Nie jesteś zalogowany.
No i mamy kolejne 2 epki a dokładnie 25 i 26 ktore wyszły jako dodatki do płyt dvd http://tracker.manga-ton1x.net/
Wielkie dzięki!!!!!!!!!! Już ściągam !!!!!!!!!!!! :P:P:P:P:P:
Ale duzo tutaj fanów na ty ściągniu, aż miło popatrzeć że lubią to anime. :D
Też się cieszę ale trzeba będzie skądś wziąć te dwa epki z napisami bo przecież trzeba to jakoś przetłumaczyć.
Pozdro.
Ta nimrod ty to robisz nie???? Jesteś w tym naprawde dobry!!!
Może trzeba bezpośrednio się do niego zwrócić z tą prośbą. Mi się podobało jego tłumaczenie.
Jak fajnie w tym linku. dodali pictura okładki.
Już obejrzłam 25 i 26. No i powiem jednym słowem Kawaiiiiiiiiiii. :P:P
Jak by ktoś jeszcze potrzebował to jest DD na http://www.hokagesama.glt.pl/
Bah. Obejrzałem serię TV [1-24] i spodobało mi się. Nawet bardzo. Ale po obejrzeniu filmu... Cudeńko...
Pozostaje jeszcze Adventures of mini Goddess ^^
BTW: Ep 26 na tej stronie nie działa, ma ktoś inny? Ofc DDL ^^
Witam
Czy wie może ktoś gdzie mogę znaleźć torrent do pierwszego odcinka Ah My Goddess tv ?
Z góry wielkie dzięki.
~Ravelin@Marokiro Jesli chcesz możesz tutaj spojrzeć - może niema tutaj pojedyńczego epka ale jesli posiadasz Azerusz to takowy można wyodrębnić. Najlepszy to z DVD, przynajmniej dla mnie jak narazie.
Dzięki constans73 dokładnie o to mi chodziło
Coś wspaniałego !!! Na AniDB.net jest informacja o kontynuacji Ah! My Goddess TV. A oto i ona !!!
Ale możemy przypuszczać że jak ta informacja od wydawcy będzie juz pewna. To na tej stronie informacja będzie już dokładniejsza.
Osobiście ciesze się każdą informacją, bo każda informacja nawet będąca pogłoską daje prawo sądzić że to pewna informacja.
Dla takiego maniaka w pozytywnym sensie to tylko jeszcze jeden powód do radości.
LUCKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xD xD
> bo każda informacja nawet będąca
> pogłoską daje prawo sądzić że to pewna informacja.
Wiesz 'pogloska' a 'pewna informacja' to dwie rozne rzeczy. Pogloska moze dopiero stac sie pewna informacja jak ktos z ludzi znajacych sie na rzeczy ja potwierdzi. Rownie dobrze moze zostac zdementowana i nie bedzie pewna informacja.
Coś niesamowitego, dzisiaj w telewizji japońskiej ma być emitowany pierwszy odcinek
Ah! My Goddess TV2.
Normalnie fajnie.8-D8-D8-D8-D
Tutaj jest AniDB informacja o tym niezwykłym wydarzeniu.[okej][okej][okej]
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-04-06 12:44:39)