Nie jesteś zalogowany.
czolgi: done
Alfista Thx
Puuu Chodzi ci o to ? http://www.youtube.com/watch?v=GNqC1hD9SxQ
Nie wiem czy to, bo coś słyszałem że do jakiegoś innego jest też robione.
Ale może się przesłyszałem ;P
ファンのファンのために
Czołgi, a dałoby się ustawić serwer gry LiveForSpeed? Wiele mi nie trzeba, 8-10 miejsc na serwerze. To samo pytanie do alfisty. Teoretycznie 500MB i nieograniczony transfer wystarczy do serwerka gry. Skoro seedbox chodzi to dedyk LFS'a też pociągnie.
Ostatnio edytowany przez Cain (2009-03-22 01:39:40)
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Zrobiliście podobno suba do Pandora Hearts (tj. trailera), mógłbym się dowiedzieć jak go ściągnąć, bo szukałem kilka minut xP...
nie dawany był do ściągania, gdyż jego jakoś przeraża (wystarczy spojrzeć na Oficjalną stronę tego anime) i tak został użyty ten lepszy jakościowo (640x368).
Jak dla mnie to ten trailer był baaardzo okrojony ^^, co tylko co napisali 2 zdania i to wszystko... szkoda mogli się postarać o więcej ;D ale manga jest naprawdę świetna, więc mam nadzieję, że zostanie to przeniesione na obraz w tym samym klimacie etc.
Ja też, w sumie z tego powodu będę to tłumaczył xD... Dlatego mnie interesowało jak to zrobiliście ^^... A jakość trailera... fakt, nie poraża ^^".
to i tak nawet nieźle wyszło xD porównując to do tego małego okienka na oficjalnej stronie XD
Eh , a ja już myślałem że coś nowego się pojawiło ;p
---
Dodałem w kuchni japońskiej opisy sosów ;p
ファンのファンのために
Chcę przypomnieć że ruszyła zabawa :p
Zagadkowy Topic Anime - Jakie to Anime?
Zagadkowy Topic Cosplay - Jaka to postać Cosplay ?
Oczywiście rozdaję nagrody Manga/Anime, dla osób z największą ilością punktów.
Zapraszam :] :]
ファンのファンのために
Szukam Chętnych do uploadowania Anime/Manga/Music.
W zamian daję FTP
ファンのファンのために
Grupa poszukuje Korektora/Timingowca.
ファンのファンのために
No nie bardzo.
Widzę kolosalną różnicę.
W dodatku to co jest na twojej stronie niestety jest to standardowy skrypt PHP-fusion.
Na mojej stronie nie posiadam duplikowanych skryptów :]
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2009-03-27 22:39:39)
ファンのファンのために
No nie bardzo.
Widzę kolosalną różnicę.
W dodatku to co jest na twojej stronie niestety jest to standardowy skrypt PHP-fusion.
Na mojej stronie nie posiadam duplikowanych skryptów :]
Nie miałem na myśli zanych skryptów, tylko sam układ
Pierwszy raz jestem na tej stronie którą mi podałeś.
A co do układu widziałem mnóstwo takich, i to jeszcze bardziej rozwiniętych od mojego.
Czysty przypadek ;]
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2009-03-27 22:51:48)
ファンのファンのために
Jak coś jest dobre to po co kombinować ;p
Jeszcze wyjdzie zaraz draka jak z tym sławnym motywem ASCII pewnej grupy, który to ktoś skopiował wydając swoje napisy.
zgadza się ^^, czysty przypadek XD
stary xD jakby z tego draka miała wyjść to by pewnie sporo grup w niej brało udział a jak to napisałeś skoro coś jest dobre to po co to zmieniać
Niezależnie czy przypadek, czy nie... to jednak macie lepszy lay niż NNH, chociaż i tak sporo mu brakuje do perfekcji, no i żeby artykuły były rzetelne i poprawne językowo ^^.
Pyuuu nie ma rzeczy perfekcyjnych ;]
ファンのファンのために
Ale warto dążyć do perfekcji ^^.
Pyuuu oczywiście tego nie zaprzeczę ;]
ファンのファンのために