Nie jesteś zalogowany.
Nie no bez jaj xD gratuluję tym wyżej poruszonym
prowokator
sierściuchy xD
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2009-03-28 23:21:54)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Nawet nie chodzi o to czy biore na serio to że jakiś debil napisał coś takiego i w to wierze, że tak robi, tylko o sam fakt że musiał mieć nieźle popierdolone w głowie żeby takie coś napisać, bo niby po co? Dla śmiechu? Jakoś mnie to nie śmieszy.... no ale ok, ludzie różne poczucie humoru mają.
A tak żeby offtobu nie było toooo Beer is good! ;p.
Ostatnio edytowany przez maryska (2009-03-28 23:31:56)
maryska napisał:takich debili trzeba obdzierać powoli ze skóry i miejsca jej pozbawione często posypywać solą i polewać spirytusem w celu spotęgowanie bólu - tak jestem uczulony na takich ludzi i w tym jedynym przypadku rozumiem Hitlera
YHBT!
Mnie bawi. Nieźle się uśmiałem
Żeby nie było, że zaśmiecam:
DiamondBack, żeby to było jeszcze w jakikolwiek sposób śmieszne... Ale nie jest, jest żałosne i tyle. Śmieszy Cię opis napier... kobiet? Mnie wcale. Zabawniejsze były furgające penisy
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
<wiech> bash jest lepszy od Jezusa
<wiech> zmartwychwstał po jednym dniu
Nie Quithe nie śmieszy. Śmieszy mnie za to paradoks gdzie pisze o czymś "złym" całkiem zabawnie (dodając obrazowe emotki) mimo całkiem poważnie wyglądającego tekstu. Możesz nie lubieć takiego humoru ale nie traktuj mnie jakbym miał coś nieteges z głową - zlituj się :|
Nie ukrywam ze nawet tak jak Quithe'a nawet zart mnie nie bawia. Fakt faceci wymachujacy fujarami bylo o kilka klas lepsi. To rtak samo jak nie bardzo toleruje kawalow o zydach i krematoriach. Sa pewne rzeczy, z ktorych zwyczajnie nie powinno sie robic jaj.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
luki349 napisał:maryska napisał:Ktoś musi mieć nieźle zjechane poczucie humoru, albo być ostro poj*banym....
takich debili trzeba obdzierać powoli ze skóry i miejsca jej pozbawione często posypywać solą i polewać spirytusem w celu spotęgowanie bólu - tak jestem uczulony na takich ludzi i w tym jedynym przypadku rozumiem Hitlera
YHBT!
Jeśli cie to bawi to zasięgnij rady psychologa, a i współczuje twojej dziewczynie...
Humor dla chorych ludzi i tyle, może seryjnego mordercy to rozśmiesza do łez, ale mnie NIE!
Nie chwale sie tym, ze pisze poprawnie po polsku.
Nie uzywam polskich znakow, bo to pedalskie - prawdziwi mezczyzni nie musza malowac ogonkow.
Nie ukrywam ze nawet tak jak Quithe'a nawet zart mnie nie bawia. Fakt faceci wymachujacy fujarami bylo o kilka klas lepsi. To rtak samo jak nie bardzo toleruje kawalow o zydach i krematoriach. Sa pewne rzeczy, z ktorych zwyczajnie nie powinno sie robic jaj.
Niby dlaczego nie?! Powiedz mi dlaczego można sobie robić jaja z żulów, grubych bab, piłkarzy, policjantów i polityków a nie mogę obrażać żydów?! Powiedz mi DLACZEGO mam ich traktować wyjątkowo i nie móc nic na nich powiedzieć? Bo zostanę nazwany antysemitą? Dlaczego nie można porobić sobie żartów z czegoś takiego jak przemoc? Bo zostane nazwany "popierdoleńcem"? Ja rozumiem jedna osoba ale tu już się robi nagonka. Proponuję przeczytać http://kominek.blox.pl/2008/01/JAK-ZOST … SISTA.html
DUDi napisał:luki349 napisał:takich debili trzeba obdzierać powoli ze skóry i miejsca jej pozbawione często posypywać solą i polewać spirytusem w celu spotęgowanie bólu - tak jestem uczulony na takich ludzi i w tym jedynym przypadku rozumiem Hitlera
YHBT!
