Nie jesteś zalogowany.
Literówka w 8 epie przy 19:33 "Potrafiłbyś poświęcić się dla dobro przyjaciół" Chyba powinno być "dobra przyjaciół"?
I zastanawiam się czy przy scenach z opisem np. "Wyobraźnia Tsubasy" być mają białe litery na niebieskim tle na górze ekranu ? Czy tak powinno być? Dałbym screena, ale mam jakieś dziwne problemy z ich zrobieniem.
Literówka w 8 epie przy 19:33 "Potrafiłbyś poświęcić się dla dobro przyjaciół" Chyba powinno być "dobra przyjaciół"?
I zastanawiam się czy przy scenach z opisem np. "Wyobraźnia Tsubasy" być mają białe litery na niebieskim tle na górze ekranu ? Czy tak powinno być? Dałbym screena, ale mam jakieś dziwne problemy z ich zrobieniem.
Kurczę, z tego, co pamiętam, kombinowałem coś przy tym zdaniu przy poprawkach od DUDiego i musiałem wtedy strzelić gafę. My bad. Wyobraźnie tylko w formie notek, bo komu potrzebne kombinowanie z type. Jeśli nie o to chodzi, to bardzo łatwo się robi screeny w aegisubie (open video i przy kliknięciu prawym na obraz pojawi się opcja).
Jak łatwo i szybko zrobił się screenshot w aegisubie
Chyba nie ma błędów ( nie znam fachowego nazewnictwa, więc nie wiem co masz na myśli przy "kombinowanie z type" ), tylko się pytam czy u mnie prawidłowo się wyświetla. (Rodzajem czcionki na obrazku się nie przejmuj, bo aegisub mi właściwej nie załadował, ale w innym playerze jest dobrze.)
Jak łatwo i szybko zrobił się screenshot w aegisubie
Chyba nie ma błędów ( nie znam fachowego nazewnictwa, więc nie wiem co masz na myśli przy "kombinowanie z type" )
Ja też nie znam. xD Chodziło mi o to, że nie chciało mi się męczyć nad tym, żeby ustawić tekst w tej ramce i dobrać pasującą do tego czcionkę. Wolę notki.
Właśnie tak miało być.
Właśnie to oglądam i u mnie nie ma tego niebieskiego tła.
Nie mam pojęcia dlaczego.
PS. Niedługo wrzucę linki ddl.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2009-03-29 11:31:47)
lb333
---
Będę musiał zlookać twoją wersję . bo oglądałem w 640x480 ;p
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2009-03-29 11:33:39)
ファンのファンのために
Dzięki uprzejmości czolgiego, wrzuciłem wszystko, co wydałem do tej pory na serwer.
Linki DDL:
Odcinek 1.
Odcinek 2.
Odcinek 3.
Odcinek 4.
Odcinek 5.
Odcinek 6.
Odcinek 7.
Odcinek 8.
Hasło:
lb333
Wiedziałem, że o czymś zapomniałem. xD
Ostatnio edytowany przez lb333 (2009-03-29 17:37:43)
I co z projektem? Bo już od prawie miesiąca nie ma nowych epów...
Taki sub promocyjny* - żeby pokazać prawdopodobnie najlepsze anime sezonu (wszyscy tylko K-ON i FMA ). Przynajmniej po pierwszym epku na takie się zapowiada. Trochę nietypowe dla anime - w openingu Oasis i nawiązania do amerykańskich filmów. Myślę, że warto obejrzeć.
*czyli następnego odcinka raczej nie będzie i liczę, że ktoś to ładnie wyda.
Tyle co do następnych epów.
nie załamuj mnie, a ja się tu z mężem nakręciłam i czekamy, i czekamy i nakręcamy się jeszcze bardziej, a tu lipa ;(
Axel_D, ale jeśli się nie mylę, to ten opis dotyczył "Eden of the East", a temat jest o "Asu no Yoichi".
Ostatnio edytowany przez Nighthanter (2009-04-20 18:55:39)
lb333 napisał:Taki sub promocyjny* - żeby pokazać prawdopodobnie najlepsze anime sezonu (wszyscy tylko K-ON i FMA ). Przynajmniej po pierwszym epku na takie się zapowiada. Trochę nietypowe dla anime - w openingu Oasis i nawiązania do amerykańskich filmów. Myślę, że warto obejrzeć.
*czyli następnego odcinka raczej nie będzie i liczę, że ktoś to ładnie wyda.Tyle co do następnych epów.
rafcio_21 raczej pytał co dalej z "Asu no Yoichi" a nie z promocyjnym "Higashi no Eden". Słowa lb333 odnośnie "AnY": Jak wyjdą wszystkie rawy, to wydam ostatnie epy jednocześnie.