Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Zapraszam do sciagania. Pierwszy epek Ga-Rei Zero.
Dane techniczne
video: h264; 848x480; 23,976
audio: mp3
napisy: Jinja-Temple w osobie: tlumaczenie: Sacredus , korekta: ghostpl22,timing: KieR
hardsub: kodowanie, efekty i typesetting: Anonim
do pobrania z megaupload: http://www.megaupload.com/pl/?d=G91TFVP0
Z jakiej wersji jest to hardsub? censored czy uncensored?
Prawdopodobnie ocenzurowanej, ponieważ bez cenzury się nawet sciagać nie opłaca, bardzo słaba jakość. A więc trzeba czekać na DVD to bedzie można obejrzeć bez cenzury
Jezeli chodzi o zaciemnienie podczas ostanich scen, tak, wstepuje. Co liczac jest zabawne.. ale jest. Jak wyjdzie dvd, prawdopodobnie jak uda mi sie je sciagnac/sciagnac rawa z dvd, byc moze wyda sie wersje z dvd - zalezy od czasu, checi i roznic miedzy wersjami TV i DVD. Czym wiecej bedzie roznic, tym wieksze szanse ze bedzie wersja z dvd.
żyje.. i wkrótce będą nowe odcinki
no i o to drugi odcinek: megaupload
Wyglada na to, ze uploadujac na MU wkradł sie bład.. suma CRC pomiedzy plikiem ktory mam na dysku, a sciagnietego z MU są rozne. Co prawda nie wystepuja chyba zadne problemy z odtwarzaniem, ale jednak.. cos jest nie tak ^^.
po swietach razem z 3 odcinkiem zrobie zbiorczego torrenta 1-3. Reszta bedzie wydawana w paczkach po 3 odcinki.
Qrde a chciałem robic ten projekt we współpracy razem z nimi
jedna scene mnie rozbawila... znaczy cenzura. Wiec wydam rowniez wersje dvd.
Plan przedstawia sie nastepujaca i beda wydane 2 wersje, jedne z rawow.. co by nie czekac na kolejne dvd i wersja dvd jak beda sie pokolei pojawiac, narazie odcinki 1-2. dvd juz mam w swoich rekach.
Jest taki moment, że miecz wchodzi w ciało. Widać miecz, ale miejsce, które przebija, jest zakryte szarą elipsą. To było w którymś z ostatnich odcinków.
Lepiej poczekać z wypuszczeniem, aż wyjdzie DVD, a teraz zająć się przygotowaniem napisów.
Jak tam prace nad projektem, coś się dzieje ?
Strony 1