Nie jesteś zalogowany.
A nich będzie jedna wersja napisów, ale żeby była bardzo dobra, to mi wystarczy.
Nazwy mam gdzieś, bo i tak, i tak będę to słyszał.
Ostatnio edytowany przez dulu (2009-03-24 22:26:48)
Seria ma trwać około roku (50-52 odcinki), ma to być wierna kontynuacja mangi. Jak dla mnie nowa historia bo po obejrzeniu "fillerowo-alternatywnej" pierwszej wersji FMA nie interesowało mnie na tyle, aby sięgnąć po papierowy odpowiednik.
A nowego FMA oglądać będę tylko dlatego, że robi go ponownie BONES i z pewnością animacja będzie gniotła kule, dodatkowo wszystko w HD.
To synonimy słowa pełny:
pełen, pełniutki, pełniuteńki, napełniony, wypełniony, zapełniony, zatłoczony, nasycony, pokryty, obfitujący w coś, zupełny, kompletny, cały, całkowity, totalny, nieograniczony, absolutny, stuprocentowy, kulminacyjny, maksymalny, wyczerpujący, całą gębą, przepełniony, przeniknięty, przepojony, owładnięty, masywny, lity.
Niektóre sa w innym sensie, ale niech każdy dobierze sobie odpowiednik do FMA jaki chce. Jestem ciekaw jakie macie pomysły
To ja chcę "stuprocentowostalowy". xD
Jak dla mnie to "pełniuteńkometalowy", takie sweet
Ostatnio edytowany przez dzadzar (2009-03-24 22:55:58)
O.o właśnie teraz spostrzegłem ze piszą tu osoby z nickami których nie znam @___@ grono ANSI się powiększa o nowe pokolenia 16 latków.
w ch*jStolowoMeatolwy i gitara.
Zgrzyt, a Tyś jest starym pokoleniem... ilolatków xD? Tak z ciekawości xD?
Widzę, że jest konkurs na najoryginalniejszą nazwę co xP?
Naprawdę, jaką różnicę wam sprawi jaka to będzie nazwa... i tak będziecie wiedzieć o co chodzi, a że jednemu jedno lepiej pasuj, a drugiemu co innego to naprawdę sprawa indywidualna każdej osóbki xP.
Taa, może by tak zrobić połączenie wszystkich synonimów w jedną nazwę xD było by długie, bo długie ale miało by to coś ;p
A co z synonimami słowa metal: kruszec, stop?
Teraz dodajcie do tego synonimy slowa pełny.
Sprawdzcie co wyjdzie... hehehe...
Ostatnio edytowany przez Karlitos (2009-03-24 23:52:37)
MaksymalnieMetalowy Alchemik, alboo... ZatłoczonyMetalem Alchemik XD
to było by sexi , co najmniej ;p
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||
Mi tam i tak chyba najbardziej się spodobałą opcja dzadzara - "pełniuteńkometalowy"
Temat poszedł w naprawdę ciekawym kierunku. Nie no, teraz mam tyle opcji, że głowa mała. Ktoś tam wspomniał o kilku wersjach napisów - większej głupoty nie słyszałem. Tak jak wspomniał bodzio, najlepiej kierować się własną wizją. Nie mówię, że nie wolno kierować się opiniami innych, tzw. wymagania, jednakże chciałbym zaznaczyć, że trzeba wybrać taką wersję, którą będzie się dobrze odmianiała i w miarę możliwości krótką. Cóż, zobaczymy, co z tego będzie i co korektorzy powiedzą na moją propozycję. Jednakże śmiem już stwierdzić, że od KA nie ujrzyjcie napisów w kilku wersjach, bo uważam to za bardzo głupi pomysł.
bodzio, mam się nie martwić o dobre grupy? Luknąłeś na anidb? xD Na razie nie ma nic konkretnego. Miejmy nadzieję, że jakaś dobra grupa się za to wezmie, bo w innym przypadku może być ciekawie. xD
BTW... Jeśli dobrze pójdzie, to 4 osoby będą to tłumaczyć. xD
Ostatnio edytowany przez cieslak (2009-03-25 10:19:46)
ja sądzę, że pierwszy ep to nawet z 10 przetłumaczy xD
Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.
Z tego co się orientuję 13 lub 16 grup zamierza to tłumaczyć na angielski, z czego zapewne tylko 2 będą się nadawały do oglądania...
Biorąc pod uwagę, że napisy od tych dwóch grup nie ukażą się tak ekspresowo jak reszta shit subów, to pewnie większość będzie tłumaczyła z tego wcześniejszego bublu.
Sporawo, cóż, ja będę czekał na te dwie.
Może zdradzicie na czyje suby warto czekać i skąd wiecie kto się za to będzie brał. Ja na anidb widzę tylko 5 grup.
Może zdradzicie na czyje suby warto czekać i skąd wiecie kto się za to będzie brał. Ja na anidb widzę tylko 5 grup.
http://www.fansubwiki.com/Who_Subs_What:_SPRING_2009
I tak nie ma się specjalnie z czego cieszyć. Amerykańce zlicencjonują to po paru odcinkach i serię dokończą jedynie syfiaste grupy.
to na 3 grupy warto poczekać...
nie zlicencjonują tego aż tak szybko, więc się nie martw
Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.
Dragmaru napisał:Może zdradzicie na czyje suby warto czekać i skąd wiecie kto się za to będzie brał. Ja na anidb widzę tylko 5 grup.
http://www.fansubwiki.com/Who_Subs_What:_SPRING_2009
I tak nie ma się specjalnie z czego cieszyć. Amerykańce zlicencjonują to po paru odcinkach i serię dokończą jedynie syfiaste grupy.
A na czyje warto czekać?