Jeśli cie to bawi to zasięgnij rady psychologa, a i współczuje twojej dziewczynie...
Humor dla chorych ludzi i tyle, może seryjnego mordercy to rozśmiesza do łez, ale mnie NIE!
Pewnie dlatego Dudi nie ma dziewczyny xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
DiamondBack wez ty k*rwa za przeproszeniem wyjdz kiedyś z domu i zobacz jak świat wygląda...u nas za takie hasła by cie przywiązali do słupa i ściągneli gacie.
Peace & Love
Nie uzywam polskich znakow, bo to pedalskie - prawdziwi mezczyzni nie musza malowac ogonkow.
nie masz wpływu na to czy jesteś żydem, czarnym, czy pedałem, a na to czy jesteś żulem, piłkarzem masz, więc nie wyśmiewam ciebie ale twoje decyzje....
Ostatnio edytowany przez luki349 (2009-03-29 00:31:56)
DiamondBack wez ty k*rwa za przeproszeniem wyjdz kiedyś z domu i zobacz jak świat wygląda...u nas za takie hasła by cie przywiązali do słupa i ściągneli gacie.
Peace & Love
Gdzie? W Afryce?
luki wejdź jeszcze raz na ten blog i przeczytaj co jest napisane pod glownym logo. A teraz zamknij tamte okno i tam nie wracaj
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2009-03-29 00:41:42)
Do wywalenia >.<
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2009-03-29 00:39:31)
luki wejdź jeszcze raz na tego bloga i przeczytaj co jest napisane pod glownym logo. A teraz zamknij tamte okno i tam nie wracaj
czyli twierdzisz, że można się urodzić bezrobotnym, albo że nie uczenie się w szkole jest uwarunkowane genetycznie i mimo wszytko powinienm dostawać same 5+... ciekawe, bardzo ciekawe...
luki niema co z chłopakiem dyskutować, on żyje w swoim własnym świecie...
DiamondBack napisał:nie masz wpływu na to czy jesteś żydem, czarnym, czy pedałem, a na to czy jesteś żulem, piłkarzem masz, więc nie wyśmiewam ciebie ale twoje decyzje....
Ale z drugiej strony, jak będziesz się śmiać z ciemnoskórego żula (z jego decyzji, że jest żulem xD), to już będzie rasizm, a jak z normalnego to nie. Chyba o to chodziło xDD
Co nie zmienia faktu, że ten Kominek jest co najmniej dziwny. W wielu przypadkach powiedzenie komuś prawdy, której nie chce usłyszeć jest równoznaczne z obrażeniem go xDD
Coś niewesoło tu jak na coś wesołego xD uch wzięłam udział w tym offtopie... ale nie mam nic wesołego w zanadrzu to się nie poprawię. :<
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2009-03-29 00:58:06)
DUDi napisał:luki349 napisał:takich debili trzeba obdzierać powoli ze skóry i miejsca jej pozbawione często posypywać solą i polewać spirytusem w celu spotęgowanie bólu - tak jestem uczulony na takich ludzi i w tym jedynym przypadku rozumiem Hitlera
YHBT!
Pewnie dlatego Dudi nie ma dziewczyny xD
Tak, zgadza się, śmieszą mnie takie rzeczy. W moim poczuciu humoru nie dyskryminuję nikogo ani niczego - nawet, a może w szczególności, jeżeli coś jest tematem wielkiego tabu.
Przykład? Chociażby ostatnia akcja z człowiekiem uprawiającym bungee-jumping na metrze Wilanowska, tylko bez bungee i prosto pod metro. Niedojedzone, znaczy niedożywione dzieci w Etipoii - genialny temat na dowcipy. Jest jeszcze wiele przykładów, ale to tylko jeszcze bardziej by wzburzyło Waszą krucjatę przeciwko śmianiu się rzeczywistości prosto w twarz.
Dlatego od siebie na zakończenie dorzucę: