Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Samurai Champloo jest fajne ale zdarza się , że gdzieniegdzie jest nudny a afro nie, dlatego wole afro i dlatego że mam fajniejszy klimat niż Samurai Champloo
ps. następny raz nie będę pisał na kacu
ps2. Envie w mój nick tylko czysty przypadek i tyle lat nie mam
Ostatnio edytowany przez bnn1983 (2009-05-02 17:33:34)
Samurai Champloo jest fajne ale się gdzie jest nudny a afro nie dlatego wole afro i nie tylko
Hmm?
Z mojego punktu widzenia:
grafika: Samurai Champloo = Afro Samurai
Muzyka: Samurai Champloo > Afro Samurai
Postacie: Samurai Champloo >> Afro Samurai
Fabuła: Samurai Champloo >>> Afro SamuraiKrótko mówiąc: Samurai Champloo >> Afro Samurai.
Zgadzam się w 100%. Samurai Champloo dużo lepsze.
bnn1983 napisał:Samurai Champloo jest fajne ale się gdzie jest nudny a afro nie dlatego wole afro i nie tylko
Hmm?
Myślę, że chciał/a powiedzieć: "Samurai Champloo jest fajne ale zdarza się , że gdzieniegdzie jest nudny a afro nie, dlatego wole afro i nie tylko".
Tylko o co chodzi z tym "i nie tylko"???
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Champloo nudny ???
Co za bluźnierstwo
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Samurai Champloo jest fajne ale się gdzie jest nudny a afro nie dlatego wole afro i nie tylko
Zmiażdżyła mnie ta wypowiedź
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
Zastanawia mnie, czy nick tego użytkownika wskazuje na rocznik, w którym się on urodził, bo jeśli tak, to powodzenia w życiu
Siemka mam prosbe.Mianowicie czy moglby mi ktos podac stronke na ktorej moge obejrzec odcinki samuraja champloo. z gory dziekuje
Siemka mam prosbe.Mianowicie czy moglby mi ktos podac stronke na ktorej moge obejrzec odcinki samuraja champloo. z gory dziekuje
Samurai Champloo ma licencję w Polsce. Radzę szczęścia poszukać gdzie indziej, na przykład w salonie Empiku, bo tutaj Ci raczej nikt stronki nie poda
Ostatnio edytowany przez Asan (2009-05-01 21:20:49)
Wpisz sobie w Google "kreskowki fani". Resztę pozostawiam twojej inteligencji
Ostatnio edytowany przez bager (2009-05-02 11:03:06)
~bager za samo podawanie linków do anime zlicencjonowanych w polsce grozi perm ban... więc imo się kwalifikujesz bądź co bądź...
Hehe Poprawione. Teraz nie ma już żadnych linków.
Ostatnio edytowany przez bager (2009-05-02 11:00:47)
Afro vs. Champloo
Ja tam stawiam na remis. Żadna z tych serii mnie nie urzekła, ale nie uważam to za dno produkcji japońskich. Chociaż, podoba mi się głos w Afro, w końcu nie byle kto go podkładał
Dla mnie ważna w anime jest muzyka jak i walka a Afro Samurai jest idealnym tego przykładem.
Co do fabuły to jest dość ciekawa,a grafika jest dobrze skomponowana tak jak w filmie kinowym;]XD
Strony Poprzednia 1 2