni;] Ściągamy i przy najbliższej okazji będziemy katować Wąskiego na spotkaniu WGA:D
Weźmy pod uwagę fakt, że dawno nic nie wydawał - czyżby grupa dead? Na ich forum też zbytnio ruchu nie ma.
"Nie martwcie się, Mró-chan już przygotowało materiał i wkrótce zaleje Was falą relków"
Autor - KiRA, wypowiedź sprzed około pół roku (pisownia poprawiona).
EDIT: Widzę, że Hiki, jako znawca wesołej twórczości Virusa, czuwa
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2009-03-19 01:34:59)
"Skazany na zajebistość"
W tym wypadku trudno mówić o jakiejkolwiek konkurencji It's for funshots xD
Wuja, Hiki poprawia; za niedługo -> wkrótce
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
It's for funshots xD
Chyba innego rodzaju "shots"
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
It's for funshots xD
Chyba innego rodzaju "shots"
Specjalny dobór słów xP
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-03-19 01:18:44)
_KiRA napisał:Weźmy pod uwagę fakt, że dawno nic nie wydawał - czyżby grupa dead? Na ich forum też zbytnio ruchu nie ma.
"Nie martwcie się, Mró-chan już przygotowało materiał i za niedługo zaleje Was falą relków"
No cóż, no to czekamy na tą powódź od Mró-chan
Bo na twoim to jest...
Bo moje top służy jako prywatna baza danych a nie warezownia i reklamownia (w porównianiu do was i waszego poprzedniego forum ). To tak na uboczu jeśli mamy się złościami wymieniać .
"Nie martwcie się, Mró-chan już przygotowało materiał i wkrótce zaleje Was falą relków"
Bo są. Mógłbym wymienić co najmniej 3 serie które powinny zostać wydane do końca, lecz czekają na ostateczne szlify (to timingu brakuje, to czego innego). No ale że Mró jest owiane ostatnio mgłą tajemnicy, tak więc nie będę zdradzał nic więcej. Z drugiej strony chyba tylko ja /aktywnie/ działam w tej grupie, jeszcze. Mi to nie przeszkadza.
Zjad, odwal się wreszcie ode mnie -.-.
turunks napisał:ee Rambo lepsze jakos serie wybiera ;p
Nie powiedziałbym (no i część się ze mną zgodzi), albo są to loli, albo lezby, albo hent, który przyprawia o mdłości (cumshoty bleeech).
no akurat mnie te elementy nie przeszkadzaja
_KiRA napisał:turunks napisał:ee Rambo lepsze jakos serie wybiera ;p
Nie powiedziałbym (no i część się ze mną zgodzi), albo są to loli, albo lezby, albo hent, który przyprawia o mdłości (cumshoty bleeech).
no akurat mnie te elementy nie przeszkadzaja
Ok. To prorokuje, że specjalnie dla Ciebie, w niedalekiej przyszłości Sró-chan wyda hardcore yaoi.... zadowolony?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
a gdzie tam Kira wymieniał yaoi ? Rambo o ile wiem tez nie wydawał nic gejowatego ;p.
Ale jakbyscie wydali np. cos z loli to juz inna historia
Loli jest 'zakazane' w naszym kraju-raju;] Yaoi róbcie, sprawdzimy jak zwykle na Wąskim
Loli jest 'zakazane' w naszym kraju-raju;]
nieee to jakis koszmar.....to znaczy, ze jestem przestępcą ? ;p
Yaoi róbcie, sprawdzimy jak zwykle na Wąskim
BTW zauważyłem jakos, ze temat yaoi odżywa na tym forum, po spotkaniach "warszawskiej gromadki ANSI" ;p. Ładnie sie stolyca bawi hehe
"Nie ma czasu. Muszę dość" - czyżby Pan od typesettingu "przelał swoje myśli na papier"?
pewnie jedną ręką trudno sie pisze ;p