Nie jesteś zalogowany.
Któryś z (nie pamiętam który *baka*) Super Robot Taisen.
Zgadza się.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
To ode mnie kawałek xD:
KWA KWA KWA xD
Haibane Renmei
Ano, niewątpliwie ^^.
Witch Hunter Robin?
SethZero, przykro mi, ale jest to opening 1 sezonu. Kythwena, dobra odpowiedź, dajesz dalej
Hmm mam 2 sezon Tokyo Majin na kompie, puszczam i gra ten ACID, wiec z tego co widze to i w 1 jak i w 2 sezonie był ten sam OP. Zostałem oszukany jednym słowem :/
Nie chwale sie tym, ze pisze poprawnie po polsku.
Nie uzywam polskich znakow, bo to pedalskie - prawdziwi mezczyzni nie musza malowac ogonkow.
Co do muzyki poważnej dorzuciłabym jeszcze, że zazwyczaj utwory są w zupełnie innej aranżacji.
Zamierzeniem poruszenia przeze mnie powyższego problemu nie było odnoszenie się do utworów o różnych interpretacjach tylko identycznych (tak jak przytoczony przeze mnie utwór A. Dvoraka co do zasady występuje w jednej interpretacji), gdyż jak wskazałaś inne wykonanie jest w stanie umożliwić zgadującemu rozróżnienie z którego OST pochodzi.
Edit:
Może czas najwyższy aby osoba, która założyła topic uregulowała kwestię tego, czy bierzemy pod uwagę wolę zadającego zagadkę w odniesieniu do tego co jest prawidłową odpowiedzią, czy też "bawimy" się w udowadnianie, że dany utwór pochodzi z innego OST i wtedy uznajemy odpowiedź inną niż przewidziana przez autora zagadki. Rozwiązałoby to w przyszłości podobne problemy jak z odpowiedzią SethZero.
Ostatnio edytowany przez jinjej (2009-03-23 13:19:01)
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Może tak jakaś podpowiedź ?;p.
Nie mam pojęcia co to jest, ale z chęcią się dowiem, może jakaś mała podpowiedź?
lol Nikt nawet nie spróbuje? -.-`
~Krzyżu - nie
~Kythwena - nope
Wkrótce dam ostateczną podpowiedź, o ile nikt nie trafi
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2009-03-28 22:15:41)
Teraz nie powinno być już wątpliwości
Chyba zagadka okazała się prawdziwym kilerem ...
Ostatnio edytowany przez jinjej (2009-03-30 21:01:21)
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Czysty strzał Gundam 00?
SethZero, ta piosenka pojawia się bodajże w 5 epach 2 sezonu, ale później, jest już inna piosenka (również ACID'u), która to właśnie jest ogólnym OPem drugiego sezonu. Zresztą to tylko gra, nie ma co się rozwodzić nad tym...
Ostatnio edytowany przez gu4rd (2009-03-30 21:22:36)
Naprawdę nie spodziewałem się, że będzie ona taka trudna
<tu był link>
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2009-03-30 23:22:31)