Nie jesteś zalogowany.
Szukam jakiegokolwiek torrenta, linków do MU, RS itp. lub w ostateczności czegokolwiek skąd mogę ściągnąć: [Shinsen-Subs] D.Gray-man 83-103
TU masz DDL ale nie wiem jakiej grupy.
Tutaj masz na MU kilka odcinków, których potrzebujesz ale nie wiem czy wszystkie są od tej grupy co chcesz.
Tutaj masz też na MU ale nie wiem czy wszystkie odnośniki działają.
Szukam pewnych napisów ;>
Tak w ogole, to najpierw zapytam czy istnieją jakieś xD (ansi przegladałem, ale była tego masa i mogłem cos pominąć^^)
Chpdzi o napisy do Speciali dla serii Gundam Seed i Gundam Seed Destiny, jest ich:
GS- 3 filmy, GS Destiny- 4 Filmy, np.
To są kinowe wersje opowiadające całą historię zawartą w obu seriach TV.
(SEED ja i SEED Destiny) kolejno są 3 dla SEED'a i 4 dla Destiny plus chyba dodatkowy odcinek final plus jak i OVA Stargazer...
Swego czasu tłumaczyłem to całość wszystkie te filmy na potrzeby grupy fdsubs jednak jak wiadomo grupa przestała póki co istnieć jakiś czas temu, a skrypty cóż... wciąż posiadam wersje robocze bez korekty (tak samo jak do kilku odcinków samej serii), ale niekoniecznie jakoś widzi mi się ich upublicznianie [; bynajmniej nie teraz...
Ostatnio edytowany przez Isao (2009-03-21 21:30:58)
poszukuje specjali i oavek z kodomo no jikan raw albo softsuby może być torrent byle żywy, chociaż preferuje ddl
Ponawiam prośbę o namiar na RAWy Akagiego. Torrenty od l33t-raws stoją w miejscu...
...
Ponawiam prośbę o namiar na RAWy Akagiego. Torrenty od l33t-raws stoją w miejscu...
Tak, też to sprawdzałem i to dobre ponad pół roku temu Możliwe, że qwig będzie rzucał rawy (albo już zaczął z pierwszymi kilkoma epkami) przy okazji tworzenia mi workrawów. Możesz mu napisać PM-a z pytaniem.
Kurna, 1 ep przetłumaczony, na spotkaniu mahjongowym lud mnie popędzał o ruszenie tyłka w końcu. Ruszę korektorów i 1 sub powinien pojawić się w następnym tygodniu (bo dziś niedziela xD), a sam zacznę tłumaczyć następne, a potem hardka się zacznie.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Poszukuję anime:
witchblade
jakieś softsuby lub rawy do których pasują napisy
Torrenty lub mu
u mnie ten torrent jest offline
Z torrentem może być ciężko, dlatego radzę ściągnąć z bota grupy AnimeFreakz.
by się przydała instrukcja jak z tego się pobiera bo ja nie kminie co ty do mnie piszesz
Na forum są trzy trzy tutoriale, wystarczy poszukać.
Dodam tylko, że dulu chodziło o pobieranie anime za pomocą mIRCa. A poniżej linki do tych tematów:
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=230211
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=220704
Lub anglojęzyczny http://www.kasshin.net/leech_guide.swf
Ostatnio edytowany przez jinjej (2009-03-23 16:30:59)
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
załapałem o co w tym chodzi thx
Ostatnio edytowany przez Ma3y (2009-03-23 17:35:45)
Anidb wszystko ci powiem, tam masz link do ich strony itp.
Ja się uczyłem ściągać z tego
Masz komendy i kanały do grupy arigatou bo niby znalazłem też do AnimeFreakz ale trzeba czekać bo są kolejki
serwer: irc.rizon.net
kanał na rizonie: #nibl
komendy: /msg [Arigatou]MrRoboto xdcc send x
W miejsce x: #521 - #544
Tu i tu (kanał #news) masz stronki na których możesz szukać anime. Klikasz i komendy same ci się pokazują więc wystarczy skopiować i już wszystko masz.
I tak jak napisał:
Anidb wszystko ci powiem, tam masz link do ich strony itp.
Poszukuję jakiegokolwiek DDL do anime o jakże wszystko mówiącym tytule:
Yokoyama Mitsuteru Sangokushi (Romance of the Three Kingdoms)
Suba do tego dzieła wydała tylko jedna grupa, która jest tak martwa jak połowa
naszych rodzimych
Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczny [;
Poszukuję jakiegokolwiek DDL do anime o jakże wszystko mówiącym tytule:
Yokoyama Mitsuteru Sangokushi (Romance of the Three Kingdoms)
Suba do tego dzieła wydała tylko jedna grupa, która jest tak martwa jak połowa
naszych rodzimych
Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczny [;
MU może być? Jeśli tak, to:
Klik. Do 41 epka.
Ostatnio edytowany przez Krzyżu (2009-03-25 01:12:11)
Poszukuje Zoku Sayonara Zetsubou Sensei w dobrej jakości najlepiej wrzucone na rapida
Desperacko poszukuję Slayers Excellent, Slayers Special, Gekijouban Slayers, Slayers Return, Slayers Great oraz Slayers Gorgeous tylko i wyłącznie od Anime-Ancestors. Akceptuję wszystko. Będę wielce zobowiązany.
@Zgrzyt, najlepszy to chyba będzie rawek od Hensin. Całkiem zdrowy i wydajny torek o tutaj: http://isohunt.com/torrent_details/6934 … ab=summary